♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben gördüm sabah canım çok iyi iniyor bak
kızlar aranızda plates yapan varmı

Ben ara ara yapıyorum canım inşallah bir kaç haftaya kadar daha da sıkılaştıracağım aletsiz çalışıyorum

Kızlar Kahvaltım:
2 x Kutu Beyaz peynir (yağlı) 174,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori
1 x Adet Domates (adet) 14,00 calori
1 x 100 gr Marul 14,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 213,00 calori

tadını biliyoruz ya zaten sorunda orda tadını biliyoruz ve ne kadar güzel olduğunuda biliyoruz kendimizi tutamıyoruz iştahlar açık anacım

Begum yavas yavas yenmeye basladim. Bence herkesin kendini odaklayacagi motive edecegi birsey olmali. Bak su anda yavas yavas eski kas goruntume kavusuyorum oblikler ve ustteki 2 baklava belirginlesmeye basladi. Bu beni nasil mutlu ediyor anlatamam. Vucudumun saglikli oldugunu biliyorum,cok sukur bir sorunda yok. Bazen cevremde kiskananlar hicbirsey yemiyosun sadece sebze diyor Ama ben proteinimi mis gibi bakliyattan yumurtadan peynirden yogurttan aliyorum. Et bi turlu sevemedim mesela. 10-15 gunde bir canim cok isterse kofte yiyorum o da max 3-4 tane.
En onemlisi insanin sagligina odaklanmasi. Bak esim cok fit, 8 baklavayi da sayarsin ama aileden dolayi bi seker riski varmis ona gore beslenmek zorunda. Demem o ki kizartma yerken baklava yerken 'ay kilo aldim' in yaninda 'sagligimi da bozuyorum' demek lazim.

Kızlar Kahvaltım:
2 x Kutu Beyaz peynir (yağlı) 174,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori
1 x Adet Domates (adet) 14,00 calori
1 x 100 gr Marul 14,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 213,00 calori

Ennnn sevdigim kahvalti Booool yesillik domates salatalik peynir ya da yumurta ben :)))

Yaaa ne de guzel bir renk, nasil tatli bi motivasyon kaynagisin sen Iyi ki 1 yil once gelmissin ve bugun buradaki bi cok insan 'yaa su boyle yapiyordu' ' su bu konuda soyle demisti' diye birbirini ve kendini motive ediyor. Iyi ki varsin fistikli cikolataaa iyi ki tanimisiz seni

Olsun canım ne olacakBen arada yapıyorum pilatesi ama sadece ona yüklenmedim hiç onuda 52 rakamını görünce yükleneceğim ya da dahada durmaz 50 rakamına düşersem 50 dedim mi yaşasın pilates
Aynenn ben de
Nehircim senin boyun kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…