- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
birisi söylemişti yarışma programı diye işyeri bloke koymuş ondan açmıyodur, yöneticilerden yardım iste zayıflayamıyorum yoksa de :)Kızlar Fatsecret benim bilgisayarımda açılmıyor neden kiii
Ben gördüm sabah canım çok iyi iniyor baksbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 @minerva1988 C CallanPinckney
Selam kızlar;
04 OCAK 2016: 54.50
05 OCAK 2016: 55.00
06 OCAK 2016: 54.30
07 OCAK 2016: 54.20
08 OCAK 2016: 53.90 dün kilomu yazmayı unutmuşum o kadar mesaj yazdım oysa
kızlar aranızda plates yapan varmı
Teşekkür ederim bebisim ben de seni istikrarini beslenmeni begeniyorum:))Hehehe:)) ben acımasız eleştiriyorum,bak denize de 50kilo ol dedim :)))
su321 onu beğeniyorum bak
Kendimi ise hiççç beğenmiyorum, ben de balık yutmuş balığım :)))))
Yok kiz 50 olmiyim böyle durayim:)))
inşallah inşallah :)
Aksam meyve yemedim halley yedim:)))kiz az yemisin bugun
Yok o diyet arkadaşım sitesi bu açılıyor da bilgisayardan kaynaklı düzgün açılmıyorbirisi söylemişti yarışma programı diye işyeri bloke koymuş ondan açmıyodur, yöneticilerden yardım iste zayıflayamıyorum yoksa de :)
tadını biliyoruz ya zaten sorunda orda tadını biliyoruz ve ne kadar güzel olduğunuda biliyoruz kendimizi tutamıyoruz iştahlar açık anacım
Kızlar Kahvaltım:
2 x Kutu Beyaz peynir (yağlı) 174,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori
1 x Adet Domates (adet) 14,00 calori
1 x 100 gr Marul 14,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 213,00 calori
Aynenn ben deOlsun canım ne olacakBen arada yapıyorum pilatesi ama sadece ona yüklenmedim hiç onuda 52 rakamını görünce yükleneceğim ya da dahada durmaz 50 rakamına düşersem 50 dedim mi yaşasın pilates
1.55 kuzumAynenn ben de
Nehircim senin boyun kaçtı
Abov:))) ben 2 gündür protein kasıyorum,ondan bugun kendime biraz müsade ettim,artık yarın geçerim seni:)))sen bugün görersin o zaman kaç kalori oldu bakim sen ben 188 deyim
Dersim boş simdi kizlar kahve icip kar izliyorum
Ama ne yağmak ya öyle boyle değil
Tasimalilar gelemedi zaten
Birazdan karin fotosunu cekip gondereyim:)
Yok o diyet arkadaşım sitesi bu açılıyor da bilgisayardan kaynaklı düzgün açılmıyor
Abov:))) ben 2 gündür protein kasıyorum,ondan bugun kendime biraz müsade ettim,artık yarın geçerim seni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?