♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:40 - 1 kupa limonlu ılık su (akşam ki yediklerime ceza)
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:30 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 porsiyon mantarlı tavuk sote + 2 ymk kaşığı silme makarna salatası (ne yoğurdu ne mayonezi vardı doğru düzgün)

kizlar ben geldim nappiyosun bakayim :) sabah erken uyandim bugun,

8:30 gibi,20 squat, 20 diz cekmeli mekik, 10 kedi deve, 20 saniye de klasik plank hareketi yaptim

Kahvalti 10`da bitmisti
7 tane mercimek köftesi (annecim sabah ise giderken yapmis yiyelim diye birakip gitmis ) büyük degillerdi
7 tane yesil zeytin
50 gr kadar cökelek (1 ceri domatesli)
1 yk gercek süt kaymagi :)
1 haslanmis yumurta

bugunu 1400 le falan kapaticam sanirim, hafta sonu da kalori saymiycam, pazartesi dönüyorum sahalara :)

bizde seni iyiki tanımışız canım,bizim için değerlisin
yalnız ben seni diğer topikte hatırlayamıyorum orda pek dikkatimi çekmemişmiydin acaba?:):):)

ne güzel canım 1 yıl giden -20... ve hala devam ediyorsun koruyorsun. darısı bizlere olsun.

bekliyoruz fıstık, kısa bir süre içinde 50 ler grubuna terfi edersin artık

nehirnil111 canım 7 aralık kalorim
  • 0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna
    137 kcal
  • 2.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz)
    70 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
    57 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
    42 kcal
  • 0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal
    28 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Patates Yemeği
    125 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (38gr) Bim Centro Bitter Çikolatalı Gofret
    173 kcal
  • 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz)
    35 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (25gr) Puf Böreği / Börek (Kıymalı)
    110 kcal
  • 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
    68 kcal
  • 3.00 x 1 Yemek Kaşığı çerez
    69 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon Domates Çorbası
    81 kcal
Toplam
1049
kcal

Az yemişsin canım ama kalorili oldukları için fazla çıkmış olsun az ama

esraas bir tek sen kaldın kalori verme de

o zaman şöyle yap istersen 8 şubata kadar hedef koydukya ondan önce 1 kere olsun tartıl sonra 8 şubatta bombayı patlatırsın..bildirim yapmazsan sbeden seni atabilir
ben sbedenle konusup durumu anlattim, bir de 5 subat gibi o dedigim yere gitme ihtimalim var. olmayabilirim yani:)

ben sbedenle konusup durumu anlattim, bir de 5 subat gibi o dedigim yere gitme ihtimalim var. olmayabilirim yani:)
anladım canım ozaman 1 şubat hedefin olsun seninde ama yinede arada 1 kerede olsa bildirim yap bence merak ederim yoksa

Son düzenleme:
kiz tarti yok diyorum sen hala bildirim yap diyon
bana bak nerde dedin hani kızdırma beni
ist. dönünce diyorum ben pazartesi(11 ocak oluyor) bomba gibi geliyorum dedin ya 11 ocaktan sonraki 1 şubata kadar herhangi bir pazartesi (18 olur 25 olur sen seç) anlamında diyorum
inşallah anlaştık şimdi

Maşallah gerçekten bende azimliyim beni harcadın ama şimdi az kilo verdim ama hırsım çok
kızzz aşkolsun seni harcarmıyım sende süper gidiyosun ben hani 100 lü kilolardan düşüp 40-50 kilo verenleri içinden bir insan daha çıkaranları demek istedim yoksa tabikide burdaki herkes çok güzel kilolar verdi hepsini tebrik ediyorum tabi senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…