- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende şakasına takılıyorum kuzum yakızzz aşkolsun seni harcarmıyım sende süper gidiyosunben hani 100 lü kilolardan düşüp 40-50 kilo verenleri içinden bir insan daha çıkaranları demek istedim yoksa tabikide burdaki herkes çok güzel kilolar verdi hepsini tebrik ediyorum tabi senide
Canım katılmak istersen bildirim yapıp yarış yapıyoruz haftalık 1.ci seçiyoruz kendi içimizdeBenim bugün sok diyetim var o yüzden 250 kalori aldım daha sizler ne alemdesiniz aslında onuda almazdım ama.sütüm gelsin diye mecbur yarin normal rutin diyetimi yapicam da sütüm gelsin diye rezeneyi burnumu kapatıp içiyorum ....
Ahh ahh 50 kg nerdesin
Birde kızlar kalori bildirimi mi yapıyorsunuz her gün okumaya calisiyorumda sayfaları çok.hızlı ilerliyor adapte olamadım daha
Hımm anladım haftaya pzt kadar o zaman etiketleme yi öğrenirsem bende katilirim su an kendime güvenemedim biraz geçsin bende kalorilerimi hesaplamaya başlarım inşallahCanım katılmak istersen bildirim yapıp yarış yapıyoruz haftalık 1.ci seçiyoruz kendi içimizde
simdiden planla kağıda dok her detayi. Sonrada büyük stresler yaşama canım gereksiz seylerede yer ayirma derim iadeli sitelerden alisveris yapabilirsin. Para iadeliyseler . Eger nisan elbisesi ayarlamadiysan :)Canim aslinda normal ev carsi okul arasinda ama kafam cok yogun.
Nisan geliyor yani bahara yada yaza nisan yapcaz birimiz batida birimiz doguda dudundukce isin icinden cikamiyorum
Neden cnm2 3 subata kadar tartilamayabilirim :) o zamana kadar da almam insallah
Hehehhe böyleliklee biz de sonunculuktan kurtulmuş oluruz :))))esraya tehdit yapalım belli bir saate kadar bildirmezse 2000 kalori alalım sonuncu olsun
memleketteyim canim :) evde tarti yok en yakin eczanede carsidaNeden cnm
Bu hafta bakın canım pazartesiden itibaren başlarsın etiketleme çok basit @koy sonra istediğin kişinin nickini yaz zaten altta da çıkıyorHımm anladım haftaya pzt kadar o zaman etiketleme yi öğrenirsem bende katilirim su an kendime güvenemedim biraz geçsin bende kalorilerimi hesaplamaya başlarım inşallah
aynenHehehhe böyleliklee biz de sonunculuktan kurtulmuş oluruz :))))
bence git tartıl hem spor yapmış olursunmemleketteyim canim :) evde tarti yok en yakin eczanede carsidao da nerden baksan 20 dk sürüyo oho uzun is
Begümle ben varken sonuncu olmazsın merak etme:)))Hımm anladım haftaya pzt kadar o zaman etiketleme yi öğrenirsem bende katilirim su an kendime güvenemedim biraz geçsin bende kalorilerimi hesaplamaya başlarım inşallah
istanbula 2 subata anca dönerimbana bak nerde dedin hani kızdırma beni
ist. dönünce diyorum ben pazartesi(11 ocak oluyor) bomba gibi geliyorum dedin ya 11 ocaktan sonraki 1 şubata kadar herhangi bir pazartesi (18 olur 25 olur sen seç) anlamında diyorum
inşallah anlaştık şimdi
Hımm basitmiş dur deneyimBu hafta bakın canım pazartesiden itibaren başlarsın etiketleme çok basit @koy sonra istediğin kişinin nickini yaz zaten altta da çıkıyor
Kizlaarrrr nasilsiniz
Benim kk ya ve ayni zamandasbeden cimle tanismamin 1.yili:))
Gecen yildan bazi arkadaşlarımız var @tatlitambak @naz5403 @zambak86 galiba.
Tam 77 kiloydum o zaman simdikinden 20 kilo fazla.
Iyi ki tanimisim hepinizi seviyorum sizi:)))
Ayarlamadım canım ama kafamda var hatta geçen gittiğimizde denedim mağazadakiler yaa çok güzeeelll çok yakıştıııı dediler hayranlıkla:)simdiden planla kağıda dok her detayi. Sonrada büyük stresler yaşama canım gereksiz seylerede yer ayirma derim iadeli sitelerden alisveris yapabilirsin. Para iadeliyseler . Eger nisan elbisesi ayarlamadiysan :)
ah Su bir akıllanamadım yaKızlaaarrrr ben eve geldim
Akşam yemeğimi de yedim nasıl uyku bastırdı anlatamam ya
Sabah 1 dilim pide 5 zeytin 1 dilim peynir 3 kaşık menemen
Akşam 4 kaşık makarna 2 kaşık patlıcan biraz da patates kızartması
Akşama bitter yicem bide
sen nisanlin askerdeyken kilo veriyodun dimi bikac sene önce yoksa ben seni baskasiyla mi karistiriyorum?ben ne kadar iştahıma yenik düşüyorum böyleannem pasta almış, oturup yedik, akşama da yemek var dışarıda. Demin rejimi bıraktığım zamanda- yaz başı gibi- son çektiğim tartı fotolarından birini gördüm. 66.9! şimdi ise nerdeyse 73üm yarın ciddi bir rejime başlayacağım bıktım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?