♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende şakasına takılıyorum kuzum ya Teşekkür ederim gerçekten herkes harika gidiyor zaten bu kadar azimli hırslı olmasak burada yazmamız kalorileri takip etmemiz falan imkansız kendimizin farkında olmamız en güzel örnekOnlara bende imreniyorum resmen insanın tipi değişiyor 40-50 kilo ne demek maşallah

Benim bugün sok diyetim var o yüzden 250 kalori aldım daha sizler ne alemdesiniz aslında onuda almazdım ama.sütüm gelsin diye mecbur yarin normal rutin diyetimi yapicam da sütüm gelsin diye rezeneyi burnumu kapatıp içiyorum ....
Ahh ahh 50 kg nerdesin

Birde kızlar kalori bildirimi mi yapıyorsunuz her gün okumaya calisiyorumda sayfaları çok.hızlı ilerliyor adapte olamadım daha

Canım katılmak istersen bildirim yapıp yarış yapıyoruz haftalık 1.ci seçiyoruz kendi içimizde

Canım katılmak istersen bildirim yapıp yarış yapıyoruz haftalık 1.ci seçiyoruz kendi içimizde
Hımm anladım haftaya pzt kadar o zaman etiketleme yi öğrenirsem bende katilirim su an kendime güvenemedim biraz geçsin bende kalorilerimi hesaplamaya başlarım inşallah

Canim aslinda normal ev carsi okul arasinda ama kafam cok yogun.
Nisan geliyor yani bahara yada yaza nisan yapcaz birimiz batida birimiz doguda dudundukce isin icinden cikamiyorum
simdiden planla kağıda dok her detayi. Sonrada büyük stresler yaşama canım gereksiz seylerede yer ayirma derim iadeli sitelerden alisveris yapabilirsin. Para iadeliyseler . Eger nisan elbisesi ayarlamadiysan :)

Hımm anladım haftaya pzt kadar o zaman etiketleme yi öğrenirsem bende katilirim su an kendime güvenemedim biraz geçsin bende kalorilerimi hesaplamaya başlarım inşallah
Bu hafta bakın canım pazartesiden itibaren başlarsın etiketleme çok basit @koy sonra istediğin kişinin nickini yaz zaten altta da çıkıyor

Kızlaaarrrr ben eve geldim
Akşam yemeğimi de yedim nasıl uyku bastırdı anlatamam ya
Sabah 1 dilim pide 5 zeytin 1 dilim peynir 3 kaşık menemen
Akşam 4 kaşık makarna 2 kaşık patlıcan biraz da patates kızartması
Akşama bitter yicem bide

Begümle ben varken sonuncu olmazsın merak etme:)))
Sen de bugun basla :)))

ben ne kadar iştahıma yenik düşüyorum böyle annem pasta almış, oturup yedik, akşama da yemek var dışarıda. Demin rejimi bıraktığım zamanda- yaz başı gibi- son çektiğim tartı fotolarından birini gördüm. 66.9! şimdi ise nerdeyse 73üm yarın ciddi bir rejime başlayacağım bıktım gerçekten.

istanbula 2 subata anca dönerim sonra da 5 subatta yurt disina gidiyorum. iste bi yerde tarti bulursm tartilirim insallah off kafam cok karisik ama 4 subata kadar en azindan 59 olmak istiyorum

simdiden planla kağıda dok her detayi. Sonrada büyük stresler yaşama canım gereksiz seylerede yer ayirma derim iadeli sitelerden alisveris yapabilirsin. Para iadeliyseler . Eger nisan elbisesi ayarlamadiysan :)
Ayarlamadım canım ama kafamda var hatta geçen gittiğimizde denedim mağazadakiler yaa çok güzeeelll çok yakıştıııı dediler hayranlıkla:)
Ben kabarık gelinlik gibi olanlardan sevmiyorum abiye tarzı giycem. Renk de ya zümrüt yeşil ya da vişne inşaallah

sen nisanlin askerdeyken kilo veriyodun dimi bikac sene önce yoksa ben seni baskasiyla mi karistiriyorum?
bir de uzulme canim ben simdiye verdigim kilolari almasaydim 20 kiloydum hepimizin basina geliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…