♥haftalık kilo verme yarışması♥

visneeeeee

Pişmanlık daha çok kilo aldirirmis diye okumuştum pişman olma keyfine bak yarin az yersin olur biter üzülme

Düşünsene simdi fazla kilon olsaydi o kıyafetlerin tadini cikaramayacaktn iyiki zayifsin istediğin her modeli gidebilirsin canim benim nisandan kareler isteriz

istanbula 2 subata anca dönerim sonra da 5 subatta yurt disina gidiyorum. iste bi yerde tarti bulursm tartilirim insallah off kafam cok karisik ama 4 subata kadar en azindan 59 olmak istiyorum

benim kafam karıştı sen pazartesi ablanla diyete başlamıyomuydun kız ben seni dönüya sandım ya ozaman
sen orda ablan ist. dan paralel olarak mı yapacanız bu diyeti
devrelerimi yakın inan

memleketteyim canim :) evde tarti yok en yakin eczanede carsida o da nerden baksan 20 dk sürüyo oho uzun is
Sakın kilo alma, okadar emek verdik,
Bak balonunu patlatırım
Ay niye böyle kötü bir espiri yaptım ki:)))))

Düşünsene simdi fazla kilon olsaydi o kıyafetlerin tadini cikaramayacaktn iyiki zayifsin istediğin her modeli gidebilirsin canim benim nisandan kareler isteriz
Tabiki atarım tatlım ya siz bana arkadaştan da ötesiniz
Eveettt 46 48 bedenler ee gelin nerde diyen patavatsız satıcılar hıı size miydi diye yüz ekşitmeler
Canlandı mı gözünde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…