Eveeettt daha dün gibi yaa kimler vardı kimler geldi gitti
Canimm bende seni seviyorum
Ne çabuk geçti 1 yıl
Begümle ben varken sonuncu olmazsın merak etme:)))
Sen de bugun basla :)))
visneeeeeeAyarlamadım canım ama kafamda var hatta geçen gittiğimizde denedim mağazadakiler yaa çok güzeeelll çok yakıştıııı dediler hayranlıkla:)
Ben kabarık gelinlik gibi olanlardan sevmiyorum abiye tarzı giycem. Renk de ya zümrüt yeşil ya da vişne inşaallah
Neden tatlım nolduah Su bir akıllanamadım yasana benzeyemedim gitti.
Denediğim renk de vişneydi:) 36 beden tabi allahım çok güzel bi duygu yaaaavisneeeeee
bence git tartıl hem spor yapmış olursun
Veee sonunda sen hakettigin yerdesin. Ben deEveeettt daha dün gibi yaa kimler vardı kimler geldi gitti
Pişmanlık daha çok kilo aldirirmis diye okumuştum pişman olma keyfine bak yarin az yersin olur biter üzülmeben ne kadar iştahıma yenik düşüyorum böyleannem pasta almış, oturup yedik, akşama da yemek var dışarıda. Demin rejimi bıraktığım zamanda- yaz başı gibi- son çektiğim tartı fotolarından birini gördüm. 66.9! şimdi ise nerdeyse 73üm yarın ciddi bir rejime başlayacağım bıktım gerçekten.
yaa cok güzel olucaksinn :) valla ben heycanlandim senin yerineDenediğim renk de vişneydi:) 36 beden tabi allahım çok güzel bi duygu yaaaa
Şal da altın vizon renklerde
Ayy deli yaa güldürdün beni:))Veee sonunda sen hakettigin yerdesin. Ben dehic demiyim
Düşünsene simdi fazla kilon olsaydi o kıyafetlerin tadini cikaramayacaktn iyiki zayifsin istediğin her modeli gidebilirsin canim benim nisandan kareler isterizAyarlamadım canım ama kafamda var hatta geçen gittiğimizde denedim mağazadakiler yaa çok güzeeelll çok yakıştıııı dediler hayranlıkla:)
Ben kabarık gelinlik gibi olanlardan sevmiyorum abiye tarzı giycem. Renk de ya zümrüt yeşil ya da vişne inşaallah
Aldıkça foto atarım zati size olumlu olumsuz her şeyi söylersinizyaa cok güzel olucaksinn :) valla ben heycanlandim senin yerine
istanbula 2 subata anca dönerimsonra da 5 subatta yurt disina gidiyorum. iste bi yerde tarti bulursm tartilirim insallah off kafam cok karisik ama 4 subata kadar en azindan 59 olmak istiyorum
Öyle öyle benim dank etmedi tam etseydi ilerlerdim bakakim gün ola HayrolaAyy deli yaa güldürdün beni:))
İnşaallah sen de olacaksın ben 25 yıl uğraştım ya hadi geç çocukluğu 10 seneyi geçkin hep diyet yaptım her şeyin bir zamanı oluyor
Sakın kilo alma, okadar emek verdik,memleketteyim canim :) evde tarti yok en yakin eczanede carsidao da nerden baksan 20 dk sürüyo oho uzun is
Tabiki atarım tatlım ya siz bana arkadaştan da ötesinizDüşünsene simdi fazla kilon olsaydi o kıyafetlerin tadini cikaramayacaktn iyiki zayifsin istediğin her modeli gidebilirsin canim benim nisandan kareler isteriz
Sen kaç yaşındaydın canım benden küçüktün galiba dimiÖyle öyle benim dank etmedi tam etseydi ilerlerdim bakakim gün ola Hayrola
Amin canım inşaallah hepimizin sağlıklı ve kalıcı olsunne güzel canım 1 yıl giden -20... ve hala devam ediyorsun koruyorsun. darısı bizlere olsun.
O zamanlar sessiz takip edip çok yazmıyordum galiba ben yaza doğru açılmıştım:)bizde seni iyiki tanımışız canım,bizim için değerlisin
yalnız ben seni diğer topikte hatırlayamıyorum orda pek dikkatimi çekmemişmiydin acaba?:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?