- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Atıyorum hemencecikayyy foto atsana su'cum
Ne yarını şimdi başlaben ne kadar iştahıma yenik düşüyorum böyleannem pasta almış, oturup yedik, akşama da yemek var dışarıda. Demin rejimi bıraktığım zamanda- yaz başı gibi- son çektiğim tartı fotolarından birini gördüm. 66.9! şimdi ise nerdeyse 73üm yarın ciddi bir rejime başlayacağım bıktım gerçekten.
Eveetttt fıstıklı çikolatayım ben yenilip yenilip doyulmayan cinsten:)))Yaaa ne de guzel bir renk, nasil tatli bi motivasyon kaynagisin senIyi ki 1 yil once gelmissin ve bugun buradaki bi cok insan 'yaa su boyle yapiyordu' ' su bu konuda soyle demisti' diye birbirini ve kendini motive ediyor. Iyi ki varsin fistikli cikolataaa iyi ki tanimisiz seni
Ben 1500 süt içip günü kapatacağım artıkyayaaa
zaten ara öğünümle tam 1002 kalori olmuşumakşama çorba salata o kaa başka bişey yok
Ben 1500 süt içip günü kapatacağım artık
Bendim o askerdeyken kilo veren:)sen nisanlin askerdeyken kilo veriyodun dimi bikac sene önce yoksa ben seni baskasiyla mi karistiriyorum?
bir de uzulme canim ben simdiye verdigim kilolari almasaydim 20 kiloydumhepimizin basina geliyor yani
ben ne kadar iştahıma yenik düşüyorum böyleannem pasta almış, oturup yedik, akşama da yemek var dışarıda. Demin rejimi bıraktığım zamanda- yaz başı gibi- son çektiğim tartı fotolarından birini gördüm. 66.9! şimdi ise nerdeyse 73üm yarın ciddi bir rejime başlayacağım bıktım gerçekten.
Su ben yeni katıldım bilmiyorum hedefine ulasmissin birde evleniyorsun galiba hayirli olsun.inşallah kaç kiloya düştün acaba çok merak ettimEveetttt fıstıklı çikolatayım ben yenilip yenilip doyulmayan cinsten:)))
Çok teşekkür ederim bu güzel sözler için tatlım birbirimize azıcık da olsa katkımız oluyorsa ne mutlu bize ve bana
Bugün haftalık izin günüm bikerem
ohh 1500 mü benide yede tam olsun bune kız böyle
ohh 1500 mü benide yede tam olsun bune kız böyle
çamurcu seni öyle olsun hadi bakalım ama haftaya cumaya kadar kaçak olursa ensendeyim ona göre
Hava atmak gibi olsun ben 250 kalorideyim dahave günü 500 ile kapatmayı planiyorum
abovvv üşüdüm resme bakınca, ama karda kaymasıda ne zevkli olur demi
:))))
Abooo ne cok sayfa birikmis okumadigim kac gündür kk ne cok bakamıyorum islerm oldugu icin ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum inşallah p.tesiye kilo verms olurm
Hoşgeldin canım aramızaSu ben yeni katıldım bilmiyorum hedefine ulasmissin birde evleniyorsun galiba hayirli olsun.inşallah kaç kiloya düştün acaba çok merak ettim
Canlandi o insanları çok küçük beyinli buluyorum bencil dusuncesizler. Ben 65 kiloydum o zaman gelinlik denemeden resim var onu atarim bugün :)Tabiki atarım tatlım ya siz bana arkadaştan da ötesiniz
Eveettt 46 48 bedenler ee gelin nerde diyen patavatsız satıcılar hıı size miydi diye yüz ekşitmeler
Canlandı mı gözünde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?