♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne yarını şimdi başla
Yemek veya yememrk bu senin elinde
Hem o an yemezsen sonradan kendinle gurur duyuyorsun
Aç insanları düşün,onlar açken senin böyle her istediğini yemen vicdanını sızlatmalı
Ben iki gündür protein kasıyordum,bugun kendine ödül verdim, planlı bir şeydi ama şuan yine de vicdan azabı çrkiyorum. Oysa o iki günün sabahı kendimle gurur duymuştum

Eveetttt fıstıklı çikolatayım ben yenilip yenilip doyulmayan cinsten:)))
Çok teşekkür ederim bu güzel sözler için tatlım birbirimize azıcık da olsa katkımız oluyorsa ne mutlu bize ve bana

boyunu düşünerekten kilon abartı değil canım ama verebilirsin tabi o kadar takma kafana ama kalori sayımınada bence şuandan itibaren başla emin çok şey değişecek pazartesiden itibarende bildirimlere başlarsın

Eveetttt fıstıklı çikolatayım ben yenilip yenilip doyulmayan cinsten:)))
Çok teşekkür ederim bu güzel sözler için tatlım birbirimize azıcık da olsa katkımız oluyorsa ne mutlu bize ve bana
Su ben yeni katıldım bilmiyorum hedefine ulasmissin birde evleniyorsun galiba hayirli olsun.inşallah kaç kiloya düştün acaba çok merak ettim

Su ben yeni katıldım bilmiyorum hedefine ulasmissin birde evleniyorsun galiba hayirli olsun.inşallah kaç kiloya düştün acaba çok merak ettim
Hoşgeldin canım aramıza
Çok doğru bir yer seçmişsin burası resmen arkadaş evinde muhabbet gibi oluyor her gün sayfalara yetişemiyoruz:)
Evet canım geçen yıl eylülde başladım 100den 57 ye indim şükür 7,8 aydır da koruma yapıyorum.
Dha evlenemiyorum da nişan yapcaz inşaallah:)

Tabiki atarım tatlım ya siz bana arkadaştan da ötesiniz
Eveettt 46 48 bedenler ee gelin nerde diyen patavatsız satıcılar hıı size miydi diye yüz ekşitmeler
Canlandı mı gözünde:))
Canlandi o insanları çok küçük beyinli buluyorum bencil dusuncesizler. Ben 65 kiloydum o zaman gelinlik denemeden resim var onu atarim bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…