Şimdilik yumuşak da bu kar durunca varr yaaa o buz o ayaz of offfabovvv üşüdüm resme bakınca, ama karda kaymasıda ne zevkli olur demi
Aaaa at at attttt çok heyecanlandım bak yaaCanlandi o insanları çok küçük beyinli buluyorum bencil dusuncesizler. Ben 65 kiloydum o zaman gelinlik denemeden resim var onu atarim bugün :)
olabilir:):)O zamanlar sessiz takip edip çok yazmıyordum galiba ben yaza doğru açılmıştım:)
aaayyyy canım benim bende seni çok seviyorum inşallah seneyede ben böyle yazarım
memlekette de bir ablam var canim :)benim kafam karıştı sen pazartesi ablanla diyete başlamıyomuydun kız ben seni dönüya sandım ya ozaman
sen orda ablan ist. dan paralel olarak mı yapacanız bu diyeti
devrelerimi yakın inan
ay patlatsana kiz iniveririm iste ne güzelSakın kilo alma, okadar emek verdik,
Bak balonunu patlatırım
Ay niye böyle kötü bir espiri yaptım ki:)))))
yok mavimlinin seneler önce bi topigi vardi sankiBendim o askerdeyken kilo veren:)
şimdi oldumemlekette de bir ablam var canim :)
ay patlatsana kiz iniveririm iste ne güzel
yok mavimlinin seneler önce bi topigi vardi sanki
afiyet olsun tatlımDersim boş simdi kizlar kahve icip kar izliyorum
Ama ne yağmak ya öyle boyle değil
Tasimalilar gelemedi zaten
Birazdan karin fotosunu cekip gondereyim:)
bu karda nasıl yürüyüş yapıyorsun canımBu da bizim Hakkarimiz hala da çok fazla yağıyor ara sokaklar kapanmıştır zaten
yazık kız bebişe,bebişin hakkına girme,kaç aylıktı bebeğin,bu arada sen yeni geldin galiba hoşgeldinHava atmak gibi olsun ben 250 kalorideyim dahave günü 500 ile kapatmayı planiyorum
Yapıyorum ama hergün gelmiyor aklımaMekik mekik mekik
Benim gibi kendi kendine yapamıyosan mekik aleti al
Yapmammm begüşşşşçamurcu seni öyle olsun hadi bakalım ama haftaya cumaya kadar kaçak olursa ensendeyim ona göre
yapmayacağını biliyorum sana güveniyorum zatenYapmammm begüşşşş
Tükürdüğümü yalamammmm :)))
İnşallah canım benim:)aaayyyy canım benim bende seni çok seviyorum inşallah seneyede ben böyle yazarım
Evet ya vicdan azabı çekiyorum biraz ama sütüm geliyor daha bakalım doymasa ağlar ve kakasida oluyor zaten bugün az yicem diğer günler normal ama emzirmesem cabuk kilo verebilirdim de sütüm gelmeyince birden yiyorum gelsin diye zaten rezene içip duruyorum rezene zehirlenmesi geçirmem demi bebeğim 4 buçuk aylık ... ama bebegimin mutlu ve psikolojisi iyi bi anneye ihtiyacı var kilo verdikçe iyi oluyorum ben ne bileyimyazık kız bebişe,bebişin hakkına girme,kaç aylıktı bebeğin,bu arada sen yeni geldin galiba hoşgeldin
Yapamıyorum bu aralar canım zaten ya evde koşuyorum ama onu yürüyüş yerine sayıyorumbu karda nasıl yürüyüş yapıyorsun canım
Maşallah ne kadar yağmış öyle
Çok iyisin canım akşamı erken mi kapattın dayanamazsan ayran ya da tarçınlı süt falan iç olmadı proteinKızlar Kahvaltım:
2 x Kutu Beyaz peynir (yağlı) 174,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori
1 x Adet Domates (adet) 14,00 calori
1 x 100 gr Marul 14,00 calori
Toplam : 213,00 calori
Öğle yemeğim:
1 x porsiyon Tarhana Çorbası 180 calori
1 x dilim beyaz ekmek 80 calori
Toplam : 260,00 calori
Akşam
1 x yayla çorbası 180
1 x dilim ekmek 80
1 x Adet elma 52
1 x adet Mandalina 63
Toplam : 375,00 calori
Alınan Toplam Kalori:848
Şimdi çok açım keşke öğlen de salata yeseydim
Sen günde kaç defa mekik çekiyorsun ve plankı kaç dakika yapıyorsun ??1 hafta duzenli yapinca inan alisiyorsun hele ki vucudundaki degisiklikleri farkedince daha da istekli yapiyorsun. Ama tabii beslenmeye de dikkat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?