- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Günde kaç mekik mesela 15 20 tane yapıyorum o kadar vktim oluyor çünküMekik mekik mekik
Benim gibi kendi kendine yapamıyosan mekik aleti al
Ayakta alkisliyorum sizi helal olsunHoşgeldin canım aramıza
Çok doğru bir yer seçmişsin burası resmen arkadaş evinde muhabbet gibi oluyor her gün sayfalara yetişemiyoruz:)
Evet canım geçen yıl eylülde başladım 100den 57 ye indim şükür 7,8 aydır da koruma yapıyorum.
Dha evlenemiyorum da nişan yapcaz inşaallah:)
hahahah :))Basen var deriz
valla napsak elimize alıp kessek mi :)))Maşallah canım sana zaten 100 kilodan düştüğünü duysam acayip zayıf derdimŞişko demem şişko değilsin çünkü o farklı bir durum Hafif balık etli derim basenlerin var benim gibi bunları kesip atsakya
bencede sende bizim aramızda kafayı yedinn :)))Yok kiz 50 olmiyim böyle durayim:)))
tamam kızma sakin ol :)))Az yemişsin canım ama kalorili oldukları için fazla çıkmış olsun az ama
esraas bir tek sen kaldın kalori verme de
evet cnm maleseff 100 kiloya çıktımmNeeeeeee bu gercekmiiii. O fotoğraftaki kız 100 kilodanmı düştü yani
canım kesinlikle yemelisin ,bak ben bebeğim olsun diye zayıflamaya çalışıyorum pco var olmuyorSütüm azalınca mecbur 5 yemek kaşığı bulgur ve yoğurt yedim bebeğime kiyamadim daha fazla ama bugün 600 kalori ile sonlandı ama bebeğim doymazsa bi bulgur daha yerim napayım off off zaten çok su içiyorum uyursam belki sütüm fazla gelir bakalim
çok katı diyet yapma,protein,kalsiyum,yeşillik,bol su,süt yapan çaylar sanırım ıhlamurda yapıyordu unuttum şimdi çayları en son 4-5 sene önce emzirmiştim ama o zaman bayağı araştırmıştım,karbonhidrat,yağlı şekerli şeylerden minimum tüket ve spor yap,aslında kaloride hesaplayabilirsin ama asla şok diyet yapma hem metebolizmana zarar hem bebeğine ben bunlara dikkat ederek hemde bebeğimi 2,5 yaşına kadar emzirmiştim hem de zayıflamıştımEvet ya vicdan azabı çekiyorum biraz ama sütüm geliyor daha bakalım doymasa ağlar ve kakasida oluyor zaten bugün az yicem diğer günler normal ama emzirmesem cabuk kilo verebilirdim de sütüm gelmeyince birden yiyorum gelsin diye zaten rezene içip duruyorum rezene zehirlenmesi geçirmem demi bebeğim 4 buçuk aylık ... ama bebegimin mutlu ve psikolojisi iyi bi anneye ihtiyacı var kilo verdikçe iyi oluyorum ben ne bileyim
çok katı diyet yapma,protein,kalsiyum,yeşillik,bol su,süt yapan çaylar sanırım ıhlamurda yapıyordu unuttum şimdi çayları en son 4-5 sene önce emzirmiştim ama o zaman bayağı araştırmıştım,karbonhidrat,yağlı şekerli şeylerden minimum tüket ve spor yap,aslında kaloride hesaplayabilirsin ama asla şok diyet yapma hem metebolizmana zarar hem bebeğine ben bunlara dikkat ederek hemde bebeğimi 2,5 yaşına kadar emzirmiştim hem de zayıflamıştım
canım kesinlikle yemelisin ,bak ben bebeğim olsun diye zayıflamaya çalışıyorum pco var olmuyorAllah sana ne güzel evlat vermiş kilo her zaman verilir tatlım süt yapıcı besinler tüket lütfen
amin canım sağolasın ,iyi yapmışsın tahin helva da ye ara ara canım ,zaten ayaklanınca peşinde koşturmaktan çöp gibi kalırsın kasma bence kendini.Haklisin bugün vicdan azabı çektim az kaka yaptı yavrum rabbim sanada en hayırlı zamanda çok hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah yoğurt yedim bi kase 2 tabak bulgur yedim sütüm gelsin diye artik bebeğim mama almıyor mamaya zorladım ama yok almıyor mecbur artik napayim
Canım protein ağırlıklı 1500 kcal beslen ama tatlı hamurişi kızartma yokEvet ya vicdan azabı çekiyorum biraz ama sütüm geliyor daha bakalım doymasa ağlar ve kakasida oluyor zaten bugün az yicem diğer günler normal ama emzirmesem cabuk kilo verebilirdim de sütüm gelmeyince birden yiyorum gelsin diye zaten rezene içip duruyorum rezene zehirlenmesi geçirmem demi bebeğim 4 buçuk aylık ... ama bebegimin mutlu ve psikolojisi iyi bi anneye ihtiyacı var kilo verdikçe iyi oluyorum ben ne bileyim
6. Aya kadar sadece anne sütü ver canımHaklisin bugün vicdan azabı çektim az kaka yaptı yavrum rabbim sanada en hayırlı zamanda çok hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah yoğurt yedim bi kase 2 tabak bulgur yedim sütüm gelsin diye artik bebeğim mama almıyor mamaya zorladım ama yok almıyor mecbur artik napayim
Cokkk rahat verirsinHaklisin bugün anladım bunu artik spora daha çok yüklenecegim ... sabahları ebru sallı 2 haftada 2 beden incekum aksamda 5 mil yapsam yediklerimede dikkat etsem acaba haftada 1 kilo verebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?