♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 bugun ödül günümdü 1808 kcal
Karbonhidrat 202 gram
Menüm
Sabah kalkınca 2si1 arada kahve
Kahvaltı:4pastırmalı 2 yumurta, 1 mandalina
Sonra 1 kase çekirdek,1 kase kuru üzüm, yarım kase tuzlu fıstık
Öğleden sonra 1 kase kestane
İkindi kızımdan artan 1–2 kaşık karnıbahar
Akşam üstü 2si 1 arada kahve
Akşam:kızımdan artan elma ve portakal ve 1 ceviz
500 ml yeşil çay içtim
Su 2,5 ltyi geçmiştir

kizlar ben geldim nappiyosun bakayim :) sabah erken uyandim bugun,

8:30 gibi,20 squat, 20 diz cekmeli mekik, 10 kedi deve, 20 saniye de klasik plank hareketi yaptim

Kahvalti 10`da bitmisti
7 tane mercimek köftesi (annecim sabah ise giderken yapmis yiyelim diye birakip gitmis ) büyük degillerdi
7 tane yesil zeytin
50 gr kadar cökelek (1 ceri domatesli)
1 yk gercek süt kaymagi :)
1 haslanmis yumurta

Saat 14:30
1 buyuk kupa süt ( kahveli )

Aksam 18
1.5 tabak yayla corbasi
5 yk pirinc pilavi
Birazda salata

Öglen, 20 squat,20 inner tight,30 saniye bebek durusu, 10 kobra hareketi, 20 mekik yaptim.
Aksam, 40 inner tigth, 20 squat, 200 de ip atlarim. Yatmadan da uyumadan onceki hareketlerimi yaparim.

Bugunu 1230 kaloriyle kapatiyorum. Meyve yemem heralde bugun.
Yarin ve pazar baya agir menulerim olacak

Günü kapattim diyip gidip 22:30 da bi suru meyve yemem ne olacak benim ya ya deliriyorum meyveye. Yemeksiz kalabilirim ama meyvesiz asla ya. Meyve sut yogurt peynir sebze agirlikli beslenmeyi denjycem bakalim haftaya nolcak
Bu saatte oldumu şimdi, gündüz yesen meyvalarını daha iyi olcak

canım bebeğin kaç aylık oldukii bence diyet için sütünü kesme 600 kalori aldım diyosun zaten bebek emziren anne 500 kaloriyi süt için harcıyo hergün... bak ben sırf süt olsun diye diyette yapamıyorum oysaki oğlum emmiyo ve sütten kesilmek üzere ama iki damla gelse kar gözüyle bakıyorum ve bu yüzden yiye yiye yüz oldum :)

dedğini gibi yaptım hemen başladım. akşam yemekte de az bişey yedim, doymadan kalktım. bundan sonra kalori hesabı yapacağım

teşekkürler canım, kilo bildirimi zaten yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…