- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
nasil ciktim zayif cikmis miyim
nasil ciktim zayif cikmis miyim
muhabbetimiz vardir ya
aklima o geldi
Günü kapattim diyip gidip 22:30 da bi suru meyve yemem ne olacak benim yaya deliriyorum meyveye. Yemeksiz kalabilirim ama meyvesiz asla ya. Meyve sut yogurt peynir sebze agirlikli beslenmeyi denjycem bakalim haftaya nolcak
isteyenler için bir anne olarak dua edeceğim, istedikleri zaman olsun bebişleri. Sonra da fazla kalan kilolarını vermeleri için:)evet tatlım;anne olmak isteyen cok grupta sıraya girdiler :)
canım bebeğin kaç aylık oldukii bence diyet için sütünü kesme 600 kalori aldım diyosun zaten bebek emziren anne 500 kaloriyi süt için harcıyo hergün... bak ben sırf süt olsun diye diyette yapamıyorum oysaki oğlum emmiyo ve sütten kesilmek üzere ama iki damla gelse kar gözüyle bakıyorum ve bu yüzden yiye yiye yüz oldum :)Sütüm azalınca mecbur 5 yemek kaşığı bulgur ve yoğurt yedim bebeğime kiyamadim daha fazla ama bugün 600 kalori ile sonlandı ama bebeğim doymazsa bi bulgur daha yerim napayım off off zaten çok su içiyorum uyursam belki sütüm fazla gelir bakalim
canım rezenenin fazlasıda sütü kesiyomuş dikkat etHaklisin bugün anladım bunu artik spora daha çok yüklenecegim ... sabahları ebru sallı 2 haftada 2 beden incekum aksamda 5 mil yapsam yediklerimede dikkat etsem acaba haftada 1 kilo verebilirmiyim
Ayyy bende ondan kopya çektim ama ufak bazı değişiklikler yaptım mesela haftada bigün değilde hergün :) ayyy bu arada
bu sofra benlikkk
dedğini gibi yaptım hemen başladım. akşam yemekte de az bişey yedim, doymadan kalktım. bundan sonra kalori hesabı yapacağımNe yarını şimdi başla
Yemek veya yememrk bu senin elinde
Hem o an yemezsen sonradan kendinle gurur duyuyorsun
Aç insanları düşün,onlar açken senin böyle her istediğini yemen vicdanını sızlatmalı
Ben iki gündür protein kasıyordum,bugun kendine ödül verdim, planlı bir şeydi ama şuan yine de vicdan azabı çrkiyorum. Oysa o iki günün sabahı kendimle gurur duymuştum
teşekkürler canım, kilo bildirimi zaten yapıyorumboyunu düşünerekten kilon abartı değil canım ama verebilirsin tabi o kadar takma kafana ama kalori sayımınada bence şuandan itibaren başla emin çok şey değişecek pazartesiden itibarende bildirimlere başlarsın
Kilo bildirmini biliyorum canım kalori sayımını pzt.den itibaren bildirirsin demiştimteşekkürler canım, kilo bildirimi zaten yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?