Haftanın 1.olmaya aday gördüm seniHerkese Günaydın Mutlu Haftasonlari kızlar
nehirnil111 08.01 cuma kalori 1045
1 saat yuruyus yaptim.
kilo akışı 04.01=74.4
05.01=74.3
06.01=74.1
07.01=73.6
08.01=73.6
09.01= 73.4
Reglimin son gunu. Guveniyorum kendime p.tesi 73.0 olacak
valla napsak elimize alıp kessek mi :)))
Kız ne yiyorsun sen yazsana menülerini çok aç kalıyorsun kuzum yapma böyletamam kızma sakin ol :)))
559 kalori dün bebek
Akşam menün yok Allahtan canım diğerlerini dengelemiştirnehirnil111 bugun ödül günümdü 1808 kcal
Karbonhidrat 202 gram
Menüm
Sabah kalkınca 2si1 arada kahve
Kahvaltı:4pastırmalı 2 yumurta, 1 mandalina
Sonra 1 kase çekirdek,1 kase kuru üzüm, yarım kase tuzlu fıstık
Öğleden sonra 1 kase kestane
İkindi kızımdan artan 1–2 kaşık karnıbahar
Akşam üstü 2si 1 arada kahve
Akşam:kızımdan artan elma ve portakal ve 1 ceviz
500 ml yeşil çay içtim
Su 2,5 ltyi geçmiştir
Kesin olacak canım mükemmel gidiyorsunHerkese Günaydın Mutlu Haftasonlari kızlar
nehirnil111 08.01 cuma kalori 1045
1 saat yuruyus yaptim.
kilo akışı 04.01=74.4
05.01=74.3
06.01=74.1
07.01=73.6
08.01=73.6
09.01= 73.4
Reglimin son gunu. Guveniyorum kendime p.tesi 73.0 olacak
Güzel canım not aldım
İşte cnm cok yemenin de süte bşr faydası yokcanım bebeğin kaç aylık oldukii bence diyet için sütünü kesme 600 kalori aldım diyosun zaten bebek emziren anne 500 kaloriyi süt için harcıyo hergün... bak ben sırf süt olsun diye diyette yapamıyorum oysaki oğlum emmiyo ve sütten kesilmek üzere ama iki damla gelse kar gözüyle bakıyorum ve bu yüzden yiye yiye yüz oldum :)
İşte bu cAnım, helal olsundedğini gibi yaptım hemen başladım. akşam yemekte de az bişey yedim, doymadan kalktım. bundan sonra kalori hesabı yapacağım
Firsat olmadi canim bilgisayar actigimda atacam bugün atrim insallah..yüzümü değil gelinliği :)
Günaydin kizlar bugün günümüz var ya pastalar börekler tatlilar en az 15 cesit oluyor acep nasil atlatacagm bugünü.
Hic bisey yememezlik de olmaz simdi yiyincede vicdanim rahat olmayacak off
Biliyorum canım sen gelinliği atsan da olurFirsat olmadi canim bilgisayar actigimda atacam bugün atrim insallah..yüzümü değil gelinliği :)
Kızlar genelde görenler ne kadar zayıfsın çok zayıflamışsın diyor ne kadar mutlu edici bir cümle Allahım
begum75 benim gelinliğimi niye merak etmiyorsun
Maşallah en az 15 çeşit mi kim yapıyor bunları nerede bizde gelelim
Canım yapman gerek ne kadar az zararlı olan yiyecek varsa onları kestir gözüne onları al sadeceözellikle meze salata çeşitlerine yönel tatlı hamur işlerinden kaç
Bende çokta değil daha da zayıflayacağım diyorumSupersin vallaha. Bi de o sorulara "himmm bilmem kiii oyle mi olmus? " diye havalarda cevap vermek hahahaha
Sen deyince merak ettim şimdi sende atsana
Kalori say pazartesi bekliyorum hepiciğini haftanın 1.cisini seçeceğiz dahaAllah kolaylık versin ama nehirin dedikleri gibi yaparsan ucuz atlatirsin,bende simdi kahvaltiya davetliyim kalori sayamaya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?