♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zor bu işler o kadar emek verdik(emek=kan ter dökmek + aç kalmak) tabi az havamızı atalım

Aynen tatlim yaa bana da basta diyetisyen kontrolunde basladigimda "o listeyi yapsa herkes kilo verir " diyenlere "ben size diyetisyen sihirli degnek verdi demedim ki beslenmeni buna gore duzenlersen kilo verirsin dedi. Madem oyle sizde kilo verin yaz geliyo canim"demistim nihahaha :) simdi onlar daha cok kilo aldilar ben o gunden bu gune 19 kilo verdim atcaz tabi havamizi :)))

Tabi ki canım sonuçta azmettik başarıyoruz mütevazi olamıycağımDün akşam kv diyetisyene mi gittin nasıl zayıfladın dedi bana da yazsana ne yedin dedi bende anne hamur işini beyaz ekmeği tatlıyı kızartmaları kes tamamen az az arada ye sadece sebze ye et tavuk protein al hareket et dedim sürekli spor yapamaz çünkü 100 kilo

Arkadaşlar eşime diyet yaptığımi söylememiştim sabah ebru sallinin patatesi aksamda 3 mil yaptım aksam yemeğimi 2 tabak bulgur yedim bebegin için bi kasede yoğurt neyse esim eve geldi kilo vermissin dedi vücudun sikilasmis dedi 1 günde bu kadar fark etmesi normal mi dedi sabah baktım 1 kilo gitmiş bu arada normal yiyeceğim sporumu yapacağım aksam 18.00 den sonra yemeyeceğim daha bir şey yiyemedim bebegim le uğraşıyorum uyutup yicem inşallah

1 dilim ekmek,peynir,zeytin,yumurta,bikac catal patates kızartması yedim
Gayet iyi canım Sabah bende 1 tane unonun 50 gram çikolatalı kruvasanını yedimÖğlen annemlere gideceğim bakalım ne yiyeceğim kız kardeşim trileçe yapacakmış ondan 1 dilim akşama doğru yiyeceğim o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…