Bende çokta değil daha da zayıflayacağım diyorum
Öyle farklı bir gelinliğim yok kuzu ya takıldım öyle ama atarım tabisi
Zor bu işler o kadar emek verdik(emek=kan ter dökmek + aç kalmak)Ahaha havamizi sevsinler
Zor bu işler o kadar emek verdik(emek=kan ter dökmek + aç kalmak)tabi az havamızı atalım
Tabi ki canım sonuçta azmettik başarıyoruz mütevazi olamıycağımAynen tatlim yaa bana da basta diyetisyen kontrolunde basladigimda "o listeyi yapsa herkes kilo verir " diyenlere "ben size diyetisyen sihirli degnek verdi demedim ki beslenmeni buna gore duzenlersen kilo verirsin dedi. Madem oyle sizde kilo verin yaz geliyo canim"demistim nihahaha :) simdi onlar daha cok kilo aldilar ben o gunden bu gune 19 kilo verdim atcaz tabi havamizi :)))
Supersin vallaha. Bi de o sorulara "himmm bilmem kiii oyle mi olmus? " diye havalarda cevap vermek hahahaha
Ufff tamam yaKalori say pazartesi bekliyorum hepiciğini haftanın 1.cisini seçeceğiz daha
Hava at işte pes etmek yok kahvaltı en güzel öğün sağlıklı şeyleri ye gel emiUfff tamam ya
1 dilim ekmek,peynir,zeytin,yumurta,bikac catal patates kızartması yedimHava at işte pes etmek yok kahvaltı en güzel öğün sağlıklı şeyleri ye gel emi
Gayet iyi canım1 dilim ekmek,peynir,zeytin,yumurta,bikac catal patates kızartması yedim
Nasıl güzel şeyler şekerpare en sevdiğim şerbetliSelamün aleyküm kızlaarrr
Musmutlu hayırlı bereketli günler hepimizin olsun inşaallah
Kar hala durmadı dayanamıcam çıkcam dışarı yumuşacık yaa:)
Yemeğe misafirim var ama menümü görmelisiniz:)
Sarma pizza çorba şekerpare:)))
Cefa olmadan sefa sürülmezZor bu işler o kadar emek verdik(emek=kan ter dökmek + aç kalmak)tabi az havamızı atalım
Cefa olmadan sefa sürülmez
Gerçekten emek veriyoruz
İnşallah alacağız o günler cabuk gelsinİnşallah karşılığını alacağız canım
Gelecek az kaldı yazın keyfini çıkaracağız inanıyorumİnşallah alacağız o günler cabuk gelsin
AY KADINI GÖRÜNCE ZATEN İNSANDA İŞTAH KALMIYOR Kİ KİLO NE ÇİRKİN BİR ŞEY YA BİR DE İNSANLAR ARASINDA İKİNCİ SINIF VATANDAŞ MUAMELESİ GÖRENLER VAR BU YÜZDEN
2016 girdik bile zaman ne çabuk geciyo her ay kucuk hedeferle asil hefefe hizla ilerlemiş olcazGelecek az kaldı yazın keyfini çıkaracağız inanıyorum
Tabisi şuanda 8 Şubat tek hedef ileri2016 girdik bile zaman ne çabuk geciyo her ay kucuk hedeferle asil hefefe hizla ilerlemiş olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?