♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay gelin valla.ya günde herkes 1 cesit birsey yapip getiriyo o yüzden menü zengin baya
Insallah salata agirliklidir da dedgn gibi yaparm canm

Günaydin kizlar bugün günümüz var ya pastalar börekler tatlilar en az 15 cesit oluyor acep nasil atlatacagm bugünü.
Hic bisey yememezlik de olmaz simdi yiyincede vicdanim rahat olmayacak off
benimde akşama misafirlerim var canım ,elmalı turtalar yaptım lazanya yapcam mecbur tatlarına bakcaz demi

kahvaltım
2 yumurta
1 sosis
1 yemek k.yulaf ezmeli omlet
5 zeytin

1 tane küçük iki lokmalık elmalı turta (yaptım ve tadına baktım sadece)

Öğle
meyveli yoğurt 5 kuru üzüm

Akşam 16:30
1 dilim lazanya

sabah 40 dk spor yaptım ve ev işleri cabası bugünü böyle bitirdim ,yersem meyve tüketirim yatana kadar

yok canım bugün bile kaçırmadığımı düşünüyorum , kararlı ve sabırlıyım ,çünkü başka alternatifim yok mecburum kilo vermeye.

Arkadaşım supersin

Kız ne yiyorsun sen yazsana menülerini çok aç kalıyorsun kuzum yapma böyle

Akşam menün yok Allahtan canım diğerlerini dengelemiştir

Kesin olacak canım mükemmel gidiyorsun

Güzel canım not aldım
cnm kaç gündür cnm hiç bişey istemiyo tek öğün yiyiorum yaşamak için bayılıp düşmiyim diye . diyetinde değilim ama buna rağmen bakıyorum gram değişiklik yok gram :)))

cnm kaç gündür cnm hiç bişey istemiyo tek öğün yiyiorum yaşamak için bayılıp düşmiyim diye . diyetinde değilim ama buna rağmen bakıyorum gram değişiklik yok gram :)))
Üzülme bir anda bi çözülüyor patır patır gidiyor sabret

Küçük muz ile kivi yedim ama adet oldum olcam ya pazartesi tartıda kesin adetli olucam ve _çıkamıcam , adetliyken ne kadar az yesem de spor yapsam da hep + çıkıyorum ya
Olsun canim bir sonraki hafta daha buyuk kayip yasarsin , regl de metabolizma daha hizli calisiyoya bunu avantaja cevir normaldekinden 1,5-2 kat fazla kilo ver boylece farki kapatirsin

vücud kıtlık moduna girmiş olabilir protein diyeti yap bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…