♥haftalık kilo verme yarışması♥

kizlar gunaydin nasilsiniz :) dün giremedim zaten giricek de durum yoktu fenayim yedikce yedik misafirlikte. 5 aydir ilk defa bu kadar bosladim diyetimi, yarin araniza dönüyorum insallah
Kiz bende dun acaip yedim pizza sarma tatli cerez icecekler falan ama az once bi tartildim iki yuz gram almisim sadece onda da wc ye çıkmadım zati.
Insallh sende de oyledir:)

Arkadaşlar dünden yapmıştimda patates salatası 8 adet zeytin yedim birde yeşil cay ama patates salatası yagi tuzu yok sadece nar ekşisi var biraz kaç kalori eder bir tabak dolusu yedim

Arkadaşlar dünden yapmıştimda patates salatası 8 adet zeytin yedim birde yeşil cay ama patates salatası yagi tuzu yok sadece nar ekşisi var biraz kaç kalori eder bir tabak dolusu yedim
Canım tam bilmiyorum ama 1 orta boy haşlanmış patates 75 kalori 2 tane patates 50 kalori de diğer malzemeler desek 200 ya da 250 civarıdır.
Eğer 2 den fazladır patates diyorsan ona göre hesaplama yap

Kiz bende dun acaip yedim pizza sarma tatli cerez icecekler falan ama az once bi tartildim iki yuz gram almisim sadece onda da wc ye çıkmadım zati.
Insallh sende de oyledir:)
:) tartim yok malesef ama bir haftadir baya yiyorum, göbegim cikti sanki biraz rahat 1-1.5 kg almisimdir neyse sorun yok aldigimiz gibi geri de veririz kasmaya gerek yok :) wc sorunum düzeldi ama burda, yememekten oluyomus meger

yiyince protein yiyorum cnm zaten
maşallah azmine canım su321 birinci sen ikicisin 100kilolardan azmedip inmişsiniz gerisi gelir canım ben güveniyorum sana ama bizi motive etmek için öncesi ve sonrası fotolarınızı sık sık koysanız

Kızlar kilo bildirimi yaparken sabah aç karnına ve kıyafetsiz mi tartılıyorsunuz :) ??? Aklımdadelisorular

Selam kızlar
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet (1 yemek kaşığı yulaf ezmeli ve 1 dilim ince kaşarlı)
5 zeytin

Ara
30 gr bitter
Biraz leblebi

Öğle
1 kepçe tarhana
1 dilim buğday ekmeği
4 zeytin

Akşam 16.00
100 gr kadar kepekli makarna (üzeri yoğurt ve bol pul biberli)
Yarım kepçe tarhana
Bu arada adet oldum ne güzel ki yarın da tartı günü ben iyisi hiç tartılmayım , koca hafta çok güzel gittim birtek adet oldum diye fazla göstercek tartı eminim.

maşallah azmine canım su321 birinci sen ikicisin 100kilolardan azmedip inmişsiniz gerisi gelir canım ben güveniyorum sana ama bizi motive etmek için öncesi ve sonrası fotolarınızı sık sık koysanız
Bende varım bende 107 doğuma giriş 102 den 78 e inmiştim
8 şubat'a sürpriz varrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…