Kiz bende dun acaip yedim pizza sarma tatli cerez icecekler falan ama az once bi tartildim iki yuz gram almisim sadece onda da wc ye çıkmadım zati.kizlar gunaydin nasilsiniz :) dün giremedim zaten giricek de durum yoktu fenayim yedikce yedik misafirlikte. 5 aydir ilk defa bu kadar bosladim diyetimi, yarin araniza dönüyorum insallah
Ayy ben de cok seviyorum canimcim ya.Nasıl güzel şeyler şekerpare en sevdiğim şerbetli
Yaaa bak simdi benim kalbimi gonlumu boyle guzel sozlerle caliyorsunuz:))Ayyy bende ondan kopya çektim ama ufak bazı değişiklikler yaptım mesela haftada bigün değilde hergün :) ayyy bu aradasu321 i çok seviyorumm
Ben de kafa pek yoktu zati:))bencede sende bizim aramızda kafayı yedinn :)))
Canım tam bilmiyorum ama 1 orta boy haşlanmış patates 75 kalori 2 tane patates 50 kalori de diğer malzemeler desek 200 ya da 250 civarıdır.Arkadaşlar dünden yapmıştimda patates salatası 8 adet zeytin yedim birde yeşil cay ama patates salatası yagi tuzu yok sadece nar ekşisi var biraz kaç kalori eder bir tabak dolusu yedim
:) tartim yok malesef ama bir haftadir baya yiyorum, göbegim cikti sanki biraz rahat 1-1.5 kg almisimdirKiz bende dun acaip yedim pizza sarma tatli cerez icecekler falan ama az once bi tartildim iki yuz gram almisim sadece onda da wc ye çıkmadım zati.
Insallh sende de oyledir:)
evet burnumdan oldum . canım
inşallah inşallah .Üzülme bir anda bi çözülüyor patır patır gidiyor sabret
yiyince protein yiyorum cnm zatenvücud kıtlık moduna girmiş olabilir protein diyeti yap bence canım
maşallah azmine canımyiyince protein yiyorum cnm zaten
öncesi çok fotoğrafım yok ama blursam söz atıcammaşallah azmine canımsu321 birinci sen ikicisin 100kilolardan azmedip inmişsiniz gerisi gelir canım ben güveniyorum sana ama bizi motive etmek için öncesi ve sonrası fotolarınızı sık sık koysanız
tamam bekliyorum canım ben çocuklarımdan dolayı sık giremiyorum beni etiketlermisin resim koyuncaöncesi çok fotoğrafım yok ama blursam söz atıcam
merak etme etiketlerimtamam bekliyorum canım ben çocuklarımdan dolayı sık giremiyorum beni etiketlermisin resim koyunca
Bende varım bende 107 doğuma giriş 102 den 78 e inmiştimmaşallah azmine canımsu321 birinci sen ikicisin 100kilolardan azmedip inmişsiniz gerisi gelir canım ben güveniyorum sana ama bizi motive etmek için öncesi ve sonrası fotolarınızı sık sık koysanız
Begümcüm nasılsın kilolar ne alemde2016 girdik bile zaman ne çabuk geciyo her ay kucuk hedeferle asil hefefe hizla ilerlemiş olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?