Bu sen misin
Evet cnm çıplak aç ve tuvalete gittikten sonra tartılıyoruzKızlar kilo bildirimi yaparken sabah aç karnına ve kıyafetsiz mi tartılıyorsunuz :) ??? Aklımdadelisorular
Cnm boşver artı göstersin, bu hafta artı cıkaraın, haftaya bir bakaraın 2kilo gitmiş, daha büyük zevk verirSelam kızlar
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet (1 yemek kaşığı yulaf ezmeli ve 1 dilim ince kaşarlı)
5 zeytin
Ara
30 gr bitter
Biraz leblebi
Öğle
1 kepçe tarhana
1 dilim buğday ekmeği
4 zeytin
Akşam 16.00
100 gr kadar kepekli makarna (üzeri yoğurt ve bol pul biberli)
Yarım kepçe tarhana
Bu arada adet oldum ne güzel ki yarın da tartı günü ben iyisi hiç tartılmayım , koca hafta çok güzel gittim birtek adet oldum diye fazla göstercek tartı eminim.
Tamam Can'ım :) çok teşekkürler yarın bakalım tartı güldürecek mi yüzümüEvet cnm çıplak aç ve tuvalete gittikten sonra tartılıyoruz
İnşallah :))))Tamam Can'ım :) çok teşekkürler yarın bakalım tartı güldürecek mi yüzümü
inşallah canımCnm boşver artı göstersin, bu hafta artı cıkaraın, haftaya bir bakaraın 2kilo gitmiş, daha büyük zevk verir
İnşallah :))))
Evet canim insallah Sağol. Burda 65 kiloydumBu sen misin
İncecikmişsin
İnşallah tekrar böyle olursun
İnsallah canimHadi bakalm hirsini 8 subatta göreceğiz
Formasyon mu alacaksin canim. Evet aof finaller yaklasiyor.Kizlar kusura bakmayin siteye giremiyorum pek bartin universitesi formasyonu basladi ve yakinda aof sinavlari var yorgunluktan oluyorum
Ayy ne güzel ya bende koycam gelinlik giymek istedi canım ya :)
Begümcüm nasılsın kilolar ne alemde
Herşey yolundadır umarım
Kilo bildirimini sabah aç ve kıyafetsiz mi yapıyoruz ???
anaaa ben giysilerimle tartılıyom kızEvet cnm çıplak aç ve tuvalete gittikten sonra tartılıyoruz
kız sen bartındamısın bende bartındayım gel bi çayımı kahvemi içKizlar kusura bakmayin siteye giremiyorum pek bartin universitesi formasyonu basladi ve yakinda aof sinavlari var yorgunluktan oluyorum
Evet cnm çıplak aç ve tuvalete gittikten sonra tartılıyoruz
ben de giysilewrimle tartiliyorum, uyanir uyanmaz wc ye gidemedigim icin de ayni zamanda wc ye girmeden tartiliyorumanaaa ben giysilerimle tartılıyom kız, bu konuyu tartışmaya açalım bence bi 300-500 oynar herkes
bazen bende wc çıkmadan tartılmak zorunda kalıyorum çünkü işe gitmem gerekiyor ve çıkmıyorben de giysilewrimle tartiliyorum, uyanir uyanmaz wc ye gidemedigim icin de ayni zamanda wc ye girmeden tartiliyorum
Cnm çıplak tartılmak gerekiyoranaaa ben giysilerimle tartılıyom kız, bu konuyu tartışmaya açalım bence bi 300-500 oynar herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?