- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Ay cnm wc ye çık öyle tartıl, yani wc derken sabah idrarını yaptıktan sonrabazen bende wc çıkmadan tartılmak zorunda kalıyorum çünkü işe gitmem gerekiyor ve çıkmıyor
Anladım Can'ım :)canım verdiğimi düşünüyorum, yarın sabah belli olcak herşey . baskülün pili bitmişti bugün eşimi çıkardım pil almaya bide pazar heryer açık değil kaç saat pil aramışalmadanda gelmemiş yarın tartı günüm olduğunu biliyoya o yüzden dolanmış baya.
ben tartılırken giysilerimle tartılıyorum, ve tabikide aç karnına tartılıyorum
vaayy gerçekten incecik görünüyosun canım, sen bu resimlerden göz önüne biryere koy seni gaza getirsin bence, bu arada bunlar deneme gelinliklerdi demi hangisini seçtin acaba merak ettim
çok güzel :)açık renk olani tatlım. Yani iki tane ayni vardi onlar. Bu resimlerde 65 kiloyum canim
Maşallah canım inşallah salata vardır onları yemişsindirAy gelin valla.ya günde herkes 1 cesit birsey yapip getiriyo o yüzden menü zengin baya
Insallah salata agirliklidir da dedgn gibi yaparm canm
cnm kaç gündür cnm hiç bişey istemiyo tek öğün yiyiorum yaşamak için bayılıp düşmiyim diye . diyetinde değilim ama buna rağmen bakıyorum gram değişiklik yok gram :)))
Canım gitmemesi normal vücudun sıkıyor çünkü yemeye çalış fazla ye lütfen yoksa bu şekilde kilo veremezsin ve sağlığın tehlikeye girerdün elinde büyüdüğüm insanlar beni tanımadı kilo bide burun estetik oldum ben ama annem kim bu dediler annemde yiyenim dedi
Afiyet şeker olsun canım kalmaz tabi biri sarma biri pizzaAyy ben de cok seviyorum canimcim ya.
Sarmamla pizzami nasil begendiler kizlar var yaa kirinti kalmadi dunden geriye:)
Not aldım canım wc ye çıkmamak büyük sıkıntı ama olsun kendini üzme hafta içi toparlarsın çıktığında benimde haftam haftama uymuyornehirnil111
Cumartesi 1194 kcal
Pazar 1211
Ama wc ye cıkamadım günlerdir,yarın tartı yüzüme güler mi bilmiyorum :/
Günaydın Kızlar
sbeden geçen hafta 74.4
bu hafta 73.6
aslında çok iyi gidiyordum. ama h.sonu içtiğim şalgam suyunun ödemini hala atamadım çok fena. bir de akşam misafirim vardı. ki öğle yemeği ve akşam yemeği yemedim sırf onlara eşlik edeyim diye saat 8 gibiydi 1 dilim kek, 2 yk kısır, 1 minik hanım göbeği ve sonuç bu işte maalesef. 1-2 güne kesin inerim ama p.tesi sendromu yaşıyorum resmen
nehirnil111 cumartesi 1042 kalori
pazar 985 kalori
Masallah sana fistiiiik :) Tebrik ederiiiim :)Cumartesi 1035 kalori
Pazar 1178 kalori
1 hafta boyunca spor yapmadım ve az da olsa kalorili şeylerden yedim gibi vücudum ilginç 10 gündür de regl olmadığım halde vücudum beni şaşırtıyor
sbeden ge.en hafta 54.7 şuanda güncel kilom 53.5 fark -1200 Eki Görüntüle 1740991 Eki Görüntüle 1740991
Regl zamanı zaten -400 500 az hesapla çünkü öyle çıkacaktır canımKızlar adetliyken tartılma kabusu bugün bana denk geldi vee 83.400 çıktım
Neyse model bozmak yok geçen haftaki kilomu korumanın yanı sıra verdiğimi düşünüyorum , haftaya belli olcak
sbeden
Teşekkür ederim fıstık ilginç bir şey denedim bu hafta ve şoka uğradım resmenMasallah sana fistiiiik :) Tebrik ederiiiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?