♥haftalık kilo verme yarışması♥

Anladım Can'ım :)

sbeden
cnm bu hafta kilom 58.0
aylar önce haftalk kilo verme yarışmasına 61 kg ile başlamıştım bu arada
bir de arkadaşlar geçen hafta cuma kilom 57,6 ama pazartesi 59,3 (pazartesi kk'dan ayrılma kararı aldığım için bu kiloyu bildirmemiştim)
özet
haftalık kilo verme yarışmasına başlangıç:61 kg
geçen pazartesi:59,3
bugun: 58.0
fark: 1,3
karışıklık için üzgünüm sbeden

kızlar dün kriz geçirip bütün gün kekler, pastalar yedim yedim durdum, tabi iki yere davetliydik annemle oradan oraya yedim de yedim.sanırım eşimin yanımda olmaması beni çok etkiliyor. iş yüzünden yurt dışına çıktı bir süreliğine. herneyse birazdan tartılacağım ama kesin artılardayım. acaba napsam da kendime gelsem bir türlü olmuyor

kızlaaaar bende artılardayım dün kendimi tutamadım ve yağlı mı yağlı bir karadeniz pidesini mideye indirdim .Moralim çok bozuk bu sabah kahvaltı etmicem tartıda çıkan rakamı sizlerle paylaşmaya utanıyorum sbeden

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar

sbeden geçen hafta 74.4
bu hafta 73.6

aslında çok iyi gidiyordum. ama h.sonu içtiğim şalgam suyunun ödemini hala atamadım çok fena. bir de akşam misafirim vardı. ki öğle yemeği ve akşam yemeği yemedim sırf onlara eşlik edeyim diye saat 8 gibiydi 1 dilim kek, 2 yk kısır, 1 minik hanım göbeği ve sonuç bu işte maalesef. 1-2 güne kesin inerim ama p.tesi sendromu yaşıyorum resmen

nehirnil111 cumartesi 1042 kalori
pazar 985 kalori

Ay gelin valla.ya günde herkes 1 cesit birsey yapip getiriyo o yüzden menü zengin baya
Insallah salata agirliklidir da dedgn gibi yaparm canm
Maşallah canım inşallah salata vardır onları yemişsindir
cnm kaç gündür cnm hiç bişey istemiyo tek öğün yiyiorum yaşamak için bayılıp düşmiyim diye . diyetinde değilim ama buna rağmen bakıyorum gram değişiklik yok gram :)))

dün elinde büyüdüğüm insanlar beni tanımadı kilo bide burun estetik oldum ben ama annem kim bu dediler annemde yiyenim dedi
Canım gitmemesi normal vücudun sıkıyor çünkü yemeye çalış fazla ye lütfen yoksa bu şekilde kilo veremezsin ve sağlığın tehlikeye girer Bana 08.01.-09.01.-10.01 tarihinin kalorisini yazar mısın

Maşallah canım bayağı değiştiriyor insanı kilo ve tabi ki burun

Ayy ben de cok seviyorum canimcim ya.
Sarmamla pizzami nasil begendiler kizlar var yaa kirinti kalmadi dunden geriye:)
Afiyet şeker olsun canım kalmaz tabi biri sarma biri pizza
nehirnil111
Cumartesi 1194 kcal
Pazar 1211
Ama wc ye cıkamadım günlerdir,yarın tartı yüzüme güler mi bilmiyorum :/
Not aldım canım wc ye çıkmamak büyük sıkıntı ama olsun kendini üzme hafta içi toparlarsın çıktığında benimde haftam haftama uymuyor

Gayet iyisin canım bu şekilde bile çok iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…