- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
VovvvvvvCumartesi 1035 kalori
Pazar 1178 kalori
1 hafta boyunca spor yapmadım ve az da olsa kalorili şeylerden yedim gibi vücudum ilginç 10 gündür de regl olmadığım halde vücudum beni şaşırtıyor
sbeden geçen hafta 54.7 şuanda güncel kilom 53.5 fark -1200
@THEY- @deniz3344 H Heart of Goldbegum75 @bayanbaloncuk @zambak86 @esraas C CallanPinckney
Eki Görüntüle 1740991
Cumartesi 1035 kalori
Pazar 1178 kalori
1 hafta boyunca spor yapmadım ve az da olsa kalorili şeylerden yedim gibi vücudum ilginç 10 gündür de regl olmadığım halde vücudum beni şaşırtıyor
@THEY- @deniz3344 H Heart of Goldbegum75 @bayanbaloncuk @zambak86 @esraas C CallanPinckney
Eki Görüntüle 1740991
Sağol canımcımVovvvvvv
demek ki şaşırtmak gerekiyormuş vücudu :) ben de h.sonu spor yapmayınca vücudumun dinlendiğini hissediyorum
Süpersin nehircimCumartesi 1035 kalori
Pazar 1178 kalori
Eki Görüntüle 1740991
Yok tatlım bende _1000 eminim çünkü Karnım bacaklarım su topladı şişti 2 güne geçiyor yine onada şükür , haftaya belli olcak bakalımRegl zamanı zaten -400 500 az hesapla çünkü öyle çıkacaktır canım
Teşekkür ederim fıstık ilginç bir şey denedim bu hafta ve şoka uğradım resmen
Süpersin nehircim
Sağol canım sende çok iyisin önümüzdeki hafta çok güzel rakam göreceksin sende o zaman eminimYok tatlım bende _1000 eminim çünkü Karnım bacaklarım su topladı şişti 2 güne geçiyor yine onada şükür , haftaya belli olcak bakalım
Ne denedin kiz? Protein mi?
Ohaaa 2,5 muuuuAnnemdeyim umarim kacirmam..regl siskinligim var 60 kg olmusum2.5 vermisim
Harikasın canımOhaaa 2,5 muuuu
Ben 1,3 verdim 58 kg ım
Hadi bakalım 8 şubata kim 55i görecek
Sen mi yaman ben mi yaman
Simdi bunu okuyunca hırs yaptım aşırı dikkat mi etsem bu hafta proteine yüklenip size yaklaşılan bende hedefimi yüksekteyim bariOhaaa 2,5 muuuu
Ben 1,3 verdim 58 kg ım
Benimde hedefim 55 hadi bakalım benim ne eksiğim var bende 2.4 kilo vermişim sonuçta hedefim 55 oyyy çok heyecanlandimOhaaa 2,5 muuuu
Ben 1,3 verdim 58 kg ım
Yok sen hırs yapma :))) milleti nasıl gaza getirsek diye bakıyoruz,senin de hızını nasıl kessek diye :)))) bebiş var senin ,sen yavaş yavaş ver:)))Simdi bunu okuyunca hırs yaptım aşırı dikkat mi etsem bu hafta proteine yüklenip size yaklaşılan bende hedefimi yüksekteyim bari
Yok senin hedefi 59 yapalım:)))Benimde hedefim 55 hadi bakalım benim ne eksiğim var bende 2.4 kilo vermişim sonuçta hedefim 55 oyyy çok heyecanlandim
Begüş ses ver :))))begum75 kiz nerelerdesin :) gordun mu 65 i :))
Gunaydin kizlaar -100 gram ile 67.9Hafta ici yogun spordan dolayi sisligim oldugunu dusunuyorum cunku ciddi derecede kas agrim var. Buna da sukur :)
Doğru dedin ya 59 yeter bana simdilikYok senin hedefi 59 yapalım:)))
Benim 55e 3 kilom kaldı hem,çok değil
Evet cnm 8 mart hedefin 55 olur,daha buralardayız merak etme,:))) kiloyu koruma döneminde de buradayız:)))Doğru dedin ya 59 yeter bana simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?