♥haftalık kilo verme yarışması♥

demek ki şaşırtmak gerekiyormuş vücudu :) ben de h.sonu spor yapmayınca vücudumun dinlendiğini hissediyorum

Bu aksam spor yapamadım ve her zamanki.gibi kaçırdım yine neyse alisicam o kadar fazla yememe rağmen 2 gün spor yaptım ama bu 1 haftada ilerledim baya 62.6 gram geldim geçen hafta 65 kiloydum ödemlerim gitti heralde bu hafta daha dikkatli olurum umarım

Simdi benim etiketlemem gerekiyormu arkadaşlar aylık tablodami etiketleniyor yoksa

Süpersin nehircim

Yok tatlım bende _1000 eminim çünkü Karnım bacaklarım su topladı şişti 2 güne geçiyor yine onada şükür , haftaya belli olcak bakalım
Sağol canım sende çok iyisin önümüzdeki hafta çok güzel rakam göreceksin sende o zaman eminim
Ne denedin kiz? Protein mi?

Hiç bir şey denemedim aslında genel olarak yedim hatta cips çerez 1-2 dilim pizza falan düşündenemek olursa sadece spor yapmadan atlamak istedim bu haftayı

Ohaaa 2,5 muuuu
Ben 1,3 verdim 58 kg ım
Hadi bakalım 8 şubata kim 55i görecek
Sen mi yaman ben mi yaman
Simdi bunu okuyunca hırs yaptım aşırı dikkat mi etsem bu hafta proteine yüklenip size yaklaşılan bende hedefimi yüksekteyim bari

Ohaaa 2,5 muuuu
Ben 1,3 verdim 58 kg ım
Hadi bakalım 8 şubata kim 55i görecek
Sen mi yaman ben mi yaman
Benimde hedefim 55 hadi bakalım benim ne eksiğim var bende 2.4 kilo vermişim sonuçta hedefim 55 oyyy çok heyecanlandim

Simdi bunu okuyunca hırs yaptım aşırı dikkat mi etsem bu hafta proteine yüklenip size yaklaşılan bende hedefimi yüksekteyim bari
Yok sen hırs yapma :))) milleti nasıl gaza getirsek diye bakıyoruz,senin de hızını nasıl kessek diye :)))) bebiş var senin ,sen yavaş yavaş ver:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…