- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bu aksam spor yapamadım ve her zamanki.gibi kaçırdım yine neyse alisicam o kadar fazla yememe rağmen 2 gün spor yaptım ama bu 1 haftada ilerledim baya 62.6 gram geldim geçen hafta 65 kiloydum ödemlerim gitti heralde bu hafta daha dikkatli olurum umarım
Simdi benim etiketlemem gerekiyormu arkadaşlar aylık tablodami etiketleniyor yoksa
Evet cnm 8 mart hedefin 55 olur,daha buralardayız merak etme,:))) kiloyu koruma döneminde de buradayız:)))
Zamanla bütün hepsinden kurtulacağız ,için rahat olsun :)))
Ooo sen bu gidişle beni geçcen valla bravo canım:)Kizlar günaydin benim bu hafta ilk tarti günüm.gecen haftasbeden suan kac kilosun dedginde tartildm tam 82.1 idim ama 82 yazdirdm tabloya suan tartildm 79.4 olmusum.cokca su ictim hep aman sudan vermiyim diye.82.1 olarak hesaplarsam 2.7gr vermisim.oda biliyorsunuz ki bu hafta günümüz vardi ordada yedim halbuki poaca börek tatli felan.onlarida yemesm belki düz 79 olabilirdi
Tsk ederim canım keske hep böyle gitse.bakalm haftaya kac olmus olacagm acabaOoo sen bu gidişle beni geçcen valla bravo canım:)
:) evlendiktençok güzel :)
sbedencim sen kapalı değil miydin,öyle aklımda kalmş
Verirsin canım iyi gidiyorsun , tabi metabolizma arada duruyor ama hedefini gececeksin 8 Şubat aTsk ederim canım keske hep böyle gitse.bakalm haftaya kac olmus olacagm acaba
Bekliyorum o rakami canım yüzles bizlerlekızlaaaar bende artılardayım dün kendimi tutamadım ve yağlı mı yağlı bir karadeniz pidesini mideye indirdim .Moralim çok bozuk bu sabah kahvaltı etmicem tartıda çıkan rakamı sizlerle paylaşmaya utanıyorumsbeden
Duzelttim canim sorunn degilsbeden
cnm bu hafta kilom 58.0
aylar önce haftalk kilo verme yarışmasına 61 kg ile başlamıştım bu arada
bir de arkadaşlar geçen hafta cuma kilom 57,6 ama pazartesi 59,3 (pazartesi kk'dan ayrılma kararı aldığım için bu kiloyu bildirmemiştim)
özet
haftalık kilo verme yarışmasına başlangıç:61 kg
geçen pazartesi:59,3
bugun: 58.0
fark: 1,3
karışıklık için üzgünüm sbeden
İnşallah tatlm ya.evet bazen kilo vermk icin elinden gelenin fazlasini dahi yapsan asla veremiyo oluyo insan o asamayida iyi biliyorumVerirsin canım iyi gidiyorsun , tabi metabolizma arada duruyor ama hedefini gececeksin 8 Şubat a
Evet canım aynen , önemli olan kalıcı sağlıklı kilo vermek , daha önce yaptığım hataları yapmıyorum en önemlisi ben diyet psikolojisinde değilim beslenme şeklim bu şekil oldu ve devam edicek hayatıma sporu da ekledim daha ne olsun tatlımİnşallah tatlm ya.evet bazen kilo vermk icin elinden gelenin fazlasini dahi yapsan asla veremiyo oluyo insan o asamayida iyi biliyorum
Canım kavitasyon dediğin nedir benimde basenler için bir şeyler bulmam gerekiyornehirnil111 ben gecen hafta saglam spor yaptim bu hafta dinlenmek istiyorum ama pilateslerimi aksatamam :) Bir de kavitasyon lenf drenaj arastiriyorum bacagimin ust kismi icin.
8 ocak cuma 1100 kcal
9 ocak cumartesi 960 kcal
10 ocak pazar 844 kcal
nehirnil111 canım bunlar kalorilerim
Iste diyet psikolojisinden ziyade saglikli beslenecegm diyince insan o bile inanilmaz bir etki yapiyor.sende ciddi anlamda simdiye kadar iyi kilo vermissin ne kadar zamanda vermiştinEvet canım aynen , önemli olan kalıcı sağlıklı kilo vermek , daha önce yaptığım hataları yapmıyorum en önemlisi ben diyet psikolojisinde değilim beslenme şeklim bu şekil oldu ve devam edicek hayatıma sporu da ekledim daha ne olsun tatlım
Ohh bee bu haftada yakalamadin beniKızlar adetliyken tartılma kabusu bugün bana denk geldi vee 83.400 çıktım
Neyse model bozmak yok geçen haftaki kilomu korumanın yanı sıra verdiğimi düşünüyorum , haftaya belli olcak
sbeden
Canım kavitasyon dediğin nedir benimde basenler için bir şeyler bulmam gerekiyor
Teşekkürler canım kalori oranlarında hafta sonuna denk gelmesine rağmen harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?