♥haftalık kilo verme yarışması♥

Harikasın canım bravo sbedeni etiketlemen gerekiyor öyle görebilir günceller kilonu

Kizlar günaydin benim bu hafta ilk tarti günüm.gecen hafta sbeden suan kac kilosun dedginde tartildm tam 82.1 idim ama 82 yazdirdm tabloya suan tartildm 79.4 olmusum.cokca su ictim hep aman sudan vermiyim diye.82.1 olarak hesaplarsam 2.7gr vermisim.oda biliyorsunuz ki bu hafta günümüz vardi ordada yedim halbuki poaca börek tatli felan.onlarida yemesm belki düz 79 olabilirdi

Ooo sen bu gidişle beni geçcen valla bravo canım:)

Duzelttim canim sorunn degil

kizlar ben geldim, nasilsiniz bakalim? cok sükür bugun yeniden bsladim diyetime, aslinda erken kalktim ama dün cok yedigim icin bugun acikmadim halen, o yüzden acikana kadar bekliycem. bugunluk böyle olacak.

saat 10:40
1 büyük yesil elma

bugun biraz hafif gecer muhtemelen aclik durumuma bagli tabi :)

İnşallah tatlm ya.evet bazen kilo vermk icin elinden gelenin fazlasini dahi yapsan asla veremiyo oluyo insan o asamayida iyi biliyorum
Evet canım aynen , önemli olan kalıcı sağlıklı kilo vermek , daha önce yaptığım hataları yapmıyorum en önemlisi ben diyet psikolojisinde değilim beslenme şeklim bu şekil oldu ve devam edicek hayatıma sporu da ekledim daha ne olsun tatlım

nehirnil111 ben gecen hafta saglam spor yaptim bu hafta dinlenmek istiyorum ama pilateslerimi aksatamam :) Bir de kavitasyon lenf drenaj arastiriyorum bacagimin ust kismi icin.
Canım kavitasyon dediğin nedir benimde basenler için bir şeyler bulmam gerekiyor
8 ocak cuma 1100 kcal
9 ocak cumartesi 960 kcal
10 ocak pazar 844 kcal
nehirnil111 canım bunlar kalorilerim

Teşekkürler canım kalori oranlarında hafta sonuna denk gelmesine rağmen harika

Iste diyet psikolojisinden ziyade saglikli beslenecegm diyince insan o bile inanilmaz bir etki yapiyor.sende ciddi anlamda simdiye kadar iyi kilo vermissin ne kadar zamanda vermiştin

Canım kavitasyon dediğin nedir benimde basenler için bir şeyler bulmam gerekiyor

Teşekkürler canım kalori oranlarında hafta sonuna denk gelmesine rağmen harika

yogunlugu azaltilmis ses dalgalariyla deri altindaki yagi parcaliyorlar canim bolgesel olarak. Sen de serbest kalan yaglari yakabilmek icin yagsiz beslenip spor yapiyorsun o surecte ve bolgesel olarak ciddi anlamda inceltiyormus. Bi merkezde kampanya gorup aldim bakalim ne olacak su bacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…