- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel oluryogunlugu azaltilmis ses dalgalariyla deri altindaki yagi parcaliyorlar canim bolgesel olarak. Sen de serbest kalan yaglari yakabilmek icin yagsiz beslenip spor yapiyorsun o surecte ve bolgesel olarak ciddi anlamda inceltiyormus. Bi merkezde kampanya gorup aldim bakalim ne olacak su bacaklar
3 ocakta 62 kiloydu 4 ocakta kilo bildirim yapmadı 2 bucuk degil 2 kabul edecem. Regl siskinlige ragmen -2 yapmış tebrik edilesi bir durumOhaaa 2,5 muuuu
Ben 1,3 verdim 58 kg ım
Hadi bakalım 8 şubata kim 55i görecek
Sen mi yaman ben mi yaman
haftasonu geç kalkınca kahvaltıyı öğlen yapınca sadece 2 öğün yiyebiliyorum haliyle az yemiş oluyorumCanım kavitasyon dediğin nedir benimde basenler için bir şeyler bulmam gerekiyor
Teşekkürler canım kalori oranlarında hafta sonuna denk gelmesine rağmen harika
Doğru canım mantıklı bende genelde daha fazla yiyorum hafta içinden niyeysehaftasonu geç kalkınca kahvaltıyı öğlen yapınca sadece 2 öğün yiyebiliyorum haliyle az yemiş oluyorum
Nasil verdin kiz bu kadarKizlar günaydin benim bu hafta ilk tarti günüm.gecen haftasbeden suan kac kilosun dedginde tartildm tam 82.1 idim ama 82 yazdirdm tabloya suan tartildm 79.4 olmusum.cokca su ictim hep aman sudan vermiyim diye.82.1 olarak hesaplarsam 2.7gr vermisim.oda biliyorsunuz ki bu hafta günümüz vardi ordada yedim halbuki poaca börek tatli felan.onlarida yemesm belki düz 79 olabilirdi
Ayy ne güzel ya bende koycam gelinlik giymek istedi canım ya :)
Ben asiri abur cubur yedigimden onlari kestim heralde vücudum şoka ugradiNasil verdin kiz bu kadar
açık renk olani tatlım. Yani iki tane ayni vardi onlar. Bu resimlerde 65 kiloyum canim
Geçmiş zatenOoo sen bu gidişle beni geçcen valla bravo canım:)
her zaman aynı olmuyor ama bu hafta böyle oldu,evde bazen pasta börek kurabiye çerez olunca işler değişiyor bu hafta yoktu:)Doğru canım mantıklı bende genelde daha fazla yiyorum hafta içinden niyeyse
kızlar dün kriz geçirip bütün gün kekler, pastalar yedim yedim durdum, tabi iki yere davetliydik annemle oradan oraya yedim de yedim.sanırım eşimin yanımda olmaması beni çok etkiliyor. iş yüzünden yurt dışına çıktı bir süreliğine. herneyse birazdan tartılacağım ama kesin artılardayım. acaba napsam da kendime gelsem bir türlü olmuyor
kıızzz geçti artık tartıldım, ama olsun kıyafetle alışım ben düzeni bozmıyımBegüş çıplak tartıl :)))
Evet onlar olunca işte kötü oluyor bizde de abur cubur hiç eksik olmuyorher zaman aynı olmuyor ama bu hafta böyle oldu,evde bazen pasta börek kurabiye çerez olunca işler değişiyor bu hafta yoktu:)
kilo bildirimi yaptin mi ben mi görmedimkıızzz geçti artık tartıldım, ama olsun kıyafetle alışım ben düzeni bozmıyım
:) Iyi yapmissin canim onca katki maddesi var icinde. Abur cubura on basan doğal yiyeceklere alisirsin zamanla ölçülü ölçülüBen asiri abur cubur yedigimden onlari kestim heralde vücudum şoka ugradi
Sagol canim inecem Allahin izniyle bu sefer daha bi umutluyum :)belli baya güzel duruyosun, inşallah inersin istediğin kilolara
bizde önceden her alışverişte poşetlerle alırdık ama artık 1-2 parça bişey alıyoruz,hem paradan tasarruf hem kilodan:)Evet onlar olunca işte kötü oluyor bizde de abur cubur hiç eksik olmuyor
hatirladim canimsbeden kilo bildirimim yok biliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?