Ha cok canm cekiyo ama direniyorm bakalm nereye kadar direnebilcm:) Iyi yapmissin canim onca katki maddesi var icinde. Abur cubura on basan doğal yiyeceklere alisirsin zamanla ölçülü ölçülü
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel olurBende sporsa yapayım dedim hemen atladım
nehircim 2 yıldır 52-54 arasında gidip geliyorum şöyle oluyo sabitleme kilo aldığıı hissettiğin an azaltıyosun yemeği ,n,yo tekrar o nedenle de sık tartılmak şartEn merak ettiğim dönem kiloyu sabitlemek koruma dönemi o nasıl olacak merak ediyorum
Bende cok düskundum eskiden ama katki maddeleri tüm organlara zarar sırf bu yüzden cok azalttim kilodan değil yaniHa cok canm cekiyo ama direniyorm bakalm nereye kadar direnebilcm
Bana kalsa yanından geçmem ama eşime kızdıkça gizlice alıp dolaba saklıyorbizde önceden her alışverişte poşetlerle alırdık ama artık 1-2 parça bişey alıyoruz,hem paradan tasarruf hem kilodan:)
Yaparsın canım sen inanıyorumAhahahaYok canim ama beraberinde yogun spor yapman sart o parcaladiklari yaglari yakabilmen icin :)
nehircim 2 yıldır 52-54 arasında gidip geliyorum şöyle oluyo sabitleme kilo aldığıı hissettiğin an azaltıyosun yemeği ,n,yo tekrar o nedenle de sık tartılmak şart
biz de çocuklar olunca her alışverişte mecbur saldırıyorlar istersen alma,oğlum hemen küçük bir araba çekiyor kendine markete girinceBana kalsa yanından geçmem ama eşime kızdıkça gizlice alıp dolaba saklıyor
Cumartesi 1035 kalori
Pazar 1178 kalori
1 hafta boyunca spor yapmadım ve az da olsa kalorili şeylerden yedim gibi vücudum ilginç 10 gündür de regl olmadığım halde vücudum beni şaşırtıyor
sbeden geçen hafta 54.7 şuanda güncel kilom 53.5 fark -1200
@THEY- @deniz3344 @kitara_84begum75 @bayanbaloncuk zambak86 @esraas C CallanPinckney
Eki Görüntüle 1740991
Sonraki öğüne kadar sıvı alma,yemek yeme,tuvalete cıkya kızlar ben tartılmayı unutup yedim içtim,şimdi ne yapayım ben
hızlı giriş yaptın milleti hırslandırdın helal olsunKizlar günaydin benim bu hafta ilk tarti günüm.gecen haftasbeden suan kac kilosun dedginde tartildm tam 82.1 idim ama 82 yazdirdm tabloya suan tartildm 79.4 olmusum.cokca su ictim hep aman sudan vermiyim diye.82.1 olarak hesaplarsam 2.7gr vermisim.oda biliyorsunuz ki bu hafta günümüz vardi ordada yedim halbuki poaca börek tatli felan.onlarida yemesm belki düz 79 olabilirdi
AynenEn merak ettiğim dönem kiloyu sabitlemek koruma dönemi o nasıl olacak merak ediyorum
En merak ettiğim dönem kiloyu sabitlemek koruma dönemi o nasıl olacak merak ediyorum
evet ben de öyle düşündüm ama biraz fazla çıkarım maalesefSonraki öğüne kadar sıvı alma,yemek yeme,tuvalete cık
Ve o öğünden hemen önce tartıl
Yine fazla çıkarsın ama yaklaşık bir rakam cıkabilir
İnşallah canım gerçekten emeklerimize yazık olmasınAynen
Çoğu insan verdiklerini fazlasıyla geri alıyor, o gruba dahil olmayalım inşallah, hedefimize ulaştıktan sonra kilomuzu hep koruyalım inşallah
Geleceğiz canım az kaldı inşallah ulaşacağız hedeflerimizeahh ahh ben ne zaman gelcem o döneme acep çok merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?