nehirnil111 ben gecen hafta saglam spor yaptim bu hafta dinlenmek istiyorum ama pilateslerimi aksatamam :) Bir de kavitasyon lenf drenaj arastiriyorum bacagimin ust kismi icin.
gaza mı geldin kız bu ne8 ocak cuma 1100 kcal
9 ocak cumartesi 960 kcal
10 ocak pazar 844 kcal
nehirnil111 canım bunlar kalorilerim
Of offf amaninn
Teşekkürler canım pazar az fazla olmuş ama olsunkız ben cumartesi verdim diye hatırlıyorum 1392 idi dün yapamadım canım ya baya yoğun bi gündü ama 1700 al sen
nasıl korku sarıyo insanı demi heheeOhh bee bu haftada yakalamadin beni
ya kızlar ben tartılmayı unutup yedim içtim,şimdi ne yapayım ben
haftasonu sendromugaza mı geldin kız bu ne
:)beni güldürdün Allah da seni güldürsün
sabahtan beri bişey yemedim başıma ağrı girdi
He kiz hemde nasil gercekten tutustu eteklerimnasıl korku sarıyo insanı demi hehee
ama iyi oluyo yoksa bize kalsa tek başımıza yapamıcaz biz bu işi böyle birbirimizi iyi gaza getiriyoruz
gördüm kız gördüm
:)
Aaa yememezlik etme
Ben sabah sadece 2 tane haşlanmış ve yumurta ve bir tane kuru incir yedim yetti belimi dogrulttu öyle bir söz vardır insan ogluna belini dogrultacak kadar iki lokma yeter diye :)
Iki tane ye kaslara protein lazim ve metobolizman calisir :)Of bir an önce 55 olmak istiyorum 1 tane yumurta yesem de tutar mı acaba
gerçekten miiC CallanPinckney senin yüzünden bu hafta 1.ciliği kaçırdım ya
tutarOf bir an önce 55 olmak istiyorum 1 tane yumurta yesem de tutar mı acaba
ben de hergün 2 tane yiyiyorumIki tane ye kaslara protein lazim ve metobolizman calisir :)
evettt blgsayarı açıp,geçmişe gidip tüm sayfaları tekrar taradım begümün kilosunu görmek içn ve sonunda buldummmm:)))))kızlar birinci olamasamda bende baya yol katettim mutluyum
cumartesi sizin için fotoğraf çekmiştim, anlık hemen atmak istedim ama nedense telden daha önce yükleniyodu cumartesi olmadı bende şimdi yüklüyorum
sbeden kilo bildirimim
Iki tane ye kaslara protein lazim ve metobolizman calisir :)
kızlar birinci olamasamda bende baya yol katettim mutluyum
cumartesi sizin için fotoğraf çekmiştim, anlık hemen atmak istedim ama nedense telden daha önce yükleniyodu cumartesi olmadı bende şimdi yüklüyorum
sbeden kilo bildirimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?