- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Henüz herkes bildirmemiş ama öyle görünüyorgerçekten mii
ben mi birinci oldum,yok cnm inanmam
Tebrik ederim canım maşallah çok sevindimkızlar birinci olamasamda bende baya yol katettim mutluyum
cumartesi sizin için fotoğraf çekmiştim, anlık hemen atmak istedim ama nedense telden daha önce yükleniyodu cumartesi olmadı bende şimdi yüklüyorum
sbeden kilo bildirimim
ben de hergün 2 tane yiyiyorum
nehirnil111 ben de kaloride birinci oldum sandım
nasıl olur diye sorgulamaya başlamıştım ama kilodan bahsetmişsin :)))
sağol beybisiVaaay vaaay vaaay sen ne yaptin yaaa :)) Tebrik ederim tatliiim vallaha kendim 65 in altina dusmus gibi sevindimHelal olsun sanaaa kocamanda opucuklerrr :)
sağol canım benim 1.olamasamda gönlümün birincisiyim benHenüz herkes bildirmemiş ama öyle görünüyor
Tebrik ederim canım maşallah çok sevindim
2 tane ne yiyorsunuz kız ben gün kurusu kayısı yiyorum
Ahahah onda da belli olmaz ama henüz Esrayı bekliyorum o bildirmedi son 3 günü o ölüm diyetinde gibi kesin odur
sende oynamaz oynamaz diyorsun ama maşallah kilolar takır takır gidiyorsağol beybisi, aslında bendeki durum şu ben her regl dönemi bitişi bu kiloyu verebiliyorum şimdikide bitmek üzere, bidahaki redl e kadar gram oynamaz artık yada 100-200 ancak oynar.ama olsun bu bile benim için büyük bir şey, çok mutluyum, birazdan diyetisyene gidicem bakalım orda ne diycek çünkü hatırlarsan bende en son 33 yağ oranı çıkmıştı bakalım kaça düşmüş, sonuçta önemli olan kilo vermek değil bunu yağdan vermiş olmak
Canım önemli olan 1.cilik değil zatensağol canım benim 1.olamasamda gönlümün birincisiyim ben
sende oynamaz oynamaz diyorsun ama maşallah kilolar takır takır gidiyor
oynamaz oynamaz derken bir bakmşsın 59 :))))))))
kız begüm sen kalori hesabından sonra kilo vermeye basladın,öncesi pek parlak değld,aynen ben de öyle 10 ay 60-61 kilo civarı dolaştım,sizin sayenizde tekrar vermeye başladımyok kız ben sana kısa bir hatırlatma yapayım 9 ekimden beri verdiğim kilo
başlangıç : 68,2 (9 ekimdeki)
geçen hafta : 66,3
bugün : 64,8
fark : 3,4 kilo
yani bu kilo 3 aylık emeğimin karşılığı millet haftada veriyo 1,5-2 kiloları, benim böyle 1 kilo ve üstü değişimlerim hep regl bitiminde gerçekleşiyo, aralarda farkettiysen sabitim hep, bidahaki regl e kadarda ya sabit kalıtım yada gram oynamalarım olur ki oda genelde su dengesi oluyo, o yüzden çok önemsemiyorum ama olsun bunu görmek bile yetti. en son 3-4 sene öncesi 63 ü görmüştüm, onada az kaldı inşallah adım adım hedefe gidicem
Acikmaya basladim baya tutuyor amaben de hergün 2 tane yiyiyorum
kız begüm sen kalori hesabından sonra kilo vermeye basladın,öncesi pek parlak değld,aynen ben de öyle 10 ay 60-61 kilo civarı dolaştım,sizin sayenizde tekrar vermeye başladım
Bilmem ki ben kafama gore takılıyorum. Oglen sonu yarim kilo balik yeme hakkim var yaninda Limonlu turpla birazda salata. Ev yemegi yiceksende ekmek yeme. Hangisi daha vitaminli olacaksa onu ye bugünluk :)tamam canım yerim bide incir yerine ne yiyebilirim acaba bide sizce bu öğlen çorba mı salata mı yoksa sulu ev yemeği mi yiyeyim?
Bilmem ki ben kafama gore takılıyorum. Oglen sonu yarim kilo balik yeme hakkim var yaninda Limonlu turpla birazda salata. Ev yemegi yiceksende ekmek yeme. Hangisi daha vitaminli olacaksa onu ye bugünluk :)
Oo protein deposu güzel olmus tatlim afiyet olsunyağsız tavuk fileto
salata ve yoğurt yedim ekmeksiz
Canım wc sorunun varsa enginar da gerçi işe yararda istersen öğlen brokoli semizotu tarzı bir şey yapsaydınsaat 10:40
1 büyük yesil elma
saat 12:50
1 kupa tarcinli sicak süt
simdilik bu kadar, wc ye cikamadim henuz o yüzden pek aclik hissetmiyorum. saat 16 gibi 1 muz yerim belki.
aksam yemeginde de z.yagli enginar yemegi (saplari ama kendisi degil), salata ve pilav var. pilavdan az yerim.
OhhAkşama semizotu partisi vereceğim kendime sarımsaklı yoğurtlu mis gibi var mı bana katılan
[QUOT
Oo protein deposu güzel olmus tatlim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?