sağol beybisi, aslında bendeki durum şu ben her regl dönemi bitişi bu kiloyu verebiliyorum şimdikide bitmek üzere, bidahaki redl e kadar gram oynamaz artık yada 100-200 ancak oynar.ama olsun bu bile benim için büyük bir şey, çok mutluyum, birazdan diyetisyene gidicem bakalım orda ne diycek çünkü hatırlarsan bende en son 33 yağ oranı çıkmıştı bakalım kaça düşmüş, sonuçta önemli olan kilo vermek değil bunu yağdan vermiş olmak
supersin vallaha kuzuuum bi bak bakalim ne cikacak :) yag orani onemliii
kız gidemedim, müdür bey çarşıya giderken bana haber vermeyi unuttu kaldım bende
anaa çok iyisin kız benim en son %33,2 mi neydi çok merak ediyodum kaç oldu diyeOlsun tatlim gidersin saglik olsun. Bende 2 hafta once gittigimde 14 kilo yagin kalmis dedi o da iste yaklasik 20% falan yapiyo heralde.
Ohh
Ben de brokoli partisi :)))
Yok canim bugun wc ye cikmadim sadece henuz :)Canım wc sorunun varsa enginar da gerçi işe yararda istersen öğlen brokoli semizotu tarzı bir şey yapsaydınyeşil çay gün kurusu kayısı da öneririm
Çıkarsın inşallah canım daha gün devam ediyorYok canim bugun wc ye cikmadim sadece henuz :)
Begüş ne yaptın
Ben bugun 160gram karbonhidratla kapatıcam günü((( muzu yemeseydim iyiydi
Yok canim bugun wc ye cikmadim sadece henuz :)
Ühüüüü benden cok daha iyişuan 576 kalorideyim, k.hidrat :59,69 ama akşama neler olur bilmiyorum ama umuyorum iyi şeyler olur, bende şimdi 1 portakal götürdüm, dayanamadım çok meyva canım çekti
Akşam sende bizim partilerden yap vallahi semizotu o kadar az ki kalorisi ve doyurucu omega 3 varmışşuan 576 kalorideyim, k.hidrat :59,69 ama akşama neler olur bilmiyorum ama umuyorum iyi şeyler olur, bende şimdi 1 portakal götürdüm, dayanamadım çok meyva canım çekti
akşam muhtemel yiyceklerimi ekleyince 1153 kalori ve 106,25 k.hidrat yaptı
ben gündüz işyerinde olduğum için günü iyi idare ediyorum ama eve gittikten sonra kıtlıktan çıkmışa dönüyorumÜhüüüü benden cok daha iyi
bu havada semiz otunu nerden buluyonuz onu bi anlasam burada yok ki, en iyisi ben birinize gelim partiye katılayım davet eden de yok kiAkşam sende bizim partilerden yap vallahi semizotu o kadar az ki kalorisi ve doyurucu omega 3 varmış
naptın kız sen 1 haftada nasıl verdin bu kiloyu ben 3 ayda verdim 3 kilo
Ye ye yoksa ben sonuncu olurum hep :))))ben gündüz işyerinde olduğum için günü iyi idare ediyorum ama eve gittikten sonra kıtlıktan çıkmışa dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?