- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bu havada semiz otunu nerden buluyonuz onu bi anlasam burada yok ki, en iyisi ben birinize gelim partiye katılayım davet eden de yok kiarkadaşım gel kalori alma sana az kalorili şeyler yedireyim diyen yok
bu arada semiz otunada bayılırım, hele sarımsaklı yoğurtlu salatası muhteşem
İlk hafta ödem de gidiyor ya ondan bukadar vermiştirnaptın kız sen 1 haftada nasıl verdin bu kiloyu ben 3 ayda verdim 3 kilo
çokta yemeyi düşünmüyorum açıkcası yapcak bişey yok o muz'u ye-me-ye-cek-tinYe ye yoksa ben sonuncu olurum hep :))))
miktarını söyle hemen bakayımçiğ köftenin kalorisini bilen varmı?
Deneme yanılma yöntemi yaptım simdi vucudumun en çok verdiği beslenme seklini çıkardım ... ama uygulayabilirsem ... birde ödem.gitmiştir benim vu cü dum çok ödemli birde haftanın bir günü çok az yiyor habire su ve yeşilçay tuketiyorum diğer günler normal yiyorum ama 19 dan sonra yememeye dikkat ediyorum birde sabahları ebru saklının 2 haftada 2 beden incelme akşamları da lessle ile 3 mil yapmaya çalışıyorum .. bir nefeste anlattimnaptın kız sen 1 haftada nasıl verdin bu kiloyu ben 3 ayda verdim 3 kilo
Etsiz ise 1 tanesinin kalorisi 50 falan canım en fazla 70 civarı yani büyüklüğüne göreçiğ köftenin kalorisini bilen varmı?
anaa çok iyisin kız benim en son %33,2 mi neydi çok merak ediyodum kaç oldu diye
bende 1 nefeste okudum inan, maşallah diyimDeneme yanılma yöntemi yaptım simdi vucudumun en çok verdiği beslenme seklini çıkardım ... ama uygulayabilirsem ... birde ödem.gitmiştir benim vu cü dum çok ödemli birde haftanın bir günü çok az yiyor habire su ve yeşilçay tuketiyorum diğer günler normal yiyorum ama 19 dan sonra yememeye dikkat ediyorum birde sabahları ebru saklının 2 haftada 2 beden incelme akşamları da lessle ile 3 mil yapmaya çalışıyorum .. bir nefeste anlattim
bende 1 nefeste okudum inan, maşallah diyim, sabah akşam spora dayanmıyo tabi kilolar
yeter senin yaptığın spor ya sende zaten yağ yok sıkılaşcan sen, kendine zaman tanıKiz ne yapsam bende sabah 1 saat erken mi kalkip yurusem?:) (saat 5 te yani)
yeter senin yaptığın spor ya sende zaten yağ yok sıkılaşcan sen, kendine zaman tanı
Ben bacagimin ic kismini kesip atcam ama 5 kilo ordan gitcek Begum onu ne yapcazBiktim vallahi biktim
Ya havasından suyundan değil Can'ım ilk defa sabahları düzenli spor yağıyorum aç karnına hem de 10 dakika ama hızlı yapıyorum sabah akşam limonlu su içiyorum aklıma geldikçe de lahana suyu yapıp içiyorum 4 ten sonra da yemeyince böyle oldu :)Sen kaç kilo verdin Can'ım göremedim inşallah bu gayretle hedefimize kavuşacağızanacım naptınız siz bu da amerikanın havasından suyunda mı ne 1 haftada 2,4 kilo nasıl verilir diyodum (beyaz lotusun rekoru) 3,200 geldi, yokmu arttıran, bende kilo veriyom diye seviniyorum, küscem ama
ben 1,5 kilo verdim ama şöyle reglim bitiyo ve kendimde şunu farkettin 1 kilo civarını her regl bitiminde veriyorum, ara dönemde az az gramlarda oynama oluyo oda su dengesi olabilirYa havasından suyundan değil Can'ım ilk defa sabahları düzenli spor yağıyorum aç karnına hem de 10 dakika ama hızlı yapıyorum sabah akşam limonlu su içiyorum aklıma geldikçe de lahana suyu yapıp içiyorum 4 ten sonra da yemeyince böyle oldu :)Sen kaç kilo verdin Can'ım göremedim inşallah bu gayretle hedefimize kavuşacağız
Bende squat programına bugünden itibaren tekrar başlıyorum canım her gün artarak yapacağım bugün 50 den başlıyorum gel sende başla Ekim'de 23 gün falan yapmıştım en son günde 225 yapmıştım düşüninan sen mi ben mi3,4 kilo vermişim (benim için büyük şey) üst bacak 1 cm demi incelmez arkadaş yok hala kalas gibi dolayısıyla basenlerde öyle bide göbek zor gider derler göbeğim indi iç bacaklar hala yumurta gibi sumo squata başlıyacam ben sen yapıyosun gerçide takviye olsun belki yarar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?