Sabah
Peynir
Zeytin
Canim hicbir sey istemedi
Ara
3 catal pasta
3 yudum kola
Depresyona girdim kilom azalmiyor diyesonra toparlanip biraktim yemeyi
Aksam
1 tane kabak dolmasi (bulgurlu kiymali)
Yogurt
3 dilim karpuz
Peynir
Ara
Kocaman bir bardak tarcinli sut
Su: 2 litre
Sporum da leslie 2 mil.
çitletmedn dimiiKizlar sirkeli suyumu ictim ama azcik çekirdek citlicem yaa saatte cok gec ama
baya yoğun geçmiş. öğrenine geçmiş olsun iyi olmasına sevindimHayırlı bereketli sağlıklı günler olsun inşaallah kızlaarrrr...
2,3 gündür giremedim. Bi gün nişanlımın doğum günü vardı bir gün çocuklarla parti yaptık dün akşam da bir öğrenciye geçmiş olsuna gittim araba çarptı beyin kanaması geçirmişti şimdi iyi çok şükür.
Saçıma cildime bakımımı yaptım beklemedeyim şu anda daha 1 saat var duşa girmeme yaa
hii biliyordum filmlerinden yaşli halinide gordum esidr 29 yasinda Wikipedia da yazıyor .Johnny Depp
Yumurtadan o kadar biktim ki artikhic yiyesim gelmiyor su siralar
Yine iyi yaptin yorumunu sbedencim ben onu da yapamiyorum
tamam canim askiya aldim 2 yastan sonra biraktiririm.Canim tuvalet eğitimi konusunda arkadasa katiliyorum 2 yas oncesi sorun diyolar bosver zaamani gelince ogrenirler bende cok rahatim hic düşünmüyorum
insallah canim bugün de kayip 100 gram ama olsun keske her gun 100 gram verebilsem ayda 3 kilo ederSbedencim hafta sonu biraz dikkatle pazartesi 75li rakamlari goreceksin inşaallah
sagol tatlim. . tatli klupte dolaniyor buraya ugrayasi gelmemistir belkiGecmis olsun Canim
buarada @tatlitambak nerde
hemde nasilAnnelik ne guzel
uyurken bile ozlemek
canım günlük yazmak iyi geldi bana sana da iyi geldi dimi :)1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
5 hazrn 76.4
6 hazrn 76.3
evet canim hemde nasil fazla cikmaya utaniyorum aksam gece tartiliyrum hesap yapiyrum :) ona göre cay yerine su filan tercih ediyorumcanım günlük yazmak iyi geldi bana sana da iyi geldi dimi :)
bende 4 haşlanmış yumurta bir üçgen dilim pasta ben yaptım sabah yersem eritirim dedim. ekmek yemedim yememeye ozen gostericem.sabah
patates kızartması canım istiyordu
semizotlu yoğurt
yarım dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
REÇEL :)
seninde günün hayirli olsun canim.gecmis olsun ogrencine Allah tez vakitte şifa versin.Hayırlı bereketli sağlıklı günler olsun inşaallah kızlaarrrr...
2,3 gündür giremedim. Bi gün nişanlımın doğum günü vardı bir gün çocuklarla parti yaptık dün akşam da bir öğrenciye geçmiş olsuna gittim araba çarptı beyin kanaması geçirmişti şimdi iyi çok şükür.
Saçıma cildime bakımımı yaptım beklemedeyim şu anda daha 1 saat var duşa girmeme yaa
gunaydin canim mucadele icinde geciyor :)Günaydın herkesehayat nasil gidiyor bayanlaarr ? Bende cok yogun yazililar,notlar,davranislaarr ... Oldum valla bu hafta bide hastayim sancim var bu nedenlerden foruma da rejim moduna da pek giremedim umarim pazartesi kilo vermis olurum bu 2 gun siki tutmam lazim guyya 57 nin altina inecektim bakalim ne olacak ?
89 ufuktaaPazartesi
92.4
Cuma
91.4
C.tesi
91.2
Fark 1.2 dun az yiyeydim 90li bi rakam olmuştum. Bana ders olsun da bari bugün şımarık tavırlarıma bi son vereyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?