yipratma kendini diyetlerle. ekmeği azalt bazi kati kurallarin olsun şekerden tuzdan kıs canimAyyy evet canım:)) acaba sok bir diyet yapip şu iki kiloyu iki gunde versem mi ki. Sonradan kilo vermeme engel olur diye düşünüyorum ondan korkuyorum.
bence dee ama orada yanliz kalmazsin80 ler gurunbunda hızlı olmam lazim. Ordada yalniz kalmak istemiyorum(
bende boyle yapiyrm hep :)erir canım gün içinde . bi arkadaşım kalorili her şeyi sabah yiyo akşama kadar eriyip gidiyo bol içecek iç :)
canim bi doydum ki hala acikmadim acikmam da kolay kolay yumurta ve sut tok tutuyor. tv de denk gelmistim. yeni rol avustralya da çirkin bir adam kılığında olacak. ayrica köpeği izinsiz soktugu icin avusturalya hükümetince sanirim para cezasina carptirildi garibmAyy evet olmadi ama 3.haftada da hep sabit cikinca baya dagildim dun. Madem almiyorum da vermiyorum vur dibine pastanin dedim. Sonradan toparlayip biraktim ama. Aksam yemegim de 7den onceydi canim ama tam hatirlamiyorum su an
Bu kadar yaklasmisken sık bencee. Cok az kalmis ha gayrett
Evet ama karisi hic guzel degildislek
Karayip korsanlarinda vuruldum ben zaten kendisine son filmi de 2017de cikacakmis simdiden onun planlarini yapmaya basladim
Okul zamani herrr gun istisnasiz yumurta yedirdu babam bana. Artik ayda iki uc kez falan yersem sukrediyorum ya.
Senin seviyor olman guzel ama. Saglikli sonucta. Oh afiyet olsun
Sbeden senin de cok az kalmis 75lere. Hadi pazartesi 76 yazma artik
Yarina 90li bir sayi gorursun, bugun sıkı tut
tamam tatlımValiz hazirliyorum mola verip bakayim dedim. Cepten zor oluyor tek tek alintilamadim herkese iyi hafta sonlari kacamaksiz olsun :)
sbeden canim pazar gunu bildirimi ben yapacagim :))
Bugun sabah 1 saat yuruyus yaptim
10 da kahvaltimi yaptim.cok gec oldu ama evdekiler uyuyunca bekledim.
2 yumurta (kayisi kivami)
1,5 kk orgu peyniri
5zeytin
2 kozlenmis biber
1 domates,salatalik, cay
Ara ; 2 ceviz (13.30 gibi yicem)
Bugun ogle yemegi olmucak gibi.
Ara; karpuz ( ilk kez yicem daha )
Aksam icin; yogurt ve tavuklu salata dusunuyorum.
Kacamaksiz gecer umarim :)
Gorusmek uzere
pazartesi kilo boy ve hedef kilo bilgileriye katılabilirsin canimbende katılabilir miyim?
yipratma kendini diyetlerle. ekmeği azalt bazi kati kurallarin olsun şekerden tuzdan kıs canim
bence dee ama orada yanliz kalmazsin
Selam kızlar nasılsınız bakalım? Ben dün arkadaşımda kaldığım için giremedim. Şimdi eve dönüyorum. Karnım çok şiş regl oldum. Yine hamile değilim üzgünüm
Vazgectim zaten canım... Yeni katilanlarin kilosu 70 ten yukarı degil. 80 dekiler de elini çabuk tutarsa yalnız kalırım diye düşünüyorum.. amann napalım bende hep kendimle yarışırım dimi :))
Bu arda gecen pazar gunu komsum sayesinde bozdum diyeti. Tekrardan 83 leri gormeye cok az kalmisti. Ama artik ne olursa ve kim olursa olsun bozmamaya karar verdim. Hayir diyecegim.bugunden itibaren tekrar basladim.
2 ay cok dikkatli olmam lazim memlekete gidecegim cunki.
Malum bozdugum icin de giremedim. Okudumama yazmaya yuzum olmadi kizlar.okuyordum ama
Ben de gunluk bildirimlerle ilerleyecegim haftaya.
canım sağlıklı ver de yalnız kal nolacak ki grubumuz farklı olsa da amacımız aynı. ha ne olur senin diyetin bir kaç ay daha fazla uzar o kadar.Vazgectim zaten canım... Yeni katilanlarin kilosu 70 ten yukarı degil. 80 dekiler de elini çabuk tutarsa yalnız kalırım diye düşünüyorum.. amann napalım bende hep kendimle yarışırım dimi :))
canım bozsan da yaz bende bozdum çarşamba günü ama yüzümü eğip yazdım. kopmak yaramıyor.Bu arda gecen pazar gunu komsum sayesinde bozdum diyeti. Tekrardan 83 leri gormeye cok az kalmisti. Ama artik ne olursa ve kim olursa olsun bozmamaya karar verdim. Hayir diyecegim.bugunden itibaren tekrar basladim.
2 ay cok dikkatli olmam lazim memlekete gidecegim cunki.
Malum bozdugum icin de giremedim. Okudumama yazmaya yuzum olmadi kizlar.okuyordum ama
Ben de gunluk bildirimlerle ilerleyecegim haftaya.
canım sağlıklı ver de yalnız kal nolacak ki grubumuz farklı olsa da amacımız aynı. ha ne olur senin diyetin bir kaç ay daha fazla uzar o kadar.
:) iyi gelicez birbirmize :) günlük kilo bildirimi yap böylece yüzleşmemk için dikkat edeceksin :)) taş gibi ol o zaman bizde mutlu oluruz :)Canımm bugün bende bunları düşündüm. Geçmişi yadedip gerceklerle yuzlesmek ve iki gündür yazdiklarinla senin sbeden in sayesinde. Hep eksilere doğru beraber ilerleyecegiz insallah...
Komşunranasevval dimi onuda diyete sokman lazim tekrar dönsün aramiza canim...cok sabote etmeye başladı seni:))
canım bozsan da yaz bende bozdum çarşamba günü ama yüzümü eğip yazdım. kopmak yaramıyor.
80 ler gurunbunda hızlı olmam lazim. Ordada yalniz kalmak istemiyorum(
:) iyi gelicez birbirmize :) günlük kilo bildirimi yap böylece yüzleşmemk için dikkat edeceksin :)) taş gibi ol o zaman bizde mutlu oluruz :)
Evet canim. Soyluyorum ama toparlayamadi kendini. Gelen gideni piknikleri cok oluyor. Haliyle tutmasi da zor oluyor kendini.
ben de daha bozmam esimle iddiamiz var 17 haziranda 83 olmam lazim yoksa 150 tl gidecek
Kac kilo vermeyi düşünüyorsun mesela sen canim? Benim hedefim 23 kilo vermek..Aslında gruplamayı bulunduğumuz kiloya göre değilde vermemiz gereken kilolara göre yapsaydık sanki daha iyi olurdu. 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo, 20 kilo, 25 kilo verecekler gibi o zaman aynı grupta olurduk.
bir sürü değişken var tam gruplama yapmak çok zor . hiç yoktan iyidir :)Aslında gruplamayı bulunduğumuz kiloya göre değilde vermemiz gereken kilolara göre yapsaydık sanki daha iyi olurdu. 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo, 20 kilo, 25 kilo verecekler gibi o zaman aynı grupta olurduk.
Kac kilo vermeyi düşünüyorsun mesela sen canim? Benim hedefim 23 kilo vermek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?