♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayyy evet canım:)) acaba sok bir diyet yapip şu iki kiloyu iki gunde versem mi ki. Sonradan kilo vermeme engel olur diye düşünüyorum ondan korkuyorum.
yipratma kendini diyetlerle. ekmeği azalt bazi kati kurallarin olsun şekerden tuzdan kıs canim

80 ler gurunbunda hızlı olmam lazim. Ordada yalniz kalmak istemiyorum (
bence dee ama orada yanliz kalmazsin
erir canım gün içinde . bi arkadaşım kalorili her şeyi sabah yiyo akşama kadar eriyip gidiyo bol içecek iç :)
bende boyle yapiyrm hep :)
canim bi doydum ki hala acikmadim acikmam da kolay kolay yumurta ve sut tok tutuyor. tv de denk gelmistim. yeni rol avustralya da çirkin bir adam kılığında olacak. ayrica köpeği izinsiz soktugu icin avusturalya hükümetince sanirim para cezasina carptirildi garibm ayy inşallah 76 dan kalıcı olarak kurtulurum 75 görmeye çalışıyorum sonra 74
tamam tatlım

bende katılabilir miyim?
pazartesi kilo boy ve hedef kilo bilgileriye katılabilirsin canim

yipratma kendini diyetlerle. ekmeği azalt bazi kati kurallarin olsun şekerden tuzdan kıs canim

bence dee ama orada yanliz kalmazsin

Vazgectim zaten canım... Yeni katilanlarin kilosu 70 ten yukarı degil. 80 dekiler de elini çabuk tutarsa yalnız kalırım diye düşünüyorum.. amann napalım bende hep kendimle yarışırım dimi :))

Vazgectim zaten canım... Yeni katilanlarin kilosu 70 ten yukarı degil. 80 dekiler de elini çabuk tutarsa yalnız kalırım diye düşünüyorum.. amann napalım bende hep kendimle yarışırım dimi :))

Ben oldugum surece yalniz kalmazsin canim

Bu arda gecen pazar gunu komsum sayesinde bozdum diyeti. Tekrardan 83 leri gormeye cok az kalmisti. Ama artik ne olursa ve kim olursa olsun bozmamaya karar verdim. Hayir diyecegim.bugunden itibaren tekrar basladim.
2 ay cok dikkatli olmam lazim memlekete gidecegim cunki.

Malum bozdugum icin de giremedim. Okudumama yazmaya yuzum olmadi kizlar.okuyordum ama
Ben de gunluk bildirimlerle ilerleyecegim haftaya.

Komşun ranasevval dimi onuda diyete sokman lazim tekrar dönsün aramiza canim...cok sabote etmeye başladı seni:))

canım sağlıklı ver de yalnız kal nolacak ki grubumuz farklı olsa da amacımız aynı. ha ne olur senin diyetin bir kaç ay daha fazla uzar o kadar.

canım bozsan da yaz bende bozdum çarşamba günü ama yüzümü eğip yazdım. kopmak yaramıyor.

canım sağlıklı ver de yalnız kal nolacak ki grubumuz farklı olsa da amacımız aynı. ha ne olur senin diyetin bir kaç ay daha fazla uzar o kadar.

Canımm bugün bende bunları düşündüm. Geçmişi yadedip gerceklerle yuzlesmek ve iki gündür yazdiklarinla senin sbeden in sayesinde. Hep eksilere doğru beraber ilerleyecegiz insallah...

Canımm bugün bende bunları düşündüm. Geçmişi yadedip gerceklerle yuzlesmek ve iki gündür yazdiklarinla senin sbeden in sayesinde. Hep eksilere doğru beraber ilerleyecegiz insallah...
:) iyi gelicez birbirmize :) günlük kilo bildirimi yap böylece yüzleşmemk için dikkat edeceksin :)) taş gibi ol o zaman bizde mutlu oluruz :)

Komşun ranasevval dimi onuda diyete sokman lazim tekrar dönsün aramiza canim...cok sabote etmeye başladı seni:))

Evet canim. Soyluyorum ama toparlayamadi kendini. Gelen gideni piknikleri cok oluyor. Haliyle tutmasi da zor oluyor kendini.
ben de daha bozmam esimle iddiamiz var 17 haziranda 83 olmam lazim yoksa 150 tl gidecek

canım bozsan da yaz bende bozdum çarşamba günü ama yüzümü eğip yazdım. kopmak yaramıyor.

Yok canim kopmayacam artik. Buradayim
simdiden basliyorum ben de

kahvalti. Cok abarti degildi ama cis seyler yedim. Inatla pazartesiye ekside olma hedefim var hala...

limonlu su bol bol

aksama da
yogurtlu semiz otu.
1 hurma olacak

80 ler gurunbunda hızlı olmam lazim. Ordada yalniz kalmak istemiyorum (

Aslında gruplamayı bulunduğumuz kiloya göre değilde vermemiz gereken kilolara göre yapsaydık sanki daha iyi olurdu. 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo, 20 kilo, 25 kilo verecekler gibi o zaman aynı grupta olurduk.

Evet canim. Soyluyorum ama toparlayamadi kendini. Gelen gideni piknikleri cok oluyor. Haliyle tutmasi da zor oluyor kendini.
ben de daha bozmam esimle iddiamiz var 17 haziranda 83 olmam lazim yoksa 150 tl gidecek

Bugünü saymazsak 10 gunun var yaparsın canim sen. Fazla büyük bir fark yok zaten..

Aslında gruplamayı bulunduğumuz kiloya göre değilde vermemiz gereken kilolara göre yapsaydık sanki daha iyi olurdu. 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo, 20 kilo, 25 kilo verecekler gibi o zaman aynı grupta olurduk.
Kac kilo vermeyi düşünüyorsun mesela sen canim? Benim hedefim 23 kilo vermek..

bir sürü değişken var tam gruplama yapmak çok zor . hiç yoktan iyidir :)

sabah saat30
patates kızartması canım istiyordu
semizotlu yoğurt
yarım dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
REÇEL :)

ara
1 çikolta
3-4 kuru kayısı

saat 17:00
baya bi salata
semizotlu yoğurt
nohutlu pazı yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…