♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet canim hemde nasil fazla cikmaya utaniyorum aksam gece tartiliyrum hesap yapiyrum :) ona göre cay yerine su filan tercih ediyorum
aynen cnım ya günde 100 kere çıkıyorum ahah :) aynen artı çıkmaya yüzüm yok :)

Pazartesi
92.4
Cuma
91.4
C.tesi
91.2

Fark 1.2 dun az yiyeydim 90li bi rakam olmuştum. Bana ders olsun da bari bugün şımarık tavırlarıma bi son vereyim..
aynen öle canım bir gün kayıptan bişi olmaz bende hafta içi delirdim bi gün ama hemen telafi ettim

bende 4 haşlanmış yumurta bir üçgen dilim pasta ben yaptım sabah yersem eritirim dedim. ekmek yemedim yememeye ozen gostericem.
erir canım gün içinde . bi arkadaşım kalorili her şeyi sabah yiyo akşama kadar eriyip gidiyo bol içecek iç :)

Normal kahvaltı yaptim bugun ve yarın sınırsız salata ve yoğurt ayran icebilirim. Ne dersiniz??
Murat topoglunuj listesi 2 haftalik ama ben 2 gun uygulayayim diyorum

Ayyy evet canım:)) acaba sok bir diyet yapip şu iki kiloyu iki gunde versem mi ki. Sonradan kilo vermeme engel olur diye düşünüyorum ondan korkuyorum.
bence yapma 1 hafta geç olsun ama sağlıklı olsun şok diyet çok sağlıksız zarar vermene gerk yok tabi sen bilirsin

Onemli telafi etmek zaten. Ama elimizden geldikçe delirmeyelim de kuzum yaa emeklere yazik oluyor
aynen öyle ben 12 gibi yemiştim kalorili bi sürü şeyi akşama kadar içecek birde az alata yedim ve yapışmadan gitti. senden şunu istiyorum delireceğini anladığın an topiği düşün :) elinden bırak hemen :)

bence yapma 1 hafta geç olsun ama sağlıklı olsun şok diyet çok sağlıksız zarar vermene gerk yok tabi sen bilirsin

himm dogru diyosun canım vazgectim:))

Tamam canım:) şu hergün tartılma konusunda da haklisin dun yedim mesela eskiden olsa dibine vururdum geceye kadar yer yarin başlarım derdim. Ama tartıyı düşününce 8 de yemeği bıraktım. Mate, yesil cay, su ve form çayı ile telafi etmeye çalıştım. Tartıda beni çok üzmedi sağolsun:))

o kola pasta olmamış:)
bir de akşam yemeğini kaçta yedin canım.
diğerleri gayet güzel
Ayy evet olmadi ama 3.haftada da hep sabit cikinca baya dagildim dun. Madem almiyorum da vermiyorum vur dibine pastanin dedim. Sonradan toparlayip biraktim ama. Aksam yemegim de 7den onceydi canim ama tam hatirlamiyorum su an

selamlar
1 haz 52
2 haz 51.8
3. haz 51.6
4 haz
51.4
5 haz 51.5
6 haz 51.1

2 gün sıkarsam dişimi pzt 51 olurum inşallah
Bu kadar yaklasmisken sık bencee. Cok az kalmis ha gayrett

hii biliyordum filmlerinden yaşli halinide gordum esidr 29 yasinda Wikipedia da yazıyor .
yumurtayı bildim bileli cook seviyorum suan haslanmakta :) bekliyorum.
Evet ama karisi hic guzel degil dislek
Karayip korsanlarinda vuruldum ben zaten kendisine son filmi de 2017de cikacakmis simdiden onun planlarini yapmaya basladim
Okul zamani herrr gun istisnasiz yumurta yedirdu babam bana. Artik ayda iki uc kez falan yersem sukrediyorum ya.
Senin seviyor olman guzel ama. Saglikli sonucta. Oh afiyet olsun

1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
5 hazrn 76.4
6 hazrn 76.3

Sbeden senin de cok az kalmis 75lere. Hadi pazartesi 76 yazma artik

Pazartesi
92.4
Cuma
91.4
C.tesi
91.2

Fark 1.2 dun az yiyeydim 90li bi rakam olmuştum. Bana ders olsun da bari bugün şımarık tavırlarıma bi son vereyim..
Yarina 90li bir sayi gorursun, bugun sıkı tut

Valiz hazirliyorum mola verip bakayim dedim. Cepten zor oluyor tek tek alintilamadim herkese iyi hafta sonlari kacamaksiz olsun :)

sbeden canim pazar gunu bildirimi ben yapacagim :))

Bugun sabah 1 saat yuruyus yaptim

10 da kahvaltimi yaptim.cok gec oldu ama evdekiler uyuyunca bekledim.

2 yumurta (kayisi kivami)
1,5 kk orgu peyniri
5zeytin
2 kozlenmis biber
1 domates,salatalik, cay

Ara ; 2 ceviz (13.30 gibi yicem)

Bugun ogle yemegi olmucak gibi.

Ara; karpuz ( ilk kez yicem daha )

Aksam icin; yogurt ve tavuklu salata dusunuyorum.

Kacamaksiz gecer umarim :)

Gorusmek uzere

Ben de şimdiden menü ve spor bildirimimi yapayım
Sabah közlenmiş patlıcan ve biber, 1 dilim peynir
Akşam taze fasulye ve yoğurt.
Bi ara da karpuz yerim.
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika leslie

Merhabalar,

Bugün geç kalktım geç kahvaltı yaptım.
2 dilim ekmek
10-15 kadar zeytin
1 kk peynir
domates, salatalık
1 yağda yumurta
sınırsız çay (şekersiz)

40 dakika spor yaptım 50 mekik çektim. gün içinde gene mekik çekicem. 250 ye tamamlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…