- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
aynen cnım ya günde 100 kere çıkıyorum ahah :) aynen artı çıkmaya yüzüm yok :)evet canim hemde nasil fazla cikmaya utaniyorum aksam gece tartiliyrum hesap yapiyrum :) ona göre cay yerine su filan tercih ediyorum
aynen öle canım bir gün kayıptan bişi olmaz bende hafta içi delirdim bi gün ama hemen telafi ettimPazartesi
92.4
Cuma
91.4
C.tesi
91.2
Fark 1.2 dun az yiyeydim 90li bi rakam olmuştum. Bana ders olsun da bari bugün şımarık tavırlarıma bi son vereyim..
erir canım gün içinde . bi arkadaşım kalorili her şeyi sabah yiyo akşama kadar eriyip gidiyo bol içecek iç :)bende 4 haşlanmış yumurta bir üçgen dilim pasta ben yaptım sabah yersem eritirim dedim. ekmek yemedim yememeye ozen gostericem.
aynen öle canım bir gün kayıptan bişi olmaz bende hafta içi delirdim bi gün ama hemen telafi ettim
bence yapma 1 hafta geç olsun ama sağlıklı olsun şok diyet çok sağlıksız zarar vermene gerk yok tabi sen bilirsinAyyy evet canım:)) acaba sok bir diyet yapip şu iki kiloyu iki gunde versem mi ki. Sonradan kilo vermeme engel olur diye düşünüyorum ondan korkuyorum.
aynen öyle ben 12 gibi yemiştim kalorili bi sürü şeyi akşama kadar içecek birde az alata yedim ve yapışmadan gitti. senden şunu istiyorum delireceğini anladığın an topiği düşün :) elinden bırak hemen :)Onemli telafi etmek zaten. Ama elimizden geldikçe delirmeyelim de kuzum yaa emeklere yazik oluyor
bence yapma 1 hafta geç olsun ama sağlıklı olsun şok diyet çok sağlıksız zarar vermene gerk yok tabi sen bilirsin
aynen öyle ben 12 gibi yemiştim kalorili bi sürü şeyi akşama kadar içecek birde az alata yedim ve yapışmadan gitti. senden şunu istiyorum delireceğini anladığın an topiği düşün :) elinden bırak hemen :)
Ayy evet olmadi ama 3.haftada da hep sabit cikinca baya dagildim dun. Madem almiyorum da vermiyorum vur dibine pastanin dedim. Sonradan toparlayip biraktim ama. Aksam yemegim de 7den onceydi canim ama tam hatirlamiyorum su ano kola pasta olmamış:)
bir de akşam yemeğini kaçta yedin canım.
diğerleri gayet güzel
Bu kadar yaklasmisken sık bencee. Cok az kalmis ha gayrettselamlar
1 haz 52
2 haz 51.8
3. haz 51.6
4 haz 51.4
5 haz 51.5
6 haz 51.1
2 gün sıkarsam dişimi pzt 51 olurum inşallah
Evet ama karisi hic guzel degilhii biliyordum filmlerinden yaşli halinide gordum esidr 29 yasinda Wikipedia da yazıyor .
yumurtayı bildim bileli cook seviyorum suan haslanmakta :) bekliyorum.
1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
5 hazrn 76.4
6 hazrn 76.3
Yarina 90li bir sayi gorursun, bugun sıkı tutPazartesi
92.4
Cuma
91.4
C.tesi
91.2
Fark 1.2 dun az yiyeydim 90li bi rakam olmuştum. Bana ders olsun da bari bugün şımarık tavırlarıma bi son vereyim..
Yarina 90li bir sayi gorursun, bugun sıkı tut
Allah razı olsun canımbaya yoğun geçmiş. öğrenine geçmiş olsun iyi olmasına sevindim
Amin canım Allah razı olsunseninde günün hayirli olsun canim.gecmis olsun ogrencine Allah tez vakitte şifa versin.
aynen cnım ya günde 100 kere çıkıyorum ahah :) aynen artı çıkmaya yüzüm yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?