♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ise yaramiyo diyemem canim biliyosun ben cok faydasini gordum ama uzun vadede (2-3 ay gibi) sonuc veriyor. Sabiiir :)

hmm anladım salatamı tatlandırayım diye uğraşıyordum peki mısır konulabilir mi salataya birde nar ekşisi :)
Mısır 1 çorba kaşığı 20 kalori civarı nar ekşisi 30 kalori civarı 1 çorba kaşığı ekleyebilirsin canım hani aslında bol limonlu sirkeli yesen daha iyi ama illa farklılık istiyorsan yapabilirsin olmadı salatana ton balığı ekle daha da doyurucu olur

aa ton balığı eklendiğini bilmiyordum yağlı ya hani o kaç kalori acaba

Iste diyet psikolojisinden ziyade saglikli beslenecegm diyince insan o bile inanilmaz bir etki yapiyor.sende ciddi anlamda simdiye kadar iyi kilo vermissin ne kadar zamanda vermiştin
ekimin 1 inde 94.1 ile başladım işte canım bu haftayı saymıyorum ama haftaya hefedim 81 küsür

aa ton balığı eklendiğini bilmiyordum yağlı ya hani o kaç kalori acaba
Protein açısından diyetlerde doyurucu olsun diye kullanılıyor canım karbonhidrat hiç yok çünkü ufak kutu ekle derim kalorisi var ama sadece ana öğün olarak yiyeceksen kullanmalısın o salata yenecekse yani sadece ama yanında yemek yersen fazla olur

kızlar bugün ki menüm kötü ya üstümde adetten mi bilinmez iştahsızlık ve bulantı var
kahvaltı
yapamadım

Öğlen annemle kemeraltına indik tek iskender ısmarladı sağolsun sadece etlerinden yedim o kadar

Akşam için tavuklu pırasa yapmıştım gidip gelip yemeyi düşünüyorum ama kuscak gibiyim ya hayırdır ne oldu bana anlamadım.

anladım canım teşekkür ederim

sbeden canım yine 87 yaz beni neolacak cumartesi yediğimden etkilendi galiba bende bugün yemenin dibine vurdum sinirden ne nankör bişey bu kilolar hiç kaçamak yapmak yok offff ooooffff
bu arada T tatlitambak dönmüş aramıza çoooookkkk sevindim hadin artık üçümüzde bi atağa geçelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…