inan sen mi ben mi3,4 kilo vermişim (benim için büyük şey) üst bacak 1 cm demi incelmez arkadaş yok hala kalas gibi dolayısıyla basenlerde öyle bide göbek zor gider derler göbeğim indi iç bacaklar hala yumurta gibi sumo squata başlıyacam ben sen yapıyosun gerçide takviye olsun belki yarar diye
Tebrikler Can'ım iyi vermişsin benim daha çoook vermem lazımben 1,5 kilo verdim ama şöyle reglim bitiyo ve kendimde şunu farkettin 1 kilo civarını her regl bitiminde veriyorum, ara dönemde az az gramlarda oynama oluyo oda su dengesi olabilir
miktarını söyle hemen bakayım
Etsiz ise 1 tanesinin kalorisi 50 falan canım en fazla 70 civarı yani büyüklüğüne göre
aa çok geldi bana az önce de salatalık turşusunun kalorisine baktim 5 kalori orta büyüklükte küçükler kalorisiz yazıyor
Turşular çok kalorili değil canım ama su tutuyor vücudunda şişkinlik yapar tuz oranın yüksek olduğu herşeyde geçerli
Mısır 1 çorba kaşığı 20 kalori civarı nar ekşisi 30 kalori civarı 1 çorba kaşığı ekleyebilirsin canım hani aslında bol limonlu sirkeli yesen daha iyi ama illa farklılık istiyorsan yapabilirsin olmadı salatana ton balığı ekle daha da doyurucu olurhmm anladım salatamı tatlandırayım diye uğraşıyordum peki mısır konulabilir mi salataya birde nar ekşisi :)
Mısır 1 çorba kaşığı 20 kalori civarı nar ekşisi 30 kalori civarı 1 çorba kaşığı ekleyebilirsin canım hani aslında bol limonlu sirkeli yesen daha iyi ama illa farklılık istiyorsan yapabilirsin olmadı salatana ton balığı ekle daha da doyurucu olur
ekimin 1 inde 94.1 ile başladım işte canım bu haftayı saymıyorum ama haftaya hefedim 81 küsürIste diyet psikolojisinden ziyade saglikli beslenecegm diyince insan o bile inanilmaz bir etki yapiyor.sende ciddi anlamda simdiye kadar iyi kilo vermissin ne kadar zamanda vermiştin
haftaya yakalıcam seni :)Ohh bee bu haftada yakalamadin beni
Protein açısından diyetlerde doyurucu olsun diye kullanılıyor canım karbonhidrat hiç yok çünkü ufak kutu ekle derim kalorisi var ama sadece ana öğün olarak yiyeceksen kullanmalısın o salata yenecekse yani sadece ama yanında yemek yersen fazla oluraa ton balığı eklendiğini bilmiyordum yağlı ya hani o kaç kalori acaba
dün koymaya çalıştım ama formata uygun değil gibi hata verdi canımkoy canım bakarız büyük bir heyecanla bekliyoruz
Protein açısından diyetlerde doyurucu olsun diye kullanılıyor canım karbonhidrat hiç yok çünkü ufak kutu ekle derim kalorisi var ama sadece ana öğün olarak yiyeceksen kullanmalısın o salata yenecekse yani sadece ama yanında yemek yersen fazla olur
Rica ederim canımanladım canım teşekkür ederim
sbeden ben 91 hala offffffffffffff adapte olamıyorum evde bir de misafirler var kaynana kaynata rejim moduna giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?