♥haftalık kilo verme yarışması♥

slm kizlar
sabah
dünden suya islattigim 1 kuru incir ve yarim litre su.
yarim saat sonra 1 avuc kabak cekirdegi
2 kupa ıhlamur
ogle
2 haslanmis yumurta 1 domates 1 salatalik
ara
2 kupa yesil cay
aksam
1muz kararmis cirkince bi seydi.
2ufak kivi 1 kase tarcinli yogurt
birazdan yüzme ye gidecegim. o yüzden hafif yedim. su 2.lt.

gecmis olsun. istahsiz olmak cok guzel aslinda. bizede bulassa su istah yoklugu

Olsun tatlim gidersin saglik olsun. Bende 2 hafta once gittigimde 14 kilo yagin kalmis dedi o da iste yaklasik 20% falan yapiyo heralde.
canim bi sey sorucam. vucudunda yag cok az maasalah. peki eklemlerin nasil. yururken namaz kilarken citir citir ses geliyor mu. agri oluyor mu

evet araniza döndüm bugunkü menüm :)

saat 10:40
1 büyük yesil elma

saat 12:50
1 kupa tarcinli sicak süt

saat 16
1 muz

aksam 18
yarim tabak z.yagli enginar yemegi (enginarin sapi ve cok az havuc sadece)
yarim tabak pirinc pilavi
1 kase salata

günü böyle kapattim :) spor yok bugun. bu siralar pek spor yapmam heralde belli degil tabi.

Ssabah 79.5 olarak gordum kilomu duyurulur
Bugu ku menumuu yazayim yazili okumaktan firsat bulup yazamadim bir ara ama az kaldi rahatlicam yakinda
Sabah
1 ligt tost
1 tk bal
Ara
1 kase corba
Ogle
1 minik cavdarli soguk sandovic
Yarim elma
Ara
1 turk kahvesi az sekerli
Aksam
4 kofte
Bol salata

Selam kızlaaarrr
Nasılsınız
Ben iyiyim çok şükür dışardaydım tüm gün yeni geldim sayılır namaz niyazı hallettim:)
Yediklerim
sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin biraz lor
Arada 1 poğaca öğrencim verdi de:)
Akşam iskender
Az önce de bi kaç hanımeller
Sporum valla en az 1.5 saat yürüdüm
Kilom da 56.5

Bugünkü menüm

Sabah: yarım bazlama.. 3 tatlı kaşığı bal... 3 tatlı kaşığı tereyağ...10 zeytin ... 2 kibrit kutusu peynir...4 çeri domates... 2 haşlanmış yumurta...

Öğlen bir bardak süt 3 kare bitte cikolata

Akşam... 2 tabak tarhana çorbası ... 4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye...5 yemek kaşığı pancarlı yoğurtlu salata

Not: esim evdeydi o yüzden sabah kahvaltıyı onla yapınca fazla yiyesim geliyo çünkü oda çok yer...

Sabah ebru sallı
Aksam birazdan 3 mil yapicaminşallah bebeğimi uyutayim. Toplam kalorim 1500 civarinda ama karbonhidratı nasıl.hesapliyosunuz merak ettim

canim bi sey sorucam. vucudunda yag cok az maasalah. peki eklemlerin nasil. yururken namaz kilarken citir citir ses geliyor mu. agri oluyor mu

Su ic bacagimi kesip atsam tam olacakta... tesekkurler canim. Ozellikle squatta citirdiyor vallaha. Boks zamanindaki kontrollerimizde doktora sormustum "koc gibisin masallah biseyin yok" demisti. Ama dizin agri yapiyorsa bi doktora git derim romatizmal birsey olmasin Allah korusun. Bende sadece ses var cit cit, agri yok sukur.

sbeden kilom 68 hafta boyu gitgel yaptim barin zonguldak devrege bu yuzden hep bohca tost simit tarzi tuketmeme ragmen iyi durumdayim .art regl dim

Arkadaşlar ben 50 kiloydum 2 yıl önce spor yaparken farkettim hamileliktenn sonra bu arada 100 kilo olmuştum neyse diz kapaklarım kalınlaşmış çok fazla ve arkada dombik oluşmuş ebru sallinin bacak egzersizlerini yapıyorum çok zorluyor ama beni yapıyorum yani devam edicem geçermi sizce ve ne zaman gecer

Kalori ve k.hidrat hesabini fatsecret diye bi site var yediklerini yazinca o kendisi hesapliyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…