- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
cok saglikli gorunuyor menun canim. az ve öz :)bugün kaç kalori aldım
sabah 130 (bir fincan sırf sütten kahve şekersiz)
öğlen 350 (kaşarlı tost ve ayran)
akşam 350 (köfteli salata)
toplam:830 kalori
gecmis olsun. istahsiz olmak cok guzel aslinda. bizede bulassa su istah yoklugukızlar bugün ki men ya üstümde adetten mi bilinmez iştahsızlık ve bulantı var
kahvaltı
yapamadım
Öğlen annemle kemeraltına indik tek iskender ısmarladı sağolsun sadece etlerinden yedim o kadar
Akşam için tavuklu pırasa yapmıştım gidip gelip yemeyi düşünüyorum ama kuscak gibiyim ya hayırdır ne oldu bana anlamadım.
bundan sonra böylecok saglikli gorunuyor menun canim. az ve öz :)
1 haftadir günde 2 kere bile giriyorumabbov hala mı
canim bi sey sorucam. vucudunda yag cok az maasalah. peki eklemlerin nasil. yururken namaz kilarken citir citir ses geliyor mu. agri oluyor muOlsun tatlim gidersin saglik olsun. Bende 2 hafta once gittigimde 14 kilo yagin kalmis dedi o da iste yaklasik 20% falan yapiyo heralde.
Yaaa çok çok güzel bunlar maşallah valla
bence güzel değil canım ya bugün ne yediysem içim kalka kalka yedim sırf bünyem düşmesin diye yedim,sağlık gibisi yok kilo verilir ,veriliyor da ...iştahsızlık kötü.gecmis olsun. istahsiz olmak cok guzel aslinda. bizede bulassa su istah yoklugu
canim bi sey sorucam. vucudunda yag cok az maasalah. peki eklemlerin nasil. yururken namaz kilarken citir citir ses geliyor mu. agri oluyor mu
Formasyon mu alacaksin canim. Evet aof finaller yaklasiyor.
Evet canim saat 8 den 22.20 ye kadar ders var haftasonu cok yiorandimFormasyon mu alacaksin canim. Evet aof finaller yaklasiyor.
Yok canim zonguldaktayim gelis gidis yapiyom formasyon icin yoksa icerdim hatta ben yapardim cayi beraber icerdikkız sen bartındamısın bende bartındayım gel bi çayımı kahvemi iç
Zong.neresindensin? Geldigingun haber ver musait oldugunda goruselimYok canim zonguldaktayim gelis gidis yapiyom formasyon icin yoksa icerdim hatta ben yapardim cayi beraber icerdik
ekimin 1 inde 94.1 ile başladım işte canım bu haftayı saymıyorum ama haftaya hefedim 81 küsür
Kalori ve k.hidrat hesabini fatsecret diye bi site var yediklerini yazinca o kendisi hesapliyo canimBugünkü menüm
Sabah: yarım bazlama.. 3 tatlı kaşığı bal... 3 tatlı kaşığı tereyağ...10 zeytin ... 2 kibrit kutusu peynir...4 çeri domates... 2 haşlanmış yumurta...
Öğlen bir bardak süt 3 kare bitte cikolata
Akşam... 2 tabak tarhana çorbası ... 4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye...5 yemek kaşığı pancarlı yoğurtlu salata
Not: esim evdeydi o yüzden sabah kahvaltıyı onla yapınca fazla yiyesim geliyo çünkü oda çok yer...
Sabah ebru sallı
Aksam birazdan 3 mil yapicaminşallah bebeğimi uyutayim. Toplam kalorim 1500 civarinda ama karbonhidratı nasıl.hesapliyosunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?