- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Çok teşekkürlerKalori ve k.hidrat hesabini fatsecret diye bi site var yediklerini yazinca o kendisi hesapliyo canim
:) tamam canim sevindim. evet gidiyorum doktora. bana squat yasak. dizlerimi bukmeden yapiyorum egzersizi.Su ic bacagimi kesip atsam tam olacakta...tesekkurler canim. Ozellikle squatta citirdiyor vallaha. Boks zamanindaki kontrollerimizde doktora sormustum "koc gibisin masallah biseyin yok" demisti. Ama dizin agri yapiyorsa bi doktora git derim romatizmal birsey olmasin Allah korusun. Bende sadece ses var cit cit, agri yok sukur.
CANIM gayet iyi. haftaya inşallah 84 görürsünGecen hafta 87
bu hafta 85.9
fark 1.100gr
bu sefer inşallah 70 lere inersin durmadanCumadan beri diyete basladim cok şükür
CANIM gayet iyi. haftaya inşallah 84 görürsün
bu sefer inşallah 70 lere inersin durmadan
aynen canım bende kendim için artık son dedimDurmak yok duramayacgimmmm... bu sefer sonnn olacak
insanın morali artıyor vicdanı rahatlıyor bu ara bende öyleyim.Insaallah canim cok sukur diyet modun girdim yaa... midem nasil rahat anlatamam
maşallahın var bu hafta uçtunsbeden Can'ım ben sekiz şubat hedefimi değiştirmek istiyorum 72 olsun :)
amaann kıss beni korkutma valla ne kadar kaçarsam kar yoksa moralim bozulcak . yerimde saydığımı yüzüme tokat gibi vurmuş olursun ama kaçıyorum ufaktanda olsahaftaya yakalıcam seni :)
6 gün diyet yap 1 gün kaçamak 6 gün çöpe . bizim kaçamağa hakımız mı var kisbeden canım yine 87 yaz beni neolacak cumartesi yediğimden etkilendi galiba bende bugün yemenin dibine vurdum sinirden ne nankör bişey bu kilolar hiç kaçamak yapmak yok offff ooooffff
bu arada T tatlitambak dönmüş aramıza çoooookkkk sevindim hadin artık üçümüzde bi atağa geçelim artık
inşallahYaaa çok çok güzel bunlar maşallah valla
İnşaallah tez zamanda 65leri görürsün yine tatlım
Allah kolaylık versin canım. nasip olursa bu sene bende başvurcamEvet canim saat 8 den 22.20 ye kadar ders var haftasonu cok yiorandim
Canım ben oğlumdan ancak zaman buldum bu hafta yeni adet oldum sen yine beni aynı yaz istersen çümkü yemediğim halde aşırı şişkinim 99.80inşallah
Annem sen ne kadar azimlisin yaaaevet araniza döndüm bugunkü menüm :)
saat 10:40
1 büyük yesil elma
saat 12:50
1 kupa tarcinli sicak süt
saat 16
1 muz
aksam 18
yarim tabak z.yagli enginar yemegi (enginarin sapi ve cok az havuc sadece)
yarim tabak pirinc pilavi
1 kase salata
günü böyle kapattim :) spor yok bugun. bu siralar pek spor yapmam heralde belli degil tabi.
Sağol Can'ım inşallah böyle devam eder :) hedefim 68 olmadı 70maşallahın var bu hafta uçtun
Kızlarrrr benide alın şu kalori yarışmanıza yaa belki bi faydası olur utanırda yemem valla bıktım gari yemek yeyip utanmaktan pazartesi gelsin istemiyorumTurşular çok kalorili değil canım ama su tutuyor vücudunda şişkinlik yapar tuz oranın yüksek olduğu herşeyde geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?