♥haftalık kilo verme yarışması♥

Olsun canım bugün dengelersin yemişsin çıkmış aradan bende hafta sonu çerezi falan tamamladım hep
esraas girmedin mi canım hiç kalorini bekliyorum

Gunaydin hepinize kizlaaar. Grup birincileri ve bir alt gruba gecen fistiklari opuyor ve tebrik ediyorum. Bugun gunlerden protein :) Sabah yumurtami yedim wc sorunumdan dolayi 2 kayisi yemek durumunda kaldim. Ara ogun olarakta 2 yemek kasigi yogurt yediim oglende 2 yumurtadan omlet yiyecegim. Ogleden sonra spor oncesi 1 muz ve yogurt spor sonrasi da minnak bir tavuk gogus izgara yerim diye dusunuyoorum :) Yeter vallaha gelsin su 65...

Harika bir gün olacak öyleyse bayıldım

Sbeden seni tebrik ederim baslarda bukadar uzun soluklu olacagini sanmiyordum ama senin karrlililgin sayesinde 1 yildir topic hala capcanli gerci ben koptum cezasi 10 kilo oldu sende durum nasil 1 yil icinde merakettim

Sbeden seni tebrik ederim baslarda bukadar uzun soluklu olacagini sanmiyordum ama senin karrlililgin sayesinde 1 yildir topic hala capcanli gerci ben koptum cezasi 10 kilo oldu sende durum nasil 1 yil icinde merakettim
etiket yaparken başına @ simgesini koymalısın sonra boşluk bırakmadan sbeden yazmalızın ( sbeden )yoksa etiketlemeyi yapamazsın Akbulutj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…