- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın kızlar 1 saattir giriş yapamadım hata verdi sayfa...her grubun birincisini tebrik ederimö
akşam coştum. 1 haftadır dikkat ediyordum abur cubursuz dün patladı. neyse rahatladım. yemesem şişerdim :)
nehirnil111 11 ocak kalorim 1492 maalesef ve kilom 73.9 haliyle artıştayım.
tuvalete de çıkamadım yine. h.içi wc sorunum çok sıkıntılı. tamamen iş yerinde hareketsizlikten oluyor. ve iş yeri mutsuzluğu da cabası. h.sonu da daha aktifim. keşke hep h.sonu olsa :)
Harika bir gün olacak öyleyse bayıldımGunaydin hepinize kizlaaar. Grup birincileri ve bir alt gruba gecen fistiklari opuyor ve tebrik ediyorum. Bugun gunlerden protein :) Sabah yumurtami yedim wc sorunumdan dolayi 2 kayisi yemek durumunda kaldim. Ara ogun olarakta 2 yemek kasigi yogurt yediim oglende 2 yumurtadan omlet yiyecegim. Ogleden sonra spor oncesi 1 muz ve yogurt spor sonrasi da minnak bir tavuk gogus izgara yerim diye dusunuyoorum :) Yeter vallaha gelsin su 65...
Harika bir gün olacak öyleyse bayıldım
kilo bildiriminde geç kalmışsın ya o yüzdenanlayamadim
Her hafta 1 kilo yani maşallah canım benim dengesizleşti şimdi de topluyor regl olamadığımdan herhalde bu ay böyleInsallah caniim 8 Subata kadar 3 kilo daha gitsin artik sabirsizlaniyorum :))
Hiikilo bildiriminde geç kalmışsın ya o yüzden
Bak gidiyor iyice ya gitme canım daha aynı kilo olcaz senle
amaann kıss beni korkutma valla ne kadar kaçarsam kar yoksa moralim bozulcak . yerimde saydığımı yüzüme tokat gibi vurmuş olursun ama kaçıyorum ufaktanda olsa
çok şükür iç güveysinden halliceyizHayirli günler kizlaarrr
Nasilsiniz
Bomba :)Hayirli günler kizlaarrr
Nasilsiniz
etiket yaparken başına @ simgesini koymalısın sonra boşluk bırakmadan sbeden yazmalızın (Sbeden seni tebrik ederim baslarda bukadar uzun soluklu olacagini sanmiyordum ama senin karrlililgin sayesinde 1 yildir topic hala capcanli gerci ben koptum cezasi 10 kilo oldu sende durum nasil 1 yil icinde merakettim
Hayirli günler kizlaarrr
Nasilsiniz
hadi bakalım haftaya kim birinci olacak :)))C CallanPinckney
Tebrikler kızlar çok iyisiniz maşallah rakamlara bakCallan alınma sende gayet iyisin kuzum kıskandım sadece
sucum squat yarısmas baslattım:)) pazartesi başlıyor:))Hayirli günler kizlaarrr
Nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?