♥haftalık kilo verme yarışması♥

Insaallah olur biran once insan istee istemez kafaya takiyo ya sıkıntı yapiyo olmadikca ben acaip sinirli oluyorum bide
İnşallah canım evet sinirlerim çok gergin bel ağrılarım çok oluyor sancım da oluyor ama olamıyorum spor yapamıyorum pek çok zorluyor ağrım

Sogan suyu denedin mi tatlim
Şuan için denemedim canım regl olmayı bekliyorum ondan sonra yapacağım belirli günleri var ya sürekli rezene içiyorum kayısı falan yiyorum ama söktürür bilemedim adet söktürücü ilaçta kullanmak istemiyorum iyice dengesizleştirmesin diye

Benim bir ay olmamisti doktora gittim her sey normal dedi ilac verdi kullan olur dedi ama kullanmadim bende.
Adet olmadan zaten olamiyordum ya sogan suyunu yaptim cok şükür hemen oldu simdi cok düzenli
Hani adetliyken yada adet bitimi yapilacak diye bi sey yok eger olamazsan bi dene istersen

Olmadı bu akşam gittiğimde yapayım canım günde 1 kere mi içiliyordu sabah mı içmeliyim

Sbeden seni tebrik ederim baslarda bukadar uzun soluklu olacagini sanmiyordum ama senin karrlililgin sayesinde 1 yildir topic hala capcanli gerci ben koptum cezasi 10 kilo oldu sende durum nasil 1 yil icinde merakettim
Tesekkur ederim canim.ben memlekettin kurbani oldum ve ramazan. 76 dan 82 lere ciktim simdi 77 deyim ama bu son bu sefer ilerlicem . Sende beklemezsen kilolar yapismaz kolay gider beklettikce zor gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…