- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben olamam vücut gene tutmaya başladı regl olamadım ya rahat 10 gündürhadi bakalım haftaya kim birinci olacak :)))
Aaa oyle miiisucum squat yarısmas baslattım:)) pazartesi başlıyor:))
Bugun adet oldum bide nobetciyim onun disinda her sey yolundaİyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım keşke bende olsamBugun adet oldum bide nobetciyim onun disinda her sey yolunda
Vayyy baya enerjiksin maşallah:)Bomba :)
Sen nasılsın canım
Aaa niye gecikti mi tatlimGeçmiş olsun canım keşke bende olsam
İlaç kullanıyordum bıraktırdı doktor düzensizleşti 10 gün geçtiAaa niye gecikti mi tatlim
Denemede öğrenciler ben de firsat bu firsat deyip nete girdim:)çok şükür iç güveysinden halliceyiz
sen nasılsın
Insaallah olur biran once insan istee istemez kafaya takiyo ya sıkıntı yapiyo olmadikca ben acaip sinirli oluyorum bideİlaç kullanıyordum bıraktırdı doktor düzensizleşti 10 gün geçti
İnşallah canım evet sinirlerim çok gergin bel ağrılarım çok oluyor sancım da oluyor ama olamıyorum spor yapamıyorum pek çok zorluyor ağrımInsaallah olur biran once insan istee istemez kafaya takiyo ya sıkıntı yapiyo olmadikca ben acaip sinirli oluyorum bide
Sogan suyu denedin mi tatlimİnşallah canım evet sinirlerim çok gergin bel ağrılarım çok oluyor sancım da oluyor ama olamıyorum spor yapamıyorum pek çok zorluyor ağrım
Şuan için denemedim canım regl olmayı bekliyorum ondan sonra yapacağım belirli günleri var ya sürekli rezene içiyorum kayısı falan yiyorum ama söktürür bilemedim adet söktürücü ilaçta kullanmak istemiyorum iyice dengesizleştirmesin diyeSogan suyu denedin mi tatlim
Benim bir ay olmamisti doktora gittim her sey normal dedi ilac verdi kullan olur dedi ama kullanmadim bende.Şuan için denemedim canım regl olmayı bekliyorum ondan sonra yapacağım belirli günleri var ya sürekli rezene içiyorum kayısı falan yiyorum ama söktürür bilemedim adet söktürücü ilaçta kullanmak istemiyorum iyice dengesizleştirmesin diye
Olmadı bu akşam gittiğimde yapayım canım günde 1 kere mi içiliyordu sabah mı içmeliyimBenim bir ay olmamisti doktora gittim her sey normal dedi ilac verdi kullan olur dedi ama kullanmadim bende.
Adet olmadan zaten olamiyordum ya sogan suyunu yaptim cok şükür hemen oldu simdi cok düzenli
Hani adetliyken yada adet bitimi yapilacak diye bi sey yok eger olamazsan bi dene istersen
Ben bir kere ictim her gun sabahlari.Olmadı bu akşam gittiğimde yapayım canım günde 1 kere mi içiliyordu sabah mı içmeliyim
aynen :))) sarkık popolara savaş açtım :)))Aaa oyle miii
Gelsin dolgun popolar ince beller diyorsun yani;))
Tesekkur ederim canim.ben memlekettin kurbani oldum ve ramazan. 76 dan 82 lere ciktim simdi 77 deyim ama bu son bu sefer ilerlicem . Sende beklemezsen kilolar yapismaz kolay gider beklettikce zor gidiyorSbeden seni tebrik ederim baslarda bukadar uzun soluklu olacagini sanmiyordum ama senin karrlililgin sayesinde 1 yildir topic hala capcanli gerci ben koptum cezasi 10 kilo oldu sende durum nasil 1 yil icinde merakettim
Canım sürekli değiştiriyorsun değil mi her gün 1 soğan mı olacakBen bir kere ictim her gun sabahlari.
Bir sogani dorde bol bir bucuk bardak suda kaynat o iliyinca ic.
Ben de 5.gun fayda etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?