dökülün bakalımsbeden canım dün tartılmayı unutup yedim içtim biraz zaman geçsin tartılayım dedim akşamüstü de elektrikler gitti o yüzden bildirimimi bugün yapayım ama yine aç tartılamadım çünkü unuttum yine yedim affeettt beni
kilom:61.8
eklesin nolcak haftaya daha çok vermiş olurum
Evet canim her gun bir sogan taze taze yap.Canım sürekli değiştiriyorsun değil mi her gün 1 soğan mı olacak
sbeden canım dün tartılmayı unutup yedim içtim biraz zaman geçsin tartılayım dedim akşamüstü de elektrikler gitti o yüzden bildirimimi bugün yapayım ama yine aç tartılamadım çünkü unuttum yine yedim affeettt beni
kilom:61.8
bende tam bunu dusunuyordum bunuda avantaja cevirdi zambak :)
sorma uyanık çıktı bunlar
kız dur çekme saçımı
Onlardan alıyorum zaten canım onlardan yaparım inşallah bu hafta içi olurum da kurtulurumEvet canim her gun bir sogan taze taze yap.
Birde beyaz yada mor kabuklu degil bildigimiz kshverengi kabuklu soganlar tatlim
Kizlar Moralim bozuk. Disardan dürüm yiyen arkadaslarim vardi. Ortada kek pasta borek vardi. Ben de yanima domates salatalik peynir filan almistim bi kaba dograyip onu cikardim yiyordum. Hepsi yorum yapmaya basladi.
Biri diyor bunlardan yesene ne yiyorsun oyle
Digeri diyor sen oglenleri hic bi sey yemiyorsun kilo verebildin mi
Oteki diyor ki diyet mi yapiyosun.
Dedim diyet degil saglikli besleniyorum.
Cevap geldi bu mevsimde salatalik yiyon saglikli mi bu.
Hahahahaha gulustuler
bıırak canımKizlar Moralim bozuk. Disardan dürüm yiyen arkadaslarim vardi. Ortada kek pasta borek vardi. Ben de yanima domates salatalik peynir filan almistim bi kaba dograyip onu cikardim yiyordum. Hepsi yorum yapmaya basladi.
Hahahahaha gulustuler
Sizin yediklerinizden daha sağlıklı olduğu kesin deseydin.Kizlar Moralim bozuk. Disardan dürüm yiyen arkadaslarim vardi. Ortada kek pasta borek vardi. Ben de yanima domates salatalik peynir filan almistim bi kaba dograyip onu cikardim yiyordum. Hepsi yorum yapmaya basladi.
Hahahahaha gulustuler
Kuzularmm okul finaller derken yedim ve 58 kilo oldum 8 şubat'a hedefim 49@guselolurdu
@Leyliferizem
@tatlitambak
@ruyatamircisi
zambak86
@didos86
THEY-
@SogukMevsim
@purki90
@Destidesti
@07beLinAy
@GOK1974
@deniz3344
D denizdilan
@DisiAnka
kızlar 8 şubat hedefinizi yazarmısınız??
aynı zamanda 4 ocak kilosunu bildirmeyenlerde bildirimlerini yapabilirler mi
valla dün çok şey yedim dünü boşverelim.. şimdi daha sıkı başladım akşam tek tek hesaplar yazarım canım teşekkürler.. ayrıca acayip sıkıyım kalori alıcam diye yiyesim gelmiyor hiç inşallah böle gider....Canım gelebilirsin tabi ki dün ki kalorini söylemeye başla hemen
Gayet iyisin canım maşallah
kız naptın sen 8şubata kadar nasıl vercen 9 kiloyuKuzularmm okul finaller derken yedim ve 58 kilo oldum 8 şubat'a hedefim 49
bunlar hep senin iyiliğin içinkız dur çekme saçımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?