Kizlar Moralim bozuk. Disardan dürüm yiyen arkadaslarim vardi. Ortada kek pasta borek vardi. Ben de yanima domates salatalik peynir filan almistim bi kaba dograyip onu cikardim yiyordum. Hepsi yorum yapmaya basladi.
Biri diyor bunlardan yesene ne yiyorsun oyle
Digeri diyor sen oglenleri hic bi sey yemiyorsun kilo verebildin mi
Oteki diyor ki diyet mi yapiyosun.
Dedim diyet degil saglikli besleniyorum.
Cevap geldi bu mevsimde salatalik yiyon saglikli mi bu.
Hahahahaha gulustuler
cnm mkusura bakma yazamadım 500 kaloriMaşallah canım inşallah salata vardır onları yemişsindir
Canım gitmemesi normal vücudun sıkıyor çünkü yemeye çalış fazla ye lütfen yoksa bu şekilde kilo veremezsin ve sağlığın tehlikeye girerBana 08.01.-09.01.-10.01 tarihinin kalorisini yazar mısın
Maşallah canım bayağı değiştiriyor insanı kilo ve tabi ki burun
Afiyet şeker olsun canım kalmaz tabi biri sarma biri pizza
Not aldım canım wc ye çıkmamak büyük sıkıntı ama olsun kendini üzme hafta içi toparlarsın çıktığında benimde haftam haftama uymuyor
Gayet iyisin canım bu şekilde bile çok iyi maşallah
yazdım c bnnmmOlsun canım bugün dengelersin yemişsin çıkmış aradan bende hafta sonu çerezi falan tamamladım hep
esraas girmedin mi canım hiç kalorini bekliyorum
canım bende yaptım hemde 4 5 yıl boyunca her kış 4 5 ay benimkide hep düzenliydi o yüzden hatta kistlerim bile gitti soğan sayesinde hatttaaaa doktor bebeğin olmaz tüp bebek dedi bi sağda bi solda çikolata kisti var dedi soğan içtim bebekde geldi :) ama ben aç karnına sabah akşam içiyodum bide faydasını ılık içtiğimde değil sıcağa yakın içtiğimde daha fazla gördümEvet canim her gun bir sogan taze taze yap.
Birde beyaz yada mor kabuklu degil bildigimiz kshverengi kabuklu soganlar tatlim
canım bende yaptım hemde 4 5 yıl boyunca her kış 4 5 ay benimkide hep düzenliydi o yüzden hatta kistlerim bile gitti soğan sayesinde hatttaaaa doktor bebeğin olmaz tüp bebek dedi bi sağda bi solda çikolata kisti var dedi soğan içtim bebekde geldi :) ama ben aç karnına sabah akşam içiyodum bide faydasını ılık içtiğimde değil sıcağa yakın içtiğimde daha fazla gördüm
KIZMADIM CANIM YOĞUN OLDUĞUNU BİLİYORDUM AMA BU KADAR BİLMİYORDUMsbeden ksuura bakma hayatım ne olur dün o kdr yoğndm ki anlatamam sana 2 arkadaşım boşanıyo tüm gn bi onla bi diğeriyledimm bide kendi derdimle uraşmaktyan giremedmm ( bana kızmadn dmi
Canım kalori hesaplama işi insanı öyle yapıyor yiyesin gelmiyor o sebeple işe yarayacak göreceksin en fazla 1200 kalori almaya çalış ben 1000 kalorinin altında hep tutmaya çalışıyorum mesela tabi bu 1000 kaloriyi abur cuburla da doldurabilirsin ama sağlıklı olursa daha da karlısınvalla dün çok şey yedim dünü boşverelim.. şimdi daha sıkı başladım akşam tek tek hesaplar yazarım canım teşekkürler.. ayrıca acayip sıkıyım kalori alıcam diye yiyesim gelmiyor hiç inşallah böle gider....
Önemli değil canım yazdın ya yeterli dün nedir kalorin pekicnm mkusura bakma yazamadım 500 kalori
750
800
her defasında taze yapıyosun canım ama ben sabah okula gittiğim için sabah yapamıyodum saraçoğlu çalışanlar akşam gelince bide yatarken yapsın demişti... bende günde iki kere aç karına yemeklerden yarım saat önce içiyodum bir buçuk iki su bardağı suyu cezveye koy kaynasın bir ortaboy soğanı dörde böl ve su kaynayınca içine at orta ateşte 5 dkk kaynat sonra ağzını kapat bi iki dakika demlensin sonra barfdağa süz biraz ılıyınca iç ama sıcağa yakın olsn daha faydalı.. bide bir bardaktan fazla çıkıyo hepsini iç gitsinaaane kadar ilginç benimde yumurtalıkta kistlerim var fayda edermiki
tam tarifini verirmisin? bide her içişte tazemi yapcaz yoksa baya bi yapıp 2 gün falan içebilirmiyiz
Kızlar yeni yılın ilk haftası 1.cimizesraas arkadaşımız 5 gün boyunca 1.ci oldu girdiği ölüm orucuyla
C CallanPinckneybegum75 @kitara_84 zambak86
tamam canım ben akşam hesaplarım yiyceklerimi bide size yazarım doğrumu diye.. ya ama ben fatsecret sitesinde hesaplamayı bulamadım üye mi olucaz kiiiiCanım kalori hesaplama işi insanı öyle yapıyor yiyesin gelmiyor o sebeple işe yarayacak göreceksin en fazla 1200 kalori almaya çalış ben 1000 kalorinin altında hep tutmaya çalışıyorum mesela tabi bu 1000 kaloriyi abur cuburla da doldurabilirsin ama sağlıklı olursa daha da karlısın
evet canım üye olcaksın, üyelikte kullanımda çok basittamam canım ben akşam hesaplarım yiyceklerimi bide size yazarım doğrumu diye.. ya ama ben fatsecret sitesinde hesaplamayı bulamadım üye mi olucaz kiiii
hıııı sorması aaayıp ücretlimikiiievet canım üye olcaksın, üyelikte kullanımda çok basit
yok güzelim değil ücretsizhıııı sorması aaayıp ücretlimikiii
Evet arada geliyor 1.ciliği kapıp gidiyor
tamam canım ben akşam hesaplarım yiyceklerimi bide size yazarım doğrumu diye.. ya ama ben fatsecret sitesinde hesaplamayı bulamadım üye mi olucaz kiiii
Hadi gel de beni sonunculuktan kurtarvalla dün çok şey yedim dünü boşverelim.. şimdi daha sıkı başladım akşam tek tek hesaplar yazarım canım teşekkürler.. ayrıca acayip sıkıyım kalori alıcam diye yiyesim gelmiyor hiç inşallah böle gider....
Nehircim bu yarışmayıda mı kaybettinÖnemli değil canım yazdın ya yeterli dün nedir kalorin pekisen sanırım 1.cisin
Bu hafta yedikçe yemişim mübarekNehircim bu yarışmayıda mı kaybettinsana datakılayım azcık:)) hepinize takılıyorum,maksat gaza gelmek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?