♥haftalık kilo verme yarışması♥

cnm mkusura bakma yazamadım 500 kalori
750
800

Evet canim her gun bir sogan taze taze yap.
Birde beyaz yada mor kabuklu degil bildigimiz kshverengi kabuklu soganlar tatlim
canım bende yaptım hemde 4 5 yıl boyunca her kış 4 5 ay benimkide hep düzenliydi o yüzden hatta kistlerim bile gitti soğan sayesinde hatttaaaa doktor bebeğin olmaz tüp bebek dedi bi sağda bi solda çikolata kisti var dedi soğan içtim bebekde geldi :) ama ben aç karnına sabah akşam içiyodum bide faydasını ılık içtiğimde değil sıcağa yakın içtiğimde daha fazla gördüm

aaane kadar ilginç benimde yumurtalıkta kistlerim var fayda edermiki
tam tarifini verirmisin? bide her içişte tazemi yapcaz yoksa baya bi yapıp 2 gün falan içebilirmiyiz

sbeden ksuura bakma hayatım ne olur dün o kdr yoğndm ki anlatamam sana 2 arkadaşım boşanıyo tüm gn bi onla bi diğeriyledimm bide kendi derdimle uraşmaktyan giremedmm ( bana kızmadn dmi
KIZMADIM CANIM YOĞUN OLDUĞUNU BİLİYORDUM AMA BU KADAR BİLMİYORDUM
tüh boşanıyor olmaları ne de kötü . sebepleri aldatılma filan mı. Allah yardımcıları olsun

Canım kalori hesaplama işi insanı öyle yapıyor yiyesin gelmiyor o sebeple işe yarayacak göreceksin en fazla 1200 kalori almaya çalış ben 1000 kalorinin altında hep tutmaya çalışıyorum mesela tabi bu 1000 kaloriyi abur cuburla da doldurabilirsin ama sağlıklı olursa daha da karlısın

aaane kadar ilginç benimde yumurtalıkta kistlerim var fayda edermiki
tam tarifini verirmisin? bide her içişte tazemi yapcaz yoksa baya bi yapıp 2 gün falan içebilirmiyiz
her defasında taze yapıyosun canım ama ben sabah okula gittiğim için sabah yapamıyodum saraçoğlu çalışanlar akşam gelince bide yatarken yapsın demişti... bende günde iki kere aç karına yemeklerden yarım saat önce içiyodum bir buçuk iki su bardağı suyu cezveye koy kaynasın bir ortaboy soğanı dörde böl ve su kaynayınca içine at orta ateşte 5 dkk kaynat sonra ağzını kapat bi iki dakika demlensin sonra barfdağa süz biraz ılıyınca iç ama sıcağa yakın olsn daha faydalı.. bide bir bardaktan fazla çıkıyo hepsini iç gitsin

tamam canım ben akşam hesaplarım yiyceklerimi bide size yazarım doğrumu diye.. ya ama ben fatsecret sitesinde hesaplamayı bulamadım üye mi olucaz kiiii

tebrikler esraas arada uğrada yaşıyonmı görelim, kaç kilo oldun bildirimine yapmadın
Evet arada geliyor 1.ciliği kapıp gidiyor Aç yaşadı resmen bütün hafta 400-500 kalorilerle
tamam canım ben akşam hesaplarım yiyceklerimi bide size yazarım doğrumu diye.. ya ama ben fatsecret sitesinde hesaplamayı bulamadım üye mi olucaz kiiii

Üye olacaksın canım kullanımı çok kolay pc den de takip edebilirsin telefonuna da indirebilirsin

Hadi gel de beni sonunculuktan kurtar herkes benden az yiyiyor,sen benden cok ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…