- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Beni o 2 protein günü kurtarıyor,yoksa kilo verememBu hafta yedikçe yemişim mübarekTakıl tabi takıl son gülen iyi güler cicim
Beni de bu hafta gör tatlışBeni o 2 protein günü kurtarıyor,yoksa kilo veremem
Sen maşallah iyi gidiyorsun ama protein sayesinde son gülen ben olacağım
ölemiiiiii şu an öğle ve sabah toplam 300 kalori olmuş heheeeeHadi gel de beni sonunculuktan kurtarherkes benden az yiyiyor,sen benden cok ye
o nası oluyo ayyyyyBeni o 2 protein günü kurtarıyor,yoksa kilo veremem
Sen maşallah iyi gidiyorsun ama protein sayesinde son gülen ben olacağım
aboooölemiiiiii şu an öğle ve sabah toplam 300 kalori olmuş heheeee
vuuuuuuuuuuuBeni de bu hafta gör tatlış
Bu ne özgüven patlması bevuuuuuuuuuuu
Tamam canim. Taramali tufek gibi hepsi birden saldiriya gecti.bıırak canım
yesinler şekerleri hamurişlerini iç organları güzelce yağlansın
her hamurişinde belk ömürlerinden birkaç saat eksiliyor
sen de salatalık domates yeme fıstığım,mevsimi değil,ceviz yumurta böyle seyler ye
Aman ne biliyim bende guluyormus gibi yaptim. Evet ama bndan sonra cevabini vermek lazim oyle tiplerinSizin yediklerinizden daha sağlıklı olduğu kesin deseydin.
Puffama haklılar
bozma moralini biz burda sağlıklı zayıflamayı öğrenmeye çalışıyoruz hiçbirimiz diyetisyen değiliz yada onun çocukları değiliz birbirimize sorarak menüleri görerek öğrenmeye çalışıyoruz,
bence sabah çok süper güçlü bir kahvaltı yapamıyorsan bunu öğlen değerlendirmelisin yani en azından çorba iç, tavuk yada balık yiyebileceğin biyer varsa oraya git yada yanında getir, o sebzeleri ve salatalarıda akşama sakla ve herzaman mevsimine göre beslenmeye çalış
Tamam canim. Taramali tufek gibi hepsi birden saldiriya gecti.
Aman ne biliyim bende guluyormus gibi yaptim. Evet ama bndan sonra cevabini vermek lazim oyle tiplerin
Evet evet onlarda tipki senin gibi yapiyorlar. İnsani once bozup takilip sonra canim saka yapiyoruz alinma diyen tiplerden.burda takılıyoruz birbiriize alınma sakın bize
Evet evet onlarda tipki senin gibi yapiyorlar. İnsani once bozup takilip sonra canim saka yapiyoruz alinma diyen tiplerden.
Alistim bi de sen vur begum :) canin sagolsun
meyve veren ağaç taşlanırTamam canim. Taramali tufek gibi hepsi birden saldiriya gecti.
hesaplıyorumC CallanPinckney canım sen protein gününü nasıl yapıyordun?hep hayvansal proteinlermi?protein günündede kalori hesaplıyormuydun
aldatma biri diğeri pisliğin tekiymiş pislik derken yani anla işte . adam kendine bakmıyomuş ve önemli unsur aile ya nasıl korkuyorum san anlatamam evlilikten artık . teşekkür ederim cnmKIZMADIM CANIM YOĞUN OLDUĞUNU BİLİYORDUM AMA BU KADAR BİLMİYORDUM
tüh boşanıyor olmaları ne de kötü . sebepleri aldatılma filan mı. Allah yardımcıları olsun
Kızlar yeni yılın ilk haftası 1.cimizesraas arkadaşımız 5 gün boyunca 1.ci oldu girdiği ölüm orucuyla
C CallanPinckneybegum75 @kitara_84 zambak86
biz samimiyeti kurduk aramızda,ondan alınmaca gücenmece olmuyorburda takılıyoruz birbiriize alınma sakın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?