♥haftalık kilo verme yarışması♥

ölemiiiiii şu an öğle ve sabah toplam 300 kalori olmuş heheeee
abooo
bugunun birincisi sensin o zaman
tabi akşam kendini tutabilrsen :)))
yav ben bugun biraz ffazla yedim
yarın protein günü yapacağım,o menüyü yazınca seni de etiketlerim,çok kilo verdiriyor

Tamam canim. Taramali tufek gibi hepsi birden saldiriya gecti.

Puff canim benim disari cikacak kadar vakit yok. Disardan soyleyecez yada evden getirecez. Kahvaltida yedim aslinda fistik kabak cekirdegi filan. Yer degistirdim kafama gore :)

beni de görün kızlar çok istikrarlı gidiyorum öğlen bütün arkdaşlarım yağlı yağlşı yemekler yediler ben salata yedim artı bide regl olmuşum pazartesiyi iple çıkıyorum ara öğünleri de ayarladım

şimdi sizden şunu öğrenmek istiyorum bu günlük detoksları nasıl yapıyorsunuz bide kaç günlük diyetten sonra yapıyorsunuz örn:yumurta-ananas gibi detokslar

Tamam canim. Taramali tufek gibi hepsi birden saldiriya gecti.
meyve veren ağaç taşlanır
kendileri yeterli iradeyi gösteremiyor olabilirler,ondan gösterini de baltalamaya çalışıyor olabilirler
ben olsam cvp da vermezdim,soğuk mesafeli dururdum

KIZMADIM CANIM YOĞUN OLDUĞUNU BİLİYORDUM AMA BU KADAR BİLMİYORDUM
tüh boşanıyor olmaları ne de kötü . sebepleri aldatılma filan mı. Allah yardımcıları olsun
aldatma biri diğeri pisliğin tekiymiş pislik derken yani anla işte . adam kendine bakmıyomuş ve önemli unsur aile ya nasıl korkuyorum san anlatamam evlilikten artık . teşekkür ederim cnm

burda takılıyoruz birbiriize alınma sakın bize
biz samimiyeti kurduk aramızda,ondan alınmaca gücenmece olmuyor
takılarak birbirimizi gaza getiriyoruz işte
bana istediğinz gibi taklabilirsiniz kızlar,ben alınmam kesinlikle,baştan söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…