yazdım ya kız 3 gün eksik diğilmiydi :)) anamm dün ben sadece 1 tane lahmacun yedim dahada yemedmm :)Önemli değil canım yazdın ya yeterli dün nedir kalorin pekisen sanırım 1.cisin
sorma cnm dün çok yoğndmm beni geçtin valla tebrik ederim kuzumm . ben hala aynırım hala
aldatma biri diğeri pisliğin tekiymiş pislik derken yani anla işte . adam kendine bakmıyomuş ve önemli unsur aile ya nasıl korkuyorum san anlatamam evlilikten artık . teşekkür ederim cnm
ya Allah seni napmasın emi kız valla cnm bişey isemiyo :)
ya burda birinciyim ama düşün hala yerimde sayıyorum :) nasıl snir oldum sana anlatamam nasıll :))
cnm nasıl buadar az yiyiyorsunyazdım ya kız 3 gün eksik diğilmiydi :)) anamm dün ben sadece 1 tane lahmacun yedim dahada yemedmm :)
Beni güzel şeyler yapsın 90-60-90 seksi hatun olabilirimya Allah seni napmasın emi kız valla cnm bişey isemiyo :)
ya burda birinciyim ama düşün hala yerimde sayıyorum :) nasıl snir oldum sana anlatamam nasıll :))
Sağol Can'ım inşallah sabah sporunu yaptım 10 dakikada su içinde kalıyorum ardından bir bardak limonlu ılık su içtim bir yarım saat sonra da sütlü gevrek yiyeceğim :)tamam canım
en kısa zamanda ulaşırsın sen acayip konsantresin
dene gir mutlaka
Geçen hafta 3 gün eksikti kuzum dünü saymadım dün ayrıca gerektiyazdım ya kız 3 gün eksik diğilmiydi :)) anamm dün ben sadece 1 tane lahmacun yedim dahada yemedmm :)
Hemen anlatıyorum:) bugün başladım sadece çorba yoğurt su kahve çay tüketicem ayrıca hafta sonları cumartesi 2 saat fitness pazarda aynısı, pazartesi, çarşamba, cuma 1 saat plates bunun haricinde sıvı diyeti :) işte böylekız naptın sen 8şubata kadar nasıl vercen 9 kiloyu
Daha aksami yemedim dur bakalim ama komsu caya cagirdi aksama birazcik esneyebilirimabooo
bugunun birincisi sensin o zaman
tabi akşam kendini tutabilrsen :)))
yav ben bugun biraz ffazla yedim
yarın protein günü yapacağım,o menüyü yazınca seni de etiketlerim,çok kilo verdiriyor
bu arada birakta ben yemeyim 100 kiloyum yuuuuuuzzzzabooo
bugunun birincisi sensin o zaman
tabi akşam kendini tutabilrsen :)))
yav ben bugun biraz ffazla yedim
yarın protein günü yapacağım,o menüyü yazınca seni de etiketlerim,çok kilo verdiriyor
Esne esne :) ben bugun cok yedim, beni sonunculuktan kurtar litfen :)))))Daha aksami yemedim dur bakalim ama komsu caya cagirdi aksama birazcik esneyebilirim
Kilo anlamamBu
bu arada birakta ben yemeyim 100 kiloyum yuuuuuuzzzz
Canım şimdi bide sen hesapla bakalım ben acemiyim sabah 1 küçük domates yarım kibrit k peynir çeyrek poğaça üç bardak tek şekerli çay Öğle 1 havuç ve iki tatlı kaşığu yoğurtla yapılmış havuç tarator. Akşam 1 tabak zeytinyağlı prasa yiycemmKilo anlamam
Yarışma yarışmadır,ben sonuncu olmamaya bakarım:)))))
amiiiiinnn :)70 grubundan atmış grubuna inenlerden eyle ya rabbim amin :)
O zaman sadece spora devam ederim kilomu korumak için :)
Sen kaç hesapladınCanım şimdi bide sen hesapla bakalım ben acemiyim sabah 1 küçük domates yarım kibrit k peynir çeyrek poğaça üç bardak tek şekerli çay Öğle 1 havuç ve iki tatlı kaşığu yoğurtla yapılmış havuç tarator. Akşam 1 tabak zeytinyağlı prasa yiycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?