kız görmedimmm ne yazdnn
Çok iyi yaasabah
2 yumurta
2 incir
akşam
1 tabak Yoğurtlu karnabahar
spor
1000 metre yürüyüş
Nasıl böyle iradelisin dedim ama yazmadım mı acaba,sadece aklımdan mı geçirmişim :))))))kız görmedimmm ne yazdnn
Prasa ne kadar bilmiyorum ama prasa hariç en fazla 300 demiştim hadi onunla 450 500 olsun nasılSen kaç hesapladın
açlıktan iki gündür kivraniyorum ama alisicam.. agzima aralarda hic birsey atmiyorum. kan şekerim yukselmesin . insulin drenci gelişmesin diye sen daha iyi bilirsn detaylari :)Çok iyi yaa
Insallah canimcim hic bi seyw gerek kalmadan hemencecik olursunOnlardan alıyorum zaten canım onlardan yaparım inşallah bu hafta içi olurum da kurtulurum
fazla iyi sen emziriyorsun en az 1000 kalori almalisin.Prasa ne kadar bilmiyorum ama prasa hariç en fazla 300 demiştim hadi onunla 450 500 olsun nasıl
artık komşuma gittiğindede bişiler yersem 800 le kapatırım diyorum yihhhhuuuu sen kaçsınNasıl böyle iradelisin dedim ama yazmadım mı acaba,sadece aklımdan mı geçirmişim :))))))
Canim yaa rabbimin lütfü ışte okuyunca bile cok sevindim allah bilir senin icin dunyalar senin olmustur.canım bende yaptım hemde 4 5 yıl boyunca her kış 4 5 ay benimkide hep düzenliydi o yüzden hatta kistlerim bile gitti soğan sayesinde hatttaaaa doktor bebeğin olmaz tüp bebek dedi bi sağda bi solda çikolata kisti var dedi soğan içtim bebekde geldi :) ama ben aç karnına sabah akşam içiyodum bide faydasını ılık içtiğimde değil sıcağa yakın içtiğimde daha fazla gördüm
Su da öyle yapmıştı yaaçlıktan iki gündür kivraniyorum ama alisicam.. agzima aralarda hic birsey atmiyorum. kan şekerim yukselmesin . insulin drenci gelişmesin diye sen daha iyi bilirsn detaylari :)
Bu.kadarcik degil demi tatlimsabah
2 yumurta
2 incir
akşam
1 tabak Yoğurtlu karnabahar
spor
1000 metre yürüyüş
Ben fazla yaArtı
artık komşuma gittiğindede bişiler yersem 800 le kapatırım diyorum yihhhhuuuu sen kaçsın
Ama ne edeyim koyverince hiç yapamıtorum belki böle gider ayrıca suyumu içiyorum çayımıda :) yeter hem akşamla 800 olur ofazla iyi sen emziriyorsun en az 1000 kalori almalisin.
evet bende onceden böyle zayifliyordum. irademi korursam olur insallahSu da öyle yapmıştı ya
3 günden sonra kolaylaşıyormuş
Kiz istersen bende katilayim kalori yarışına sonunculuktan kurtarayim seni:)))Hadi gel de beni sonunculuktan kurtarherkes benden az yiyiyor,sen benden cok ye
bu kadarcik canimBu.kadarcik degil demi tatlim
Seninkide azz sen de emziriyosuuuunnnfazla iyi sen emziriyorsun en az 1000 kalori almalisin.
Oleyy olurr :))))))Kiz istersen bende katilayim kalori yarışına sonunculuktan kurtarayim seni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?