tam 950 olsun bari sütun etkilenmesinAma ne edeyim koyverince hiç yapamıtorum belki böle gider ayrıca suyumu içiyorum çayımıda :) yeter hem akşamla 800 olur o
hahaha yokk :) bn öle bişy görmedim sen içinden geçirdin herhaldeNasıl böyle iradelisin dedim ama yazmadım mı acaba,sadece aklımdan mı geçirmişim :))))))
benim kiz 25 ayini gecti keske kesilse sütüm. bugun cok didistik hep meme istiyor vermiyrm gündüzleri ağlıyor. karar aldik bugun esimle. sütum kesilene kadar tek yatacam kizimda esimle yatacak tek uyumuyor sipaSeninkide azz sen de emziriyosuuuunnn
Bol bol ye madem yogurtu falan kısma fistikbu kadarcik canim
Yoğurtlu karnabahrdan buyuk tabakla yic ustune yagli sos dokcm biraz
sana kizar miyim bebegim hosuma gider gider ilgi alakaBol bol ye madem yogurtu falan kısma fistik
Canimsin benim ya:)))sana kizar miyim bebegim hosuma gider gider ilgi alaka
Canım buradaki kadınlar salça ve elma sirkesi sürüyorlarmış,asla da vermemezlik yapmıyorlarmış,sonra cocuk kendi kendine bırakıyormuşbenim kiz 25 ayini gecti keske kesilse sütüm. bugun cok didistik hep meme istiyor vermiyrm gündüzleri ağlıyor. karar aldik bugun esimle. sütum kesilene kadar tek yatacam kizimda esimle yatacak tek uyumuyor sipa
bende sabir taşı var tadi berbat agzi zehir gibi sariyor onu bile emiyor süt aşkına. aci surecemCanım buradaki kadınlar salça ve elma sirkesi sürüyorlarmış,asla da vermemezlik yapmıyorlarmış,sonra cocuk kendi kendine bırakıyormuş
Benim de 4 ayım kaldı 2 yaşa, 4 ay sonra bakalım...
1000 kcal bile olmaz bunlarMenu paylasim bende
Sabah 1 haslanmis yumurta
Öğlen 13 te 3 kasik pilav yarim tabak patates yemegi 1 bardak kola
Saat 5 te yarim dilim lorlu börek
Sporum da
1 saati geckin yürüyüş tam süre tutamadim da.
Hep karbonhidrat yemisim ya bu ne boyle
yok kızzzz1000 kcal bile olmaz bunlar
Hani beni geçecektin
Anaaa hakkaten olmadı nerden bildin kızzz1000 kcal bile olmaz bunlar
Hani beni geçecektin
Olur zaten yaaa o kadartam 950 olsun bari sütun etkilenmesin
kıııız sen 95 tenmi indiiiinnnnya kızlar size 3 ay önceki 95 kg luk fotom la 83 lük fotomu göstercem yüklenmiyor hata veriyor yaa
farka şaşırcaktınız ben şok oldum,çok mutluyum
Benim sıpam emmiyo zar zor 4 5 saatte bir emiyor paşam oda ne numaralarlabenim kiz 25 ayini gecti keske kesilse sütüm. bugun cok didistik hep meme istiyor vermiyrm gündüzleri ağlıyor. karar aldik bugun esimle. sütum kesilene kadar tek yatacam kizimda esimle yatacak tek uyumuyor sipa
Hangi model canım telinya kızlar size 3 ay önceki 95 kg luk fotom la 83 lük fotomu göstercem yüklenmiyor hata veriyor yaa
farka şaşırcaktınız ben şok oldum,çok mutluyum
Her şeyin kalorisini biliyorum yaklaşık olarakAnaaa hakkaten olmadı nerden bildin kızzz
1kaşık da çikolata yedim hesapladım 863 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?