♥haftalık kilo verme yarışması♥

@ozenti canim onlar kendi terbiyessizliklerine gulsunler once.
Sanma ki sadece senin etrafindalar her yerde onlar. Ben de senin yasadigin tarzda ne olaylar yaşadım ne imali bakışlar gordum ama simdi o gulenler bana diyet listesi yazdiriyor benden kilolular iste bu en büyük mutluluk.
Sana tavsiyem eger böyle disarda toplu yemekler arada oluyorsa o gunu serbest gun yap yok sık sık cikiyoruz diyorsan izgara ve balik beyaz et tarzi tuket.
Ve asla sende onlarla birlikte gulme tepkini koy ortaya.
Ayy benim başıma gelmis gibi sinir oldum burda ya

Menu paylasim bende
Sabah 1 haslanmis yumurta
Öğlen 13 te 3 kasik pilav yarim tabak patates yemegi 1 bardak kola
Saat 5 te yarim dilim lorlu börek
Sporum da
1 saati geckin yürüyüş tam süre tutamadim da.
Hep karbonhidrat yemisim ya bu ne boyle

benim kiz 25 ayini gecti keske kesilse sütüm. bugun cok didistik hep meme istiyor vermiyrm gündüzleri ağlıyor. karar aldik bugun esimle. sütum kesilene kadar tek yatacam kizimda esimle yatacak tek uyumuyor sipa
Canım buradaki kadınlar salça ve elma sirkesi sürüyorlarmış,asla da vermemezlik yapmıyorlarmış,sonra cocuk kendi kendine bırakıyormuş
Benim de 4 ayım kaldı 2 yaşa, 4 ay sonra bakalım...

Canım buradaki kadınlar salça ve elma sirkesi sürüyorlarmış,asla da vermemezlik yapmıyorlarmış,sonra cocuk kendi kendine bırakıyormuş
Benim de 4 ayım kaldı 2 yaşa, 4 ay sonra bakalım...
bende sabir taşı var tadi berbat agzi zehir gibi sariyor onu bile emiyor süt aşkına. aci surecem arnavut biber var evde azcik sureyim

1000 kcal bile olmaz bunlar
Hani beni geçecektin

benim kiz 25 ayini gecti keske kesilse sütüm. bugun cok didistik hep meme istiyor vermiyrm gündüzleri ağlıyor. karar aldik bugun esimle. sütum kesilene kadar tek yatacam kizimda esimle yatacak tek uyumuyor sipa
Benim sıpam emmiyo zar zor 4 5 saatte bir emiyor paşam oda ne numaralarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…