- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Evet tatlımOlur zaten yaaa o kadar
kıııız sen 95 tenmi indiiiinnnn
Samsung Galaxy Grand dı galibaHangi model canım telin
Allah allah ben samsungta hemen yüklüyordum amaSamsung Galaxy Grand dı galiba
canim bi haftadir birakmistim :) ondan dün öyle oldu, ac hissetmedim pek kendimiAnnem sen ne kadar azimlisin yaaa
Vaayyy şok oldum ben ya bu ne güzel bir değişim hadii bi 15 kilo dahaVee bu da 1 hafta önce çekildim
Ayy çok tesekkürler canım inan dün karşılaştırıp farkı görünce eşimle hayret ettik bizdeVaayyy şok oldum ben ya bu ne güzel bir değişim hadii bi 15 kilo daha
Ben inanıyorum olursun allahın izniyleAyy çok tesekkürler canım inan dün karşılaştırıp farkı görünce eşimle hayret ettik bizde
8 Şubat hedefim 79
Şu an 83 küsür çıktım
Aleyküm selam canımseelam kizlaar ben geldim :)
kahvalti 9:30
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 k.incir den musli yaptim
saat 13
1 sütlü sekersiz nescafe
saat 17
1 kutu ayran
aksam 18:10
yarim tabaktan biraz fazla, tereyagli makarna
yarim tabak pilav
1 kase yogurt
bgun sabah kahvaltidan sonra 45 dk kadar orta tempoda yürüdüm :)
Evet canım hafiflemek süper, hele o kalın bacakların gün gün incelmesi müthişBen inanıyorum olursun allahın izniyle
Çok heyecanlı bir süreç dimi:)
Ölçülerini almış mıydın tatlımEvet canım hafiflemek süper, hele o kalın bacakların gün gün incelmesi müthiş
Yok canım almamıştım ama ilk foto 96 ya çok yakındı eminim.Ölçülerini almış mıydın tatlım
Yok yok hani göğüs bel kalça falan canımYok canım almamıştım ama ilk foto 96 ya çok yakındı eminim.
Yok tatlım almamıştımYok yok hani göğüs bel kalça falan canım
o da çok motive ediyor insanı
Aslında bu kadar istikrarlı gitceğimi bilmiyordum çünki daha öncede hep diyetler yaptım maxımum 4 ay sürdü ve verdiğim kiloların kat ve katını aldım ama şimdi fark hayatıma sporu ekledim (her ne kadar adeti olduğumdan 4 gün ara versemde)Yok yok hani göğüs bel kalça falan canım
o da çok motive ediyor insanı
Aleyküm selam canım
Aynen canım ya yazdıklarının hepsini yaşadım hep diyet alma diyet alma ile 25 yılımı geçirdimAslında bu kadar istikrarlı gitceğimi bilmiyordum çünki daha öncede hep diyetler yaptım maxımum 4 ay sürdü ve verdiğim kiloların kat ve katını aldım ama şimdi fark hayatıma sporu ekledim (her ne kadar adeti olduğumdan 4 gün ara versemde)
Ve diyet kelimesi yok beslenme şeklimi değiştirdim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?