- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Sen hedefine ulaştın ve koruyorsun büyük başarı, benim hedefim daha düşük 75 olsam yeter diye düşünüyorum eşim çok fazla zayıflamamı istemiyor 75 gayet sağlıklı sana diyor .bende aynı fikirdeyim hamile kalana kadar en azından 75 olmak.Aynen canım ya yazdıklarının hepsini yaşadım hep diyet alma diyet alma ile 25 yılımı geçirdim
Bizim boyumuz olduğu için 70 ide kaldırır rahatSen hedefine ulaştın ve koruyorsun büyük başarı, benim hedefim daha düşük 75 olsam yeter diye düşünüyorum eşim çok fazla zayıflamamı istemiyor 75 gayet sağlıklı sana diyor .bende aynı fikirdeyim hamile kalana kadar en azından 75 olmak.
Aynen canım eşimde 75 den aşağısı yüzün çöker diyor daha önce 65 e kadar indim ama sürekli hastalanıyordum kansızlık var yaramamıştı bana o zaman da 80 den düşmüştüm bilinçsiz rejim yaptım üstüne tutam tutam saçım dökülmüştü ama şu an çok farklı herşeyi sağlık için yapıyorum o zaman tek gayem görüntü idi ama şimdi çok farklı dünyalar tatlısı , sağlıklı bi evladım olsun istiyorum ve kilo verdikçe bebeğime yaklaştığımı hissediyorumBizim boyumuz olduğu için 70 ide kaldırır rahat
Benim nişanlım da nerdeyse yalvarıyor 65 bari ol diye
Vücut olarak çok iyi duruyorum da yüzüm yanaklarım çökük yaa
Burda buna da şahit olcaz inşaallah ya ne güzel bir sevinçAynen canım eşimde 75 den aşağısı yüzün çöker diyor daha önce 65 e kadar indim ama sürekli hastalanıyordum kansızlık var yaramamıştı bana o zaman da 80 den düşmüştüm bilinçsiz rejim yaptım üstüne tutam tutam saçım dökülmüştü ama şu an çok farklı herşeyi sağlık için yapıyorum o zaman tek gayem görüntü idi ama şimdi çok farklı dünyalar tatlısı , sağlıklı bi evladım olsun istiyorum ve kilo verdikçe bebeğime yaklaştığımı düşünüyorum
Ayyyy deli olurum ya canım Allah razı olsun dur bak sana gelinliğimi atayım fikir olsun bunu ben çizdim türlü herşeyini ben beğendim diktirdim du bi atayımBurda buna da şahit olcaz inşaallah ya ne güzel bir sevinç
Ben size nişan gelinlik fotoları atcam sen bize bebek kıyafetleri
Nedense içimden de kız geçti bak
Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
Ayy at at valla çok sevenirimAyyyy deli olurum ya canım Allah razı olsun dur bak sana gelinliğimi atayım fikir olsun bunu ben çizdim türlü herşeyini ben beğendim diktirdim du bi atayım
Yaa çoookkk güzel maşallah maşallahEldivenlerimi takı için çıkarıyordum foto çektiler :)
Tam 80 dim tatlımYaa çoookkk güzel maşallah maşallah
Burda kaç kilosun canım
Ayyben de en çok papatya seveyimTacım da çok güzel kır papatyalarından.en sevdiğim çiçek papatya olduğu için gelinliğimi de papatya ağırlıklı yaptırdım tülleri duvakları hep papatya attırdım aralarına.
Rica ederimmmTam 80 dim tatlım
Teşekkür ederim
Deme bee benim de:) kapıyı açtım yürüdüğüm her adım papatya ve dışarıya çıkana kadar yol olmuş şekilde ve dışarda Papatyam benimle evlenirmisin yazmış papatyalardan:))Ayyben de en çok papatya seveyim
Evlenme teklifimde de her yeeerrrr papatyaydı görmelisin:)
Ayy benimkinde kar yağıyordu ama lapa lapa nasılDeme bee benim de:) kapıyı açtım yürüdüğüm her adım papatya ve dışarıya çıkana kadar yol olmuş şekilde ve dışarda Papatyam benimle evlenirmisin yazmış papatyalardan:))
Allah tamamına erdirsin canım çok güzel duygular bunlar gerçekten , Allah gönlünüze göre versin inşallahAyy benimkinde kar yağıyordu ama lapa lapa nasıl
Yukardan papatyalar dökülüyor sepetle çiçekler indi mavi kırmızı sarı beyaz rengarenk
Sonra bi pankart
Çok güzeldi bee
Amin canım cümlemize inşaallahAllah tamamına erdirsin canım çok güzel duygular bunlar gerçekten , Allah gönlünüze göre versin inşallah
Öylemi ne güzel birlikte ne de güzel vakit geçirirsiniz su'cumAmin canım cümlemize inşaallah
Cumartesi de doğum günüm bakalım
İnşaallah canımÖylemi ne güzel birlikte ne de güzel vakit geçirirsiniz su'cum
Şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım
haklisin canim. bende mesafeli durmaya devam edecegim. cok sag ol. iyi ki varsinmeyve veren ağaç taşlanır
kendileri yeterli iradeyi gösteremiyor olabilirler,ondan gösterini de baltalamaya çalışıyor olabilirler
ben olsam cvp da vermezdim,soğuk mesafeli dururdum
biz samimiyeti kurduk aramızda,ondan alınmaca gücenmece olmuyor
takılarak birbirimizi gaza getiriyoruz işte
bana istediğinz gibi taklabilirsiniz kızlar,ben alınmam kesinlikle,baştan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?