Kiz bu kadar acelen ne bu kadar surede bu kiloyu yagdan degil de su ve kastan kaybetmede dikkat etHemen anlatıyorum:) bugün başladım sadece çorba yoğurt su kahve çay tüketicem ayrıca hafta sonları cumartesi 2 saat fitness pazarda aynısı, pazartesi, çarşamba, cuma 1 saat plates bunun haricinde sıvı diyeti :) işte böyle
Esne esne :) ben bugun cok yedim, beni sonunculuktan kurtar litfen :)))))
O zaman ben teeee uzaklardaki icinizden gelen sesi duyabiliyorum cunku ben bnu biliyorumhahaha yokk :) bn öle bişy görmedim sen içinden geçirdin herhalde
Benim telde hata veriyo ben oc pc ye yukledm ordan buraya ekledm oyle dene istersenya kızlar size 3 ay önceki 95 kg luk fotom la 83 lük fotomu göstercem yüklenmiyor hata veriyor yaa
farka şaşırcaktınız ben şok oldum,çok mutluyum
Kalori yarışında benden daha çok yiyecek eleman aranıyor, sonuncu olmaktan bıktımmm
Neyse ki begüşüm var,arada geçiyor beni
Yuppi başardım bu 15 eylül dü 95 küsür
Canım çok ama çok fark etmiş maşallah sanaVee bu da 1 hafta önce çekildim
Ay cnm iyiki zayıflamışsın,ilk fotoda baya kilolusun,şimdi güzrl görünüyorsunVee bu da 1 hafta önce çekildim
Deme bee benim de:) kapıyı açtım yürüdüğüm her adım papatya ve dışarıya çıkana kadar yol olmuş şekilde ve dışarda Papatyam benimle evlenirmisin yazmış papatyalardan:))
Ayyyy cok güzellAyy benimkinde kar yağıyordu ama lapa lapa nasıl
Yukardan papatyalar dökülüyor sepetle çiçekler indi mavi kırmızı sarı beyaz rengarenk
Sonra bi pankart
Çok güzeldi bee
Kızlar çok teşekkür ederim evet bayağı kiloluydum hele bacaklarım yüzünden hep Tayt giyiyordum yada anne pantolonu geçen gün 42 beden pantolon aldım 2.resim deki olan.mavi den hayatta bana olan pantolon bulamazdım onun mutluluğunu da yaşadım görenler bile bi daha bakıyor bacaklarını nasıl ertittin diyorlar çok şükür spora çok şey borçluyum tabiki devam edicem daha 83 küsür çıktım yola aynen devam...
Ayyy işte ben böle oluyum yeter daha isstemem vermek eşimde istemiyo zateeen harika yaaa maşşallahVee bu da 1 hafta önce çekildim
Kızlar bu sabah feci bir susuzluk ve mide bulantısı ile uyandım göbeğim sırtıma yapışmış gibi hissettim hemen kalkıp su içtim ama mide bulantım daha da çoğaldı yattım tekrardan sonra mecbur kalktım evden çıkmadan çıkardım içtiğim suları zaten sudan başka bişey çıkmadı akşam yemeği yememiştim.Bugün de nişanlım götürecekti ben işe ama o halimi görünce bana diyetimi bozdurdu ve kahvaltı yaptırdı napayım sizce şimdi bile başım ağrıyo çokmu abarttım
Amin canım inşallahInsallah canimcim hic bi seyw gerek kalmadan hemencecik olursun
canim masallah uyandigimdan beri resimleri ariyorumVee bu da 1 hafta önce çekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?