♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayyy işte ben böle oluyum yeter daha isstemem vermek eşimde istemiyo zateeen harika yaaa maşşallah
Sen kaç kilosun canım?
Ben de çevremden daha fazla zayıflama tam iyisin gibi sözler duyuyorum ama hamilelik düşündüğüm için ilk hedefim 79 du bakalım şu an 83 küsür çıktığıma göre 4.5 kilo verebilecekmiyim bakalım

ac kalmadan diyet yapmayip saglikli beslenerek kilo vermeyi ögrendiginiz gün yediklerinizden hele ki kahvalti gibi en cok kalorinin besinin alinmasi gereken bi ögünden pismanlik duymamayi ögrenmis olacaksiniz :)

cevrene sakin kulak asma, ben 57 kiloyken millet bana hasta misin neden zayifladin diyodu. kilo aldim niye kilo aldin dediler, onlar memnun olmazlar

Kız hem makarnayı hem pilavı nasıl aldı midenMenülerin güzel ama beğendim

ac kalmadan diyet yapmayip saglikli beslenerek kilo vermeyi ögrendiginiz gün yediklerinizden hele ki kahvalti gibi en cok kalorinin besinin alinmasi gereken bi ögünden pismanlik duymamayi ögrenmis olacaksiniz :)

Teşekkür ederim moralimi yerine getirdiniz ve farktettim ki yedikten sonra kendimi daha iyi hissettim

yok tatlım aç bırakmicam daha kendimi şimdi daha iyiyim heralde şeker kana karıştıkça iyi oluyorum

Cnm mide bulantın varken su içme zaten
Benim de sabah bulantım pluyır bazı sabahlar,su içsem ben de kusarım
Ben de ılık süt içiyorum,bazen öncesinde 1 kayısı
Bir sabah bulantıyla uyandınbdğye bütün diyetini mi yajacaksın, sen bilirsin

Ay cnm iradeni görsükçe hayran kalıyorum

Cnm biraz göbeğin var,bence 75e kadar durma
Millete bakma bence,şimdi iyisin zayıflana derler ama zayıflayınca iyiki zayıfladın derler
Sen yola devam et,cok iyi gidiyorsun maşallah
Sen de koruma dönemi buradan ayrılma,hatta hamilelikte de ayrılma,uzun süre kilomuzu dengeleyelim
Hamilelik cok tehlikeli bir dönem,coğu kadının kiloları alıp veremediği bir dönem
İlk 5 ay pek kilo almaya gerek yok,5.aydan sonrada da ayda2 kilo yeterli aslında

Caniim aksam hicbisey yemezsen bir muz ye mutlaka tok tutacak bi yudumda olsa bisey ye. Yoksa sabah bulanti ve halsizlik cok normal bende ac yatmak siskinlikte yapiyor. Cok tehlikeli bi durum sakin aksami ihmal etme. Erken ye ya da cok azda olsa birsey ye ozellikle tok tutacak birsey.
Cok gecmis olsun dikkat et kendine kilolar gider ama sagligi geri kazanmak cok zor

cevrene sakin kulak asma, ben 57 kiloyken millet bana hasta misin neden zayifladin diyodu. kilo aldim niye kilo aldin dediler, onlar memnun olmazlar
Aynnen
Bana da 59ken daha zayıflama yüzüne yakışmamış dediler
Sonradan da 59 halim için o zaman "yapılıydın" süzülmüşsün dediler
Kızıma 3 aylık hamileyken 63 kiloydum,göbeklisin diye uğraşıyorlardı
Gebelikte ilk 5 ay ben cok kilo aldım,sonra 5. Aydan sonra akıllandım, yürüyüslere basladım, karatay tipi beslendim
8.ayda bukadar zayıf olman normal mi dediler ( ki 11_12kilo filan almıştım)
Bu arada eşim de kilo aldığım süreçte hiç iltifat etmedi, kızım için benekli pijamalar almıştım,doğmadan önce; eşim de kızımıza da kendininki gibi pijamalar almışsın oda mı tombul bacaklı olacak dedi, doğumdan sonra da benzer cümleler kullandı
Ama üzülmüyorum(unutmuyorum da),bana doğruyu söylemeyen insan istemiyorum,yüzüme vursunlar istiyoeum, çünkü bana sen iyisin deselerdi ben 70 kiloda mutlu mesut yaşardım (evde pijamalarla, tv karşısında istediğim yemeği yerken mutlu sanarak) ama ben şimdi kızımla iyi vakit geçirmeye çalışan spor yapan,dizi filn izlenmeyen fit anne olma yolunda ilerliyorum :))) inşallah...
Doğruyu söyleyen arkadaşlar iyiki varlar
Ve eşim de tekrar iltifatlara başladı şükür :))ilgi hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…