♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım resimlerine baktim gayet iyi boyun çok dengeliyor ayni kiloda ben daha sisman görünürdüm. cevrene sakin aldanma tabikide fazla kilo cok (sen fazla zayiflamak istemyrsun) ve çocuk düşünüyorsun

Canım benim şu an ki hedefim 79 zaten yola devam ediyorum kesinlikle, 2.fotom 83 küsür çıktığım halim , aslında bi hamile kalsam benden mutlu su olmuycak bütün çabam herşeyim onun için , artık bu beslenme alışkanlığım ve sporum olduğu sürece hedefime ulaşmam an meselesi, birde biçimsiz kilo vermediğime mutluyum çok orantılı veriyorum demekki doğru şeyler yapıyorum , mutluyum ve yola devam tabiki..

nehirnil111 canım 12 ocak kalorim
  • 2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek
    110 kcal
  • 2.00 x 1 Dilim Pınar Dilimli Tost Peyniri
    34 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Paket cafe crown action
    42 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası
    160 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata
    15 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi
    74 kcal
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Keşkül
    294 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Hünkar Beğendi
    102 kcal
  • 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
    90 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    77 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası
    80 kcal
Toplam
1132
kcal

Dün yazamadım yeni bir şey deneyim dedim arkadaşlar karbonatlı su boğazımı şişirdi sanırım karbonatı fazla attım zor nefes aldım zor yutkunuyorum hala katı bir şey yiyemiyorum esim sürekli beni yemem konuşunda teşvik ediyor deli oluyorum gecenin bi yarısı mantı getirdi ye diye allahım boğazım şiş olmasa yerdim iyi yırttım sütüm olsun diye böyle yememi istiyor ben kendimi kıyafet alırken ve fotoğrafta görmesem yemeye devam edeceğim ne kadar şişmiş im kimse bir şey demiyor ebru sallı ile hareket yaparken daha çok anladım berbat bi hale geldiğimi ama yok 1 yıl içerisinde böyle hale geldiysem 8 ayda bebeğimin doğum gününde 48 kilo fit bir anne olmak hedefim kıyafetim bile belli çok güzel 36 bedeninde alıcam hemde inşallah ayrıca farkettim Ki eşim beni hoş tuttuğunda benim sütüm bi şey yemesemde çok geliyor ama esim azıcık kızsın bana süt gidiyor

canım resimlerine baktim gayet iyi boyun çok dengeliyor ayni kiloda ben daha sisman görünürdüm. cevrene sakin aldanma tabikide fazla kilo cok (sen fazla zayiflamak istemyrsun) ve çocuk düşünüyorsun
Evet tatlım hayırlısı ile bi 79 u görsem aslında 77 olup sabit kalmak istiyordum hamilelik de gircek işin içine (inşallah tez vakitte:) o yüzden 75 tam ideal bana fazlası sağlığımla ilgili problem yaratabilir

Gayet iyisin canım

aslında bir öncekinde hızlı kilo kaybindan sıkıntı yasamistirsin gibi geliyor mesela senin 65 kiloda olman daha sağlıklı bir bedene kavusman demektir cok hos olurdun o kiloda ben çocukta 24 kilo aldim dikakt etmedim. istahta cok açılıyor ona göre :)

ben bu erkekleri gercekten anlamiyorum, hamilelik bu ya tabiki kilo alinacak, asiri kilo almaktan bahsetmiyorum tabi. cok kirici olabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…