- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
canım resimlerine baktim gayet iyi boyun çok dengeliyor ayni kiloda ben daha sisman görünürdüm. cevrene sakin aldanma tabikide fazla kilo cok (sen fazla zayiflamak istemyrsun) ve çocuk düşünüyorsunSen kaç kilosun canım?
Ben de çevremden daha fazla zayıflama tam iyisin gibi sözler duyuyorum ama hamilelik düşündüğüm için ilk hedefim 79 du bakalım şu an 83 küsür çıktığıma göre 4.5 kilo verebilecekmiyim bakalım
Canım benim şu an ki hedefim 79 zaten yola devam ediyorum kesinlikle, 2.fotom 83 küsür çıktığım halim , aslında bi hamile kalsam benden mutlu su olmuycak bütün çabam herşeyim onun için , artık bu beslenme alışkanlığım ve sporum olduğu sürece hedefime ulaşmam an meselesi, birde biçimsiz kilo vermediğime mutluyum çok orantılı veriyorum demekki doğru şeyler yapıyorum , mutluyum ve yola devam tabiki..Cnm biraz göbeğin var,bence 75e kadar durma
Millete bakma bence,şimdi iyisin zayıflana derler ama zayıflayınca iyiki zayıfladın derler
Sen yola devam et,cok iyi gidiyorsun maşallah
Sen de koruma dönemi buradan ayrılma,hatta hamilelikte de ayrılma,uzun süre kilomuzu dengeleyelim
Hamilelik cok tehlikeli bir dönem,coğu kadının kiloları alıp veremediği bir dönem
İlk 5 ay pek kilo almaya gerek yok,5.aydan sonrada da ayda2 kilo yeterli aslında
Squat canım bide yan yatıp bacağı kaldırıp indiriyorum bu da bele iyi geliyorÇok iyi ya
Bacakların için hangi hareketleri yaptın, ben de bacakları zayıflatmak istiyorum
Evet tatlım hayırlısı ile bi 79 u görsem aslında 77 olup sabit kalmak istiyordum hamilelik de gircek işin içine (inşallah tez vakitte:) o yüzden 75 tam ideal bana fazlası sağlığımla ilgili problem yaratabilircanım resimlerine baktim gayet iyi boyun çok dengeliyor ayni kiloda ben daha sisman görünürdüm. cevrene sakin aldanma tabikide fazla kilo cok (sen fazla zayiflamak istemyrsun) ve çocuk düşünüyorsun
nehirnil111 canım 12 ocak kalorim
Toplam
- 2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek
110 kcal- 2.00 x 1 Dilim Pınar Dilimli Tost Peyniri
34 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 1.00 x 1 Paket cafe crown action
42 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası
160 kcal- 1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata
15 kcal- 2.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi
74 kcal- 1.00 x 1 Kase (200gr) Keşkül
294 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Hünkar Beğendi
102 kcal- 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
90 kcal- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
77 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası
80 kcal
1132 kcal
Ekledim canım tabi ki katılabilirsin
ayyy cnmm bnmm uğra tabiki uğra n zaman uğrıyıcaksınn sana kapım her zaman açktebrik ederim bebişim bir ara da yanına uğricam haberin olsun
O zaman ben teeee uzaklardaki icinizden gelen sesi duyabiliyorum cunku ben bnu biliyorum
aslında bir öncekinde hızlı kilo kaybindan sıkıntı yasamistirsin gibi geliyor mesela senin 65 kiloda olman daha sağlıklı bir bedene kavusman demektir cok hos olurdun o kilodaEvet tatlım hayırlısı ile bi 79 u görsem aslında 77 olup sabit kalmak istiyordum hamilelik de gircek işin içine (inşallah tez vakitte:) o yüzden 75 tam ideal bana fazlası sağlığımla ilgili problem yaratabilir
normalde yemem heKız hem makarnayı hem pilavı nasıl aldı midenMenülerin güzel ama beğendim
yaa insallah insallah sonra gelsin bebisYok tatlım ben hiç etki altında kalmam ilk hedef 79 inşallahhh
normalde yemem hedün icimden öyle geldii ki bben pirinc pilavini cok sevmeyen biriyim, tek yiyemiyorum yani.
ben bu erkekleri gercekten anlamiyorum, hamilelik bu ya tabiki kilo alinacak, asiri kilo almaktan bahsetmiyorum tabi. cok kirici olabiliyorlarAynnen
Bana da 59ken daha zayıflama yüzüne yakışmamış dediler
Sonradan da 59 halim için o zaman "yapılıydın" süzülmüşsün dediler
Kızıma 3 aylık hamileyken 63 kiloydum,göbeklisin diye uğraşıyorlardı
Gebelikte ilk 5 ay ben cok kilo aldım,sonra 5. Aydan sonra akıllandım, yürüyüslere basladım, karatay tipi beslendim
8.ayda bukadar zayıf olman normal mi dediler ( ki 11_12kilo filan almıştım)
Bu arada eşim de kilo aldığım süreçte hiç iltifat etmedi, kızım için benekli pijamalar almıştım,doğmadan önce; eşim de kızımıza da kendininki gibi pijamalar almışsın oda mı tombul bacaklı olacak dedi, doğumdan sonra da benzer cümleler kullandı
Ama üzülmüyorum(unutmuyorum da),bana doğruyu söylemeyen insan istemiyorum,yüzüme vursunlar istiyoeum, çünkü bana sen iyisin deselerdi ben 70 kiloda mutlu mesut yaşardım (evde pijamalarla, tv karşısında istediğim yemeği yerken mutlu sanarak) ama ben şimdi kızımla iyi vakit geçirmeye çalışan spor yapan,dizi filn izlenmeyen fit anne olma yolunda ilerliyorum :))) inşallah...
Doğruyu söyleyen arkadaşlar iyiki varlar
Ve eşim de tekrar iltifatlara başladı şükür :))ilgi hoşuma gidiyor
vucudun makarnaya da ihtiyaci var bencee. evde varsa yememezlik yapmam makarnayi yoksa delirip daha cok yiyorumDemek ki canın çekmiş vücudun istemiş canımBende sevmem pek pilav ama makarna aşığıyım gerçi artık yemiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?