- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Makarna var evde ama pişirmiyorum canım geçen hafta 1 kere annemler de yedim yiyince durduramıyorum kendimi neyse bu hafta sonu pişireyim olmadıvucudun makarnaya da ihtiyaci var bencee. evde varsa yememezlik yapmam makarnayi yoksa delirip daha cok yiyorum
bende önceden 2 tabak yer doymazdimMakarna var evde ama pişirmiyorum canım geçen hafta 1 kere annemler de yedim yiyince durduramıyorum kendimi neyse bu hafta sonu pişireyim olmadı
Canım sağlıklı beslen spor yap,kızın ek gıdaya geçene kadar cok hırs yapma benceDün yazamadım yeni bir şey deneyim dedim arkadaşlar karbonatlı su boğazımı şişirdi sanırım karbonatı fazla attım zor nefes aldım zor yutkunuyorum hala katı bir şey yiyemiyorum esim sürekli beni yemem konuşunda teşvik ediyor deli oluyorum gecenin bi yarısı mantı getirdi ye diye allahım boğazım şiş olmasa yerdim iyi yırttım sütüm olsun diye böyle yememi istiyor ben kendimi kıyafet alırken ve fotoğrafta görmesem yemeye devam edeceğim ne kadar şişmiş im kimse bir şey demiyor ebru sallı ile hareket yaparken daha çok anladım berbat bi hale geldiğimi ama yok 1 yıl içerisinde böyle hale geldiysem 8 ayda bebeğimin doğum gününde 48 kilo fit bir anne olmak hedefim kıyafetim bile belli çok güzel 36 bedeninde alıcam hemde inşallah ayrıca farkettim Ki eşim beni hoş tuttuğunda benim sütüm bi şey yemesemde çok geliyor ama esim azıcık kızsın bana süt gidiyor
Yok canım 75 bana çok çok ideal fazlası güzel olmaz diye düşünüyorum hem bende Akdeniz anemisi var sağlıklı olayım da 75 tamamdır dur bakalım belki bu ay hamile kalırım bakarsın Ayy inşallah tek düşüncem o zaten.aslında bir öncekinde hızlı kilo kaybindan sıkıntı yasamistirsin gibi geliyor mesela senin 65 kiloda olman daha sağlıklı bir bedene kavusman demektir cok hos olurdun o kilodaben çocukta 24 kilo aldim dikakt etmedim. istahta cok açılıyor ona göre :)
Sadece onu yerim olmadı bende 1 tabak dediğin gibi diyete başladığımdan beri bende öyle yapıyorum tabi ama makarnayı böyle çatallamak tenceresinden bile hoşuma giderdi hiç tadı çıkmıyor böylebende önceden 2 tabak yer doymazdimartik kacmiyor canin isteyince bi daha pisirir yersin diyip durduruyorum kendimi 1 tabak yiyorum en fazla.
Sadece onu yerim olmadı bende 1 tabak dediğin gibi diyete başladığımdan beri bende öyle yapıyorum tabi ama makarnayı böyle çatallamak tenceresinden bile hoşuma giderdi hiç tadı çıkmıyor böyle
Zayıflama ,az yeme sırrını gizliyor
doyurucu ve beni aksama kadar tok tutacak bir kahvaltiyla karsinizdayimm :) 660 kalori mi ne kahvaltim
kahvalti 10:30
1 tabak patates salatasi (bu orta boy düz tabaklar var ya adini bilmiyorum o kadar )
18 yesil zeytin (ekstra yag yok, kendimiz yaptik :) )
1.5 yk tahin pekmez
öglen acikirsam 1 bardak süt icerim 5 de badem yerim cig.
aksama firinda sebze var (karnibahar, havuc, patates, brokoli) yaninda da yogurt yerim 1 kase.
doyurucu ve beni aksama kadar tok tutacak bir kahvaltiyla karsinizdayimm :) 660 kalori mi ne kahvaltim
kahvalti 10:30
1 tabak patates salatasi (bu orta boy düz tabaklar var ya adini bilmiyorum o kadar )
18 yesil zeytin (ekstra yag yok, kendimiz yaptik :) )
1.5 yk tahin pekmez
öglen acikirsam 1 bardak süt icerim 5 de badem yerim cig.
aksama firinda sebze var (karnibahar, havuc, patates, brokoli) yaninda da yogurt yerim 1 kase.
yaa kendimi gördüm resmen, en cok kendime koyardim ya. en soslu yerini ben alirdim kalan sosu da tenceredeki ekmekle siyirirdim
ayyy cnmm bnmm uğra tabiki uğra n zaman uğrıyıcaksınn sana kapım her zaman açk
canim ben normalde biraz haslayip, sonra firin tepsisine koyup üzerine z.yagi gezsdirip firina atiyordum ama bugun cigden koyucaz sanirim sebzeleri evdekiler böyle pisiriyorms bizim. tabi daha gec piser cigden koyuncabaloncukum fırında sebzeyi yaparken bu saydıklarını önceden haşlıyomusun nasıl yapıyosun bi tarif edebilirmisin?
tamam cınımm :)hihihih bu akşam kaynanamlara gitcem perşembe de olmaz cuma veya cumartesi gelirim bebişim senin kahveni özledim kızz
sizi izliyorum bakıyım napıyosunuzz diyee :)esraas esraa napiyon kiz görünmüyorsun
aferimsizi izliyorum bakıyım napıyosunuzz diyee :)
canim ben normalde biraz haslayip, sonra firin tepsisine koyup üzerine z.yagi gezsdirip firina atiyordum ama bugun cigden koyucaz sanirim sebzeleri evdekiler böyle pisiriyorms bizim. tabi daha gec piser cigden koyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?