♥haftalık kilo verme yarışması♥

Makarna var evde ama pişirmiyorum canım geçen hafta 1 kere annemler de yedim yiyince durduramıyorum kendimi neyse bu hafta sonu pişireyim olmadı
bende önceden 2 tabak yer doymazdim artik kacmiyor canin isteyince bi daha pisirir yersin diyip durduruyorum kendimi 1 tabak yiyorum en fazla.

Canım sağlıklı beslen spor yap,kızın ek gıdaya geçene kadar cok hırs yapma bence
Bak farkettiysen ben herkes hırslansın diye bakıyorum ama sen hırslanöa diyorum hep:))) boyun kaç cnm senin

Yok canım 75 bana çok çok ideal fazlası güzel olmaz diye düşünüyorum hem bende Akdeniz anemisi var sağlıklı olayım da 75 tamamdır dur bakalım belki bu ay hamile kalırım bakarsın Ayy inşallah tek düşüncem o zaten.

bende önceden 2 tabak yer doymazdim artik kacmiyor canin isteyince bi daha pisirir yersin diyip durduruyorum kendimi 1 tabak yiyorum en fazla.
Sadece onu yerim olmadı bende 1 tabak dediğin gibi diyete başladığımdan beri bende öyle yapıyorum tabi ama makarnayı böyle çatallamak tenceresinden bile hoşuma giderdi hiç tadı çıkmıyor böyle

doyurucu ve beni aksama kadar tok tutacak bir kahvaltiyla karsinizdayimm :) 660 kalori mi ne kahvaltim

kahvalti 10:30
1 tabak patates salatasi (bu orta boy düz tabaklar var ya adini bilmiyorum o kadar )
18 yesil zeytin (ekstra yag yok, kendimiz yaptik :) )
1.5 yk tahin pekmez

öglen acikirsam 1 bardak süt icerim 5 de badem yerim cig.
aksama firinda sebze var (karnibahar, havuc, patates, brokoli) yaninda da yogurt yerim 1 kase.

Sadece onu yerim olmadı bende 1 tabak dediğin gibi diyete başladığımdan beri bende öyle yapıyorum tabi ama makarnayı böyle çatallamak tenceresinden bile hoşuma giderdi hiç tadı çıkmıyor böyle
yaa kendimi gördüm resmen, en cok kendime koyardim ya. en soslu yerini ben alirdim kalan sosu da tenceredeki ekmekle siyirirdim

baloncukum fırında sebzeyi yaparken bu saydıklarını önceden haşlıyomusun nasıl yapıyosun bi tarif edebilirmisin?

yaa kendimi gördüm resmen, en cok kendime koyardim ya. en soslu yerini ben alirdim kalan sosu da tenceredeki ekmekle siyirirdim

Harika menü canım afiyet olsun gerçekten tok tutar bayağı patates var en başında

Off off ne güzel şey şu makarna ve sosları en sevdiğim sarımsaklı yoğurt ve üzerine tereyağ tereyağ yoksa salçalı baharatlı sos

baloncukum fırında sebzeyi yaparken bu saydıklarını önceden haşlıyomusun nasıl yapıyosun bi tarif edebilirmisin?
canim ben normalde biraz haslayip, sonra firin tepsisine koyup üzerine z.yagi gezsdirip firina atiyordum ama bugun cigden koyucaz sanirim sebzeleri evdekiler böyle pisiriyorms bizim. tabi daha gec piser cigden koyunca

canim ben normalde biraz haslayip, sonra firin tepsisine koyup üzerine z.yagi gezsdirip firina atiyordum ama bugun cigden koyucaz sanirim sebzeleri evdekiler böyle pisiriyorms bizim. tabi daha gec piser cigden koyunca

Kizlar ben firinda sebze yapacagimda vitamini olmesin diye suya atmiyorum. Suzgeci icinde su kaynayan tencerenin uzerine koyup buharda 10-15 pisiriyorum. Sonra firin tepsisine alip uzerine pul biber,karabiber ve sarimsak tozu ekiyorum. Firinda da 15 dk kadar kaliyor. Hem vitaminleri suya akip gitmiyor hemde cok hafif lezzetli oluyor yaninda bi de yogurtla mmmm yemede yaninda yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…