Fistiklar su kalori hesabi isine bende katilmak istiyorum mumkun mudur?
Fistiklar su kalori hesabi isine bende katilmak istiyorum mumkun mudur?
Tabi ki canım gel bekliyoruz not aldıysan pazartesiden itibaren alabilirim almadıysan bugünden itibaren sonraki gün yazdırmaya başlayabilirsin
Öyle yaparsın canım çok harika bir şey kalori hesaplamaHeyooo tesekkurler kizlar :)begum75 . Bugun yediklerimi not edeyim fatsecreta, yarin iletirim tam kalorimi ve yediklerimi :) Dunkuleri tam hatirlarsam yazarim
sen napıyonn kızaferim
evimde mis gibi tv izliyorumsen napıyonn kız
yani bugun sonuncusunkızlar ben öğlen 1 dilim kadayıf tatlısı yedim, normalde aşçıya koyma diyodum gözüm görmeyince yemiyodum bugün tatlıyı yollayınca dayanamadım yedim, çok pişmanım yanında mercimek çorbası içtim bide yumurtalı patates vardı yumurtalarını yedim 2-3 tane patates dilimi aldım o kadar ama çok pişamnım ve midemde yanıyo şimdi ağır geldi tatlı
size itiraf ediyorum hiç böyle kaçamak yapmamıştım uzun zamandır
işin kötüsü akşamada arkadaş çağırdı oturmaya hazırlık yapmış napcam ben ya
yani bugun sonuncusun
neyse üzülme,affet kendini,arada olur böyle şeyler
önümüze bakalım
akaşama az ye,dengele
ooo ben tam 100 kiloyum senin eski halindeyken yani 96 ile hamile kaldım. hamilelikte 112 ye kadar çıktım şimdide 100 kiloda takıldım aslında eski halime 4 kilo kaldı ama ben eski halimi istemiyorum 80 küsürlere düşmek istiyorum.. verirsin sen 4 te verirsin bu azimle 14 te.. sizin bebek neden olmuyo canım özel değilse? yanlış anlama bizimde 6 yıl olmadı yardımcı olurum belki bildiklerimden diye soruyorum. 6 yıl bebeğimiz olmadı tüp bebek aşılama tutmadı ama bir kutu folibol ve soğan suyu bana oğlumu getirdiSen kaç kilosun canım?
Ben de çevremden daha fazla zayıflama tam iyisin gibi sözler duyuyorum ama hamilelik düşündüğüm için ilk hedefim 79 du bakalım şu an 83 küsür çıktığıma göre 4.5 kilo verebilecekmiyim bakalım
canım ben dün 950 ye kadar çıktım akşamla 500 düm ama akşam çaya gidince 950 oldumSabah; 07:45 - 1 kupa ılık su + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın ( fiks)
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene + 2 gün kurusu kayısı
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye(6-7 ymk kaşığı) + 1 orta boy salatalık turşusu
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kumpirin yarısından biraz az + 2 çtl künefe ( ne kadar tehlikeli bir akşamı atlattığımı düşünün)
Ara; 21:00 - 1 ad.eti puf + biraz cips (doymamışım demek ki)
Spor; 1 buçuk saat yürüyüş + 55 squat + 50 ad.iç bacak açıp kapama
kalorim 1016
@THEY-begum75 C CallanPinckney @kitara_84 @zambak86 esraas @deniz3344
Canım sağlıklı beslen spor yap,kızın ek gıdaya geçene kadar cok hırs yapma bence
Bak farkettiysen ben herkes hırslansın diye bakıyorum ama sen hırslanöa diyorum hep:))) boyun kaç cnm senin
ben dee sabah : 1 yumurta 1kk beyaz peynir 1 domates yarım poğaça ve çay öğle yemiycem kahvaltımı geç yaptım toplam kalorim 350Sabah; 07:35 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 tabak bamya + 2 dilim kuşbaşı hindi eti + yarım kase yoğurt
Ara; 14:00 - 2 gün kurusu kayısı + 1 kupa ıhlamur (gerçekleşecek)
Kalorim 494
Bugün şimdiye kadar yediklerim
2 kibrit peynir
20 zeytin
2 kase tarhana corbasi
canım ben dün 950 ye kadar çıktım akşamla 500 düm ama akşam çaya gidince 950 oldum
ben dee sabah : 1 yumurta 1kk beyaz peynir 1 domates yarım poğaça ve çay öğle yemiycem kahvaltımı geç yaptım toplam kalorim 350
benimde khidratım 20 gramm mmhhhmmmprotein 1. gün
kahvaltı: 2 kayısı+ 2 haşlanmış yumurta
öğlen : 1 bardak süt
kalori:311
k.hidrat:20gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?