evet unuttunmuuuu dün sölemiştiiimmCanım sende kalori yarışına katılıyorsun değil mi notlarını aldım hemen devam et sonra ki gün bana bildirmeye güzel gidiyorsun
yaaa sizi böyle gördükçe kendime çok kzıdım şimdi
zaten midemde kavruluyoceza oldu bu bana
İş yerinde çok yoğunum canım 2 haftadır dalgınlığıma gelmişevet unuttunmuuuu dün sölemiştiiimm
ooo ben tam 100 kiloyum senin eski halindeyken yani 96 ile hamile kaldım. hamilelikte 112 ye kadar çıktım şimdide 100 kiloda takıldım aslında eski halime 4 kilo kaldı ama ben eski halimi istemiyorum 80 küsürlere düşmek istiyorum.. verirsin sen 4 te verirsin bu azimle 14 te.. sizin bebek neden olmuyo canım özel değilse? yanlış anlama bizimde 6 yıl olmadı yardımcı olurum belki bildiklerimden diye soruyorum. 6 yıl bebeğimiz olmadı tüp bebek aşılama tutmadı ama bir kutu folibol ve soğan suyu bana oğlumu getirdi
Az yemeye çalış canım bak verdiğin kiloyu geri alacaksınkızlar ben öğlen 1 dilim kadayıf tatlısı yedim, normalde aşçıya koyma diyodum gözüm görmeyince yemiyodum bugün tatlıyı yollayınca dayanamadım yedim, çok pişmanım yanında mercimek çorbası içtim bide yumurtalı patates vardı yumurtalarını yedim 2-3 tane patates dilimi aldım o kadar ama çok pişamnım ve midemde yanıyo şimdi ağır geldi tatlı
size itiraf ediyorum hiç böyle kaçamak yapmamıştım uzun zamandır
işin kötüsü akşamada arkadaş çağırdı oturmaya hazırlık yapmış napcam ben ya
protein 1. gün
kahvaltı: 2 kayısı+ 2 haşlanmış yumurta
öğlen : 1 bardak süt
kalori:311
k.hidrat:20gram
tabi canım özel değil ,yaklaşık 1.5 yıl olcak korunmayalı 1 ekimde kapsamlı testlerden geçtik eşimle ,bende pco varmış ve progesteron 5 çıktı yani yumurtlama olmuyormuş serophene verdi klomen benzeri bi ilaç 2.ayımdayım ama riskliymiş takipsiz 3 ay kullan gel dedi doktor hsg için başka sitede arkadaşlar tepki gösterdi doktora başından atmış seni takipsiz kist olur dediler 2.ayda 2 tane içcektim ama arkadaşlar korkuttu tek doz alcam bu ay da önümüzdeki ay başka hastanede başka doktora gidicem artık muhtemelen hsg isticekler ,çok korkuyorum orası ayrı tabi:) eşimin de spremigram 10 milyon çıktı biraz düşükmüş öyle yani tatlım ya folibol var bende de kullanmıyorum başlayım o zaman soğan suyu da duydum ama hiç yapmadımooo ben tam 100 kiloyum senin eski halindeyken yani 96 ile hamile kaldım. hamilelikte 112 ye kadar çıktım şimdide 100 kiloda takıldım aslında eski halime 4 kilo kaldı ama ben eski halimi istemiyorum 80 küsürlere düşmek istiyorum.. verirsin sen 4 te verirsin bu azimle 14 te.. sizin bebek neden olmuyo canım özel değilse? yanlış anlama bizimde 6 yıl olmadı yardımcı olurum belki bildiklerimden diye soruyorum. 6 yıl bebeğimiz olmadı tüp bebek aşılama tutmadı ama bir kutu folibol ve soğa1n suyu bana oğlumu getirdi
ohh miss valla .evimde mis gibi tv izliyorum
Rabbim cumlemizde eslerimizle aramizdaki sevgiyi saygiyi eksik etmesinAyyyy cok güzell
Okurken ben heyecanlandım kızlarrrr
folbiol muş şimdi baktım bende ki folibol da folik asit değil mi?fark var mı acaba?tabi canım özel değil ,yaklaşık 1.5 yıl olcak korunmayalı 1 ekimde kapsamlı testlerden geçtik eşimle ,bende pco varmış ve progesteron 5 çıktı yani yumurtlama olmuyormuş serophene verdi klomen benzeri bi ilaç 2.ayımdayım ama riskliymiş takipsiz 3 ay kullan gel dedi doktor hsg için başka sitede arkadaşlar tepki gösterdi doktora başından atmış seni takipsiz kist olur dediler 2.ayda 2 tane içcektim ama arkadaşlar korkuttu tek doz alcam bu ay da önümüzdeki ay başka hastanede başka doktora gidicem artık muhtemelen hsg isticekler ,çok korkuyorum orası ayrı tabi:) eşimin de spremigram 10 milyon çıktı biraz düşükmüş öyle yani tatlım ya folibol var bende de kullanmıyorum başlayım o zaman soğan suyu da duydum ama hiç yapmadım
ya kızlar size 3 ay önceki 95 kg luk fotom la 83 lük fotomu göstercem yüklenmiyor hata veriyor yaa
farka şaşırcaktınız ben şok oldum,çok mutluyum
en iyisini yapmışsın canım doktor bana ekimde gittiğimde 94.1 idim alaycı tavırla bu kiloyla hamile çok zor kalırsın dedi hırs yaptım valla hedefim 79 Allahın izniyle ,sende başarırsınmerhaba benimde sanırım kilodan dolayı bebeğim olmuyor artık böyle düşünüyorum 1 yıldır eşim ve benim bütün tahlillerimiz temiz hsg filmim temiz yumurtlamam güzel ama bebeğimiz olmuyor doktorlar ilaç tedavisine gerek duymuyorlar bir sorunun yok diyorlar ve dün tekrar gittiğim doktor istersen aşılama ile başla işe dedi benimde kafam çok karıştı ve dün zayıflamaya karar verdim 98 kiolum 29 yaşındayım
en iyisini yapmışsın canım doktor bana ekimde gittiğimde 94.1 idim alaycı tavırla bu kiloyla hamile çok zor kalırsın dedi hırs yaptım valla hedefim 79 Allahın izniyle ,sende başarırsın
İş yerinde çok yoğunum canım 2 haftadır dalgınlığıma gelmiş
valla canım menülerimi takip et bak yaptığım sporumu inan veriliyor sadece sabretceksin ,ekmeği kestim(arada 1 dilim tüketiyorum) şeker tuz tamamen yemiyorum ,deniz tuzu aldım bacaklarım balonmuş söndü resmen ,meyveye ağırlık verdim ,bitter den vazgeçmediğim halde düzenli kilolar gidiyor günde 1 saat sporumu da yapıyorum , sende başaracaksın inanıyorum hırs yap gerisi gelir.banada yardım eder misin sen neler yaptın kilo vermek için fotolarını gördüm ve bende yapmalıyıö diyorum 98 kiloyumbu yüzden belki bebeğim olmuyor
diyet yapmıyorum canım diyet yapsam şimdiye çoktan saldırmıştım herşeye,kafandan diyet yapıyorum mahrumum şundan bundan diye düşünmeden beslenme programı çiz kendine ,örnek kahvaltı yaptım sabah 2 yumurtadan yarım sosis ve biraz peynir ve az yulaf ezmesi koyup yağsız tavada omlet yaptım o kadar tokum ki denemeni tavsiye ederim.neler yapıyorsun diyet ve spor ile ilgili biraz tüyoların dan verir misin banada destek çıkarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?