♥haftalık kilo verme yarışması♥

öncelikle doğru serophene kendi kendine kullanılacak bi ilaç değil kist yapar bi kere onu sana verdikten sonra adetini 8-12 . günleri arası yumurta takibi yapması lazım yani seni ara ara çağırıp yumurtalarının boyutuna bakması lazım sonra çatlamaya yakın ilişki önerir hatta ilk ay çatlaman olmadıysa çatlatma iğnesi yapar kiii çatlamayan ve büyüyen yumurta kiste döner.sebebi de budur. hsg den korkma ayrıca korkakacak kadar bişi yok.. ben aşılama tüp bebek yaptırdım tutmadı tam çikolata kistimi aldırmaya gidicem ay eski kan tahlilim elime geçti bi baktım folik asitim eksik hemen o ay folibol aldım zaten tüp tutmayıncada kistler için soğan suyu yapmıştım o arada bi baktım hamileyim.. allah isteyen herkese tattırsn inşallah duamdasın canım... ayrıca benimde eşimin sayısı düşüktü ürolog ona da klomen verdi her ay yutuyodu ayrıca yine bebeği sonradan olan bi arkadaş GNC Arginine 1000 ilacı tavsiye etti iki kutuda ondan yuttu.iyide beslendi... öle işte kısaca allah sebep verirse oluyo ama doktor olayını bi düşün sen banada mantıklı gelmedi

gel annem sende gel ama önce sbeden e kendini bildir burda patron oo

öyle canım ya ne mutlu 6 yıl sonra gelmiş mutluluğun,Allah razı olsun ,ben 2.ayımda da içmeye başladım Allaha emanet inşallah kist olmamıştır canım ya ilaçtan 14.gün ile 22 gün gün aşırı dedi ,bu ay da öyle denicez sonra başka bi hastanede hsg olmayı düşünüyorum bakalım Rabbim neler göstercek ,dilerim doktor doktor gezdirmeden daha büyük sıkıntılar çekmeden gelsin bebeğim

amin inşallah canım kesinlikle dua edicem sana o sıkıntıyı çok iyi biliyorum çaresizce doktorların gözünün içine bakmayı defalarca utana utana aynı şeyleri sormayı daha yolun çok başındasın inşallah çektirmesin rabbim.. herkese versin

bide ilişkiye 8. günden başla gün aşırı kiminin erken olyu yumurtlaması ilişkiden sora kalkma ayaklarını havaya dik utanıyorum bunları söylemeye ama ne edyim duramıyorum

amin bende 1 yıldır bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum kaç doktor değiştirdim hepsi sanki ağız birliği yapmış gibi hiç birşeyiniz yok diyolar çok zor bir durum

amin canım çok teşekkür ederimm

amin bende 1 yıldır bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum kaç doktor değiştirdim hepsi sanki ağız birliği yapmış gibi hiç birşeyiniz yok diyolar çok zor bir durum
iyide daha 1 yıl olmuş biz beşinci yılda tuuştuk dur hele olur elbet sen zayıflamana bak ve hep olacak gözüyle bak.... istersen çok oluyo arkadaş bu böle

Öyle yaparsın canım çok harika bir şey kalori hesaplama

13.01.2016
Kahvalti:
1 yumurta
1 ceviz
Yesil cay

Ara:
Yesil elma

Ogle:
Yesil salata
Beyaz peynir(1 dilim)
1 kase yogurt
Sade Soda

Spor oncesi: Muz + 1 bardak sut

Spor sonrasi: 1 yumurta ile menemen

Toplam : 812 kalori

uuuu baya fena olmus bugun:) Arkadasinda pek kacirma yarinda bol spor :)

13.01.2016
Kahvalti:
1 yumurta
1 ceviz
Yesil cay

Ara:
Yesil elma

Ogle:
Yesil salata
Beyaz peynir(1 dilim)
1 kase yogurt
Sade Soda

Akşam başka yemeyecek misin canım acıkmazsın inşallah günü çok güzel kapatıyorsun çünkü protein

Akşam başka yemeyecek misin canım acıkmazsın inşallah günü çok güzel kapatıyorsun çünkü protein

Canim agir spor yapacagim zaman oncesinde muz ve sut super tutuyor normal yemek yersem hareket edemiyorum ve midem bulaniyo. Sonrasinda da kaslar yikilmasin diye protein tercih ediyorum menemen ya da peynir olarak.
Kalori dusuk gibi aslinda ama guzel besinler secildiginde cok guzel tok tutuyor :)

Haklısın canım bu akşam eve geçersek direk bende spor yapmak istiyorum kaç gündür düzgün yapmıyorum

yaş 29 boy 168 kilo 98,6 sbeden siz burda haftalık kilomu yoksa günlük yediklerimizin kalori toplamını mı bildircez yardımcı olurmusunuz
canım ekleyeceğim listeye aramıza hoşgeldin. her pazartesi kilo bildirimi yapılıyor. onun haricinde şart yok. 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor.herkes kendine göre yol belirlemiş arkadaşların yazdıklarını okudukça görürsün zaten

13.01.2016
Kahvalti:
1 yumurta
1 ceviz
Yesil cay

Ara:
Yesil elma

Ogle:
Yesil salata
Beyaz peynir(1 dilim)
1 kase yogurt
Sade Soda

uuuu baya fena olmus bugun:) Arkadasinda pek kacirma yarinda bol spor :)

siz bu gidişle bana bu akşam hiçbirşey yedirmiyceksiniz ya 812 kalori ne yaa benim şimdiden 757 kalori oldu bile, bu akşamı çok süper iyi atlatmam lazım
nasıl vicdan yaptım anlatamam , birde ceza olsun diye heralde midem hala nasıl yanıyo anlatamam iyi ders oldu bu bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…