Ama aksama mantı yiyeceğim çok seviyorum napayım cuma günü çok az yeme günüm o gün telafi ederim umarim
siz bu gidişle bana bu akşam hiçbirşey yedirmiyceksiniz ya812 kalori ne yaa benim şimdiden 757 kalori oldu bile, bu akşamı çok süper iyi atlatmam lazım
nasıl vicdan yaptım anlatamam , birde ceza olsun diye heralde midem hala nasıl yanıyo anlatamam iyi ders oldu bu bana
Bende zor gidiyo zaten ya, 3 ayda ancak oldu bu sonuç okadar olsun,bende yag cok bide sende yag oranı az olduğundan zor veriyosunBak benden once hooop 64 oluverdin tatlim arada kacar oyle telafi et yeter :)
Okadar kötü değil cnmmutlu oldun demi
kalorim 757
k.hidrat 91,99
Siz karbonhidrati çok azalmışsınız maşallah benim en az azaltmış Halim 140 kaloriOkadar kötü değil cnm
Zaten bugün ben birinciliğe oynuyorum,sonunculuğa değil :)))))
Helal olsun maşallah sanabenimde khidratım 20 gramm mmhhhmmm
Benim bugun protein günü ondanSiz karbonhidrati çok azalmışsınız maşallah benim en az azaltmış Halim 140 kalori
Maşallah
Bende zor gidiyo zaten ya, 3 ayda ancak oldu bu sonuç okadar olsun,bende yag cok bide sende yag oranı az olduğundan zor veriyosun
Bide 64 degil daha 64,8
artik silemezsin canim ilk 10 dakkada silmeliydinKızlar resimleri nasıl silebilirim
Öylemiartik silemezsin canim ilk 10 dakkada silmeliydin
Yüzün gözükmüyor zaten cnmÖylemibilmiyordum ya
Evet Allah tan göstermemişimYüzün gözükmüyor zaten cnm
olsun neyseki yüzün gorunmuyordu. bende silmiyorum birakiyrm öyleÖylemibilmiyordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?