♥haftalık kilo verme yarışması♥

Direeen :) Biliyosun benle begumden nasil zor gittigini bak gozunun onunde 2 ornek. Sende diren canim sonuc alacaksin emin ol.

aynen katılıyorum bu sabah tartıldım hala aynıyım gram oynamamış
benimkilerde çok dirençli -ki o kadar yüksek yağ oranıma rağmen

ama kırılmaya başlamış sanki 100 gramda olsa gitmiş
kirilma saymıyorum onu önceden olsa cok farkederdi . ben 74 ten kurtulana kadar böyle devam eder gibi geliyor. gecen senede 73.900 gördüm zorla daha da gitmedi. ama ben gostercem ona bu sefer

Direeen :) Biliyosun benle begumden nasil zor gittigini bak gozunun onunde 2 ornek. Sende diren canim sonuc alacaksin emin ol.
direnicem canim evet bide senin onca sporuna rağmen. ben hareketsizim ya kas miktarimda biraz artar derken normal aslinda bu :)

direnicem canim evet bide senin onca sporuna rağmen. ben hareketsizim ya kas miktarimda biraz artar derken normal aslinda bu :)

Tabii aslinda kilo vermemis goruyoruz ama yag yakarken kas kazaniyoruz bir yandan da. Toparlanmak incelmek o kadar onemli ki... gozle gorulur degisimlerin olursa bu surede hic uzme tatli canini. Kendini de cok dinleme odaklan cunku sen zaten basaracaksin vucuduna da bunu anlat beybi

incelmek çok önemli evet. senin görüntülerin hala silinmedi hafizamdan inceliğin orneginisin. tamam canim aynen öyle yapacam. israrla spora devam yeme içmeye dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…