- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım kalorilerin nerede Salı-Çarşambavayy artış var tebrik ederim
Canım kalorilerin nerede Salı-Çarşamba
Sağol canımsalı 1256
çarşamba 1332
gunaydin canimGünaydin kizlar
ama kırılmaya başlamış sanki 100 gramda olsa gitmişkilo akışım
11 ocak 77.100
12 ocak 77.000
13 ocak 77.000
14 ocak 76.900
o kadar az yemege spora çok yavaş gidiyor. direnç gösteriyor
900Sağol canım
@kitara_84esraas kızlar Salı ve Çarşamba kalorilerinizi bekliyorum
kilo akışım
11 ocak 77.100
12 ocak 77.000
13 ocak 77.000
14 ocak 76.900
o kadar az yemege spora çok yavaş gidiyor. direnç gösteriyor
sen niye bana cevap vermiyosun bakıyımmama kırılmaya başlamış sanki 100 gramda olsa gitmiş
Sağol canım not ettim900
1000
Direeen :) Biliyosun benle begumden nasil zor gittigini bak gozunun onunde 2 ornek. Sende diren canim sonuc alacaksin emin ol.
sen niye bana cevap vermiyosun bakıyımm
kirilma saymıyorum onu önceden olsa cok farkederdi . ben 74 ten kurtulana kadar böyle devam eder gibi geliyor. gecen senede 73.900 gördüm zorla daha da gitmedi. ama ben gostercem ona bu seferama kırılmaya başlamış sanki 100 gramda olsa gitmiş
direnicem canim evet bide senin onca sporuna rağmen. ben hareketsizim ya kas miktarimda biraz artar derken normal aslinda bu :)Direeen :) Biliyosun benle begumden nasil zor gittigini bak gozunun onunde 2 ornek. Sende diren canim sonuc alacaksin emin ol.
aynen katılıyorum bu sabah tartıldım hala aynıyım gram oynamamış
benimkilerde çok dirençli -ki o kadar yüksek yağ oranıma rağmen
direnicem canim evet bide senin onca sporuna rağmen. ben hareketsizim ya kas miktarimda biraz artar derken normal aslinda bu :)
incelmek çok önemli evet. senin görüntülerin hala silinmedi hafizamdanTabii aslinda kilo vermemis goruyoruz ama yag yakarken kas kazaniyoruz bir yandan da. Toparlanmak incelmek o kadar onemli ki... gozle gorulur degisimlerin olursa bu surede hic uzme tatli canini. Kendini de cok dinleme odaklan cunku sen zaten basaracaksin vucuduna da bunu anlat beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?