♥haftalık kilo verme yarışması♥

gçtn bni maşallah ne ypıyon sen bkıyımm
kız sır falan değil benim kendimde çözümlediğim şey şu her regl dönemi 1 - 1,5 kilo arası kaybediyorum, onun harici ara dönemlerde kilom sabit, mesela bugün sabah tartıldım aynı geldim yine, birde tam 3 ayda verdim ben kiloyu yani öyle sır falan yok varsada sabır ve bıkmamak

sonuçta sizde (sen ve bikaç kişi daha var burda) biranda patır patır haftada 1-2 kilo veriyosunuz sonra bir süre duraklıyosunuz, o yüzden sonuç olarak hepimiz 3aşağı 5 yukarı aynı civarda seyreden kiloları veriyoruz gibime geliyo
sen öyle ben böyle hepimiz değişik şekilde ama bir şekilde kilo vermiş oluyoruz

iyi yapıyosun öğlen ve akşam yeme, yağ yakmak için benim özel bir sırrım yok ama sanırım sabahları ılık limonlu su içen ve akşamları yoğurtla acı pul biber yiyenler var, benim midem rahatsız olduğu için bunları yapamıyorum, detoks konusunda esraas sana yardımcı olur, bir ara muz detoksu pek meşhurdu

ooo işin zor
yavaş yavaş ye, bol salata tavuk ye,dayanamazsan peşinede sütlü tatlı yersin,
gidene kadarda başka bişey yeme baride kalori alma

Iste o yuzden ara ogun yapmayi dusunmuyorum canim ya da 2 kasik yogurt yerim keten tohumu atip o baya tok tutar aksama kadar. Bi de bol bol dans etmeyi dusunuyorum

Yok aslinda tatli da falan oyle cok gozum yok normalde de pek sevmem ama o mezeler beni benden aliyor. Hamilelik oncesi diye alkolu biraktim ama bi egeli olarak mezelere asigim Tavuk sis salata yerim soda icerim bi de birer catalda mezelerden alirim insallah

Selam arkadaşlar sabah az kalsın kötü şeyler yapacaktım gözüm o kadar çok kalorili şeylere takildiki bir anda yiyecektim ki tuttum kendimi çok şükür 2 dilim elma 2 dilim portakal 1 mandalina 1 dilim armut... ve 1 kase bol kirmizi bibrli limonlu yoğurt yedim eğer acıkırsam diye aksama kadar 2 adet yumurta haşladım ondan yiyeceğim dun fazla kaçırdım gece kek yedim ve süt içtim birazda hamimeler yedim çünku canım bitter çikolata çekti regl olmuşum fena kriz geldi onları yedim bende o yüzden bugün 400 kalori fazladan söyleyeceğim

O yüzden aksam ada kalorisiz şeyler yapmalıyım karnıbahar var elimde onu en az kalori ile yapmam gerekiyor pzt az kaldı ve ben artı kilo vermek istemiyorum

kızz beni geçtin sen kaloriler baya azalmış, haftaya yine 1 kilo vermiş olursun heralde

yok ya sanmam. kalori az ama protein ağırlıklı beslenmedim. gerçi bu sabah 73.1 dim baya şişliğim var diye 2 gündür yulaf-yoğurt kuru üzüm ceviz yiyorum.

şimdi baktım diyet kolikte 4 yk yulaf ezmesi 98 kcal fakat diyet arkadaşım da 148 kcal. çok fark var.

Düşündüğün gibi yaparsan bence sıkıntı yok hatta proteinli güzel bir akşam olur canım
Kızlar merhaba bakamadım hiç kusura bakmayın

nehirnil111 salı günü 1178
çarşamba 1026 kalori
Çok iyisin canım kalorilerine bayıldım

Canım karnabaharı haşla üzerine bol sarımsaklı yoğurt dök biraz pulbiberle süsle en hafif az kalorili şekli gerçi karnabaharın yemeğini bile yesen kıymalı soğanlı da yapsan kalorisinden zarar gelmez ki

Canım karnabaharı haşla üzerine bol sarımsaklı yoğurt dök biraz pulbiberle süsle en hafif az kalorili şekli gerçi karnabaharın yemeğini bile yesen kıymalı soğanlı da yapsan kalorisinden zarar gelmez ki [/QUOTE]

barbunya pişirdim akşam için. 1 porsiyon 328 kalori .vazgeçtim yemeyeceğim. karnıbahar haşlayıp yoğurtlucam aynen senin gibi. bu ne ya 328 nedir. içimden brokoli karnıbahar yetişecek bıktım aynı şeyleri yemekten.

Canım dün ben kereviz yaptım resmen kereviz aşığı oldu bugünler de Barbunyanın kalorisi var ama çok zararlı değil canın çektiyse ye bence bir süre sonra sıkılırsın sürekli brokoli karnabahar yiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…