kız sır falan değil benim kendimde çözümlediğim şey şu her regl dönemi 1 - 1,5 kilo arası kaybediyorum, onun harici ara dönemlerde kilom sabit, mesela bugün sabah tartıldım aynı geldim yine, birde tam 3 ayda verdim ben kiloyu yani öyle sır falan yok varsada sabır ve bıkmamakgçtn bni maşallah ne ypıyon sen bkıyımm
teşekkürler canım ama sabahları kahvaltı yapma fırsatı bulamıyorum ancak eşime hazırlıyorum o yerken ben giyiniyorum çıkarken ancak böyle ekmek arası yapıp iş yerinde yeme şansım oluyor sütü de hazırlayıp üzerimi giyinirken içiyorum ekmek konusunu da öğlen ve akşam ekmek yemeyerek dengelemeye çalışıyorum birde yağ yakmak için özel formülleriniz detoks çaylarınız var mı
yardımcı olursanız sevinirim@sbeden
ooo işin zor
yavaş yavaş ye, bol salata tavuk ye,dayanamazsan peşinede sütlü tatlı yersin,
gidene kadarda başka bişey yeme baride kalori alma
Günün genelde aç geçecek yani canım akşam atıştırmaktan bir şey olmaz dengelersin diye düşünüyorumBizimde şirket yemeği vardı yılbaşı zamanı köfteyle salatayla geçiştirmiştim çok yemekler yoktu gerçi Mezelerden proteinli şeylerden yemeye çalış az az çtl ucuyla zaten gözün doyacak tıkayacak seni görürsün en kötü dayanamazsan gözüne kestirdiğin en masum tatlıyı ye
sabaha kadar dance danceIste o yuzden ara ogun yapmayi dusunmuyorum canim ya da 2 kasik yogurt yerim keten tohumu atip o baya tok tutar aksama kadar. Bi de bol bol dans etmeyi dusunuyorum
kızz beni geçtin sen kaloriler baya azalmış, haftaya yine 1 kilo vermiş olursun heralde
Düşündüğün gibi yaparsan bence sıkıntı yok hatta proteinli güzel bir akşam olur canımYok aslinda tatli da falan oyle cok gozum yok normalde de pek sevmem ama o mezeler beni benden aliyor. Hamilelik oncesi diye alkolu biraktim ama bi egeli olarak mezelere asigimTavuk sis salata yerim soda icerim bi de birer catalda mezelerden alirim insallah
Çok iyisin canım kalorilerine bayıldım
Selam arkadaşlar sabah az kalsın kötü şeyler yapacaktım gözüm o kadar çok kalorili şeylere takildiki bir anda yiyecektim ki tuttum kendimi çok şükür 2 dilim elma 2 dilim portakal 1 mandalina 1 dilim armut... ve 1 kase bol kirmizi bibrli limonlu yoğurt yedim eğer acıkırsam diye aksama kadar 2 adet yumurta haşladım ondan yiyeceğim dun fazla kaçırdım gece kek yedim ve süt içtim birazda hamimeler yedim çünku canım bitter çikolata çekti regl olmuşum fena kriz geldi onları yedim bende o yüzden bugün 400 kalori fazladan söyleyeceğim
O yüzden aksam ada kalorisiz şeyler yapmalıyım karnıbahar var elimde onu en az kalori ile yapmam gerekiyor pzt az kaldı ve ben artı kilo vermek istemiyorum
hatta orada ekmek yemesede olurduçeyrek ekmek çok bence ekmeği dilimleyerek ye ve ölçünüde dilim olarak hesapla
onun harici öğlen yemeğin gayet iyi, akşamda çok kaçırmazsan bu iş tamamdır
Canım dün ben kereviz yaptım resmen kereviz aşığı oldu bugünler debarbunya pişirdim akşam için. 1 porsiyon 328 kalori .vazgeçtim yemeyeceğim. karnıbahar haşlayıp yoğurtlucam aynen senin gibi. bu ne ya 328 nedir. içimden brokoli karnıbahar yetişecek bıktım aynı şeyleri yemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?