incelmek çok önemli evet. senin görüntülerin hala silinmedi hafizamdaninceliğin orneginisin. tamam canim aynen öyle yapacam. israrla spora devam yeme içmeye dikkat
bunun için birdahaki regl i mi bekliyorum ancak o zaman gidiyoDayan dayan bak bekleyip bekleyip bi anda patliyo senin bunyen :) Bende kararliyim hamilelikten once 65 in altina dusmeyee :) Gidecek o yaglaar
ooo işin zorKizlaaarrrr sabah cok ac degildim canim hicbisey istemedi ve 1 muz+1 tane sade prebiyotik yogurt yedim . Ara ogun yapmadim. Oglen mercimek yemegi ve yesil salata yiyecegim. Asil sorun aksam basliyor. Aksam sirket yemegimiz var ve muhtesem bir menu. Cookk guzel mezeler tatlilar var ve ben nasil izgara tavukla yirtacagim onun derdindeyim(
tamam canim hedef kilon kaç onuda yazayim :)Merhaba burdayım
akşam menümü yazarım diye düşünmüştüm
Günün genelde aç geçecek yani canım akşam atıştırmaktan bir şey olmaz dengelersin diye düşünüyorumKizlaaarrrr sabah cok ac degildim canim hicbisey istemedi ve 1 muz+1 tane sade prebiyotik yogurt yedim . Ara ogun yapmadim. Oglen mercimek yemegi ve yesil salata yiyecegim. Asil sorun aksam basliyor. Aksam sirket yemegimiz var ve muhtesem bir menu. Cookk guzel mezeler tatlilar var ve ben nasil izgara tavukla yirtacagim onun derdindeyim(
o zaman ki fotolarini beklerimCok zarifsin canim cok tesekkur ederim :) 65 i bi goreyim o zaman bakalim bi de nasil olmusKesinlikle yilmadan devamm beynimiz bi an dusundugumuz herseyi algiliyor o yuzden guzel dusunelimm iyi mesajlar vereliiim :)
tamam canim hedef kilon kaç onuda yazayim :)
Sağol canım not ettim
sırrını açıkla diyorumm bebekk :)ne sordun kız görmedim inan ki
ne sırrı kız sırrım varmış benimsırrını açıkla diyorumm bebekk :)
merhabalar
öğlen yemeğe kadar olan yediklerimi atayım
sabah
1 bardak tarçınlı süt soğuk
çeyrek ekmek arası 1 adet haşlanmış yumurta maydanoz
ARA
1 uzun kepekli galeta 2 mandalina
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
nasıl sizce iyi mi
çeyrek ekmek çok bence ekmeği dilimleyerek ye ve ölçünüde dilim olarak hesapla
onun harici öğlen yemeğin gayet iyi, akşamda çok kaçırmazsan bu iş tamamdır
merhabalar
öğlen yemeğe kadar olan yediklerimi atayım
sabah
1 bardak tarçınlı süt soğuk
çeyrek ekmek arası 1 adet haşlanmış yumurta maydanoz
ARA
1 uzun kepekli galeta 2 mandalina
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
nasıl sizce iyi mi
Haşlanmış yumurtayı ekmeksiz yiyerekte tok tutabilirsin mideni canım en olmadı 1 dilim ekmekle tercih et derimÖğle menünü çok sevdim karnabahar tam benlik
Günde en fazla 3 dilim yemelisin bence yiyebiliyorsan hatta tam buğday şeklinde tüket canım akşamları ekmek yememeye çalışteşekkürler bu ekmek olayına bir çözüm bulmalıyım galiba :) :)
ne sırrı kız sırrım varmış benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?