♥haftalık kilo verme yarışması♥

incelmek çok önemli evet. senin görüntülerin hala silinmedi hafizamdan inceliğin orneginisin. tamam canim aynen öyle yapacam. israrla spora devam yeme içmeye dikkat

Cok zarifsin canim cok tesekkur ederim :) 65 i bi goreyim o zaman bakalim bi de nasil olmus Kesinlikle yilmadan devamm beynimiz bi an dusundugumuz herseyi algiliyor o yuzden guzel dusunelimm iyi mesajlar vereliiim :)

Kizlaaarrrr sabah cok ac degildim canim hicbisey istemedi ve 1 muz+1 tane sade prebiyotik yogurt yedim . Ara ogun yapmadim. Oglen mercimek yemegi ve yesil salata yiyecegim. Asil sorun aksam basliyor. Aksam sirket yemegimiz var ve muhtesem bir menu. Cookk guzel mezeler tatlilar var ve ben nasil izgara tavukla yirtacagim onun derdindeyim (

ooo işin zor
yavaş yavaş ye, bol salata tavuk ye,dayanamazsan peşinede sütlü tatlı yersin,
gidene kadarda başka bişey yeme baride kalori alma

Günün genelde aç geçecek yani canım akşam atıştırmaktan bir şey olmaz dengelersin diye düşünüyorumBizimde şirket yemeği vardı yılbaşı zamanı köfteyle salatayla geçiştirmiştim çok yemekler yoktu gerçiMezelerden proteinli şeylerden yemeye çalış az az çtl ucuyla zaten gözün doyacak tıkayacak seni görürsün en kötü dayanamazsan gözüne kestirdiğin en masum tatlıyı ye

Bugün karbonhidratlı bir gün sanki akşama arkadaşlardayız balık salata yapacağız dengelerim herhalde

Sabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yapılmış yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa soğan suyu (regl gelmesi için)
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase ezogelin çorbası + 4 tane sulu köfte + 1 porsiyondan biraz az kısır (yağı pek yoktu)

Birazdan nescafe içeceğim onunla beraber 377 kalori akşama da protein zamanı günüm iyi olacak gibi

merhabalar
öğlen yemeğe kadar olan yediklerimi atayım
sabah
1 bardak tarçınlı süt soğuk
çeyrek ekmek arası 1 adet haşlanmış yumurta maydanoz
ARA
1 uzun kepekli galeta 2 mandalina

ÖĞLEN

1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği

nasıl sizce iyi mi

çeyrek ekmek çok bence ekmeği dilimleyerek ye ve ölçünüde dilim olarak hesapla
onun harici öğlen yemeğin gayet iyi, akşamda çok kaçırmazsan bu iş tamamdır

çeyrek ekmek çok bence ekmeği dilimleyerek ye ve ölçünüde dilim olarak hesapla
onun harici öğlen yemeğin gayet iyi, akşamda çok kaçırmazsan bu iş tamamdır

teşekkürler canım ama sabahları kahvaltı yapma fırsatı bulamıyorum ancak eşime hazırlıyorum o yerken ben giyiniyorum çıkarken ancak böyle ekmek arası yapıp iş yerinde yeme şansım oluyor sütü de hazırlayıp üzerimi giyinirken içiyorum ekmek konusunu da öğlen ve akşam ekmek yemeyerek dengelemeye çalışıyorum birde yağ yakmak için özel formülleriniz detoks çaylarınız var mı

Haşlanmış yumurtayı ekmeksiz yiyerekte tok tutabilirsin mideni canım en olmadı 1 dilim ekmekle tercih et derimÖğle menünü çok sevdim karnabahar tam benlik

teşekkürler bu ekmek olayına bir çözüm bulmalıyım galiba :) :)
Günde en fazla 3 dilim yemelisin bence yiyebiliyorsan hatta tam buğday şeklinde tüket canım akşamları ekmek yememeye çalış Ekmek yerine sütüne yulaf ekle ye ben öyle yapıyorum vücudun lif ihtiyacını ekmek yerine yulaftan karşılıyorum bir şey de olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…