♥haftalık kilo verme yarışması♥

teşekkürler bu ekmek olayına bir çözüm bulmalıyım galiba :) :)
evet canım zaten gerek yok ekmege. ben en son ne zaman yedim unuttum. melemen yaparsam yerim ama :)
karniyarik sebze emekleri vs ekmeksiz tuketmeye çalış
(canim karniyarik cekti heralldee )

ay gerçekten yakında sebzeye benzicem :) her hafta brokoli kereviz karnıbahar pırasa ıspanak bezelye dönüşümlü yemekten içim dışım sebze oldu. acaba ne zaman yiyecem sadece patates, 2 tabak makarna :))))

ay gerçekten yakında sebzeye benzicem :) her hafta brokoli kereviz karnıbahar pırasa ıspanak bezelye dönüşümlü yemekten içim dışım sebze oldu. acaba ne zaman yiyecem sadece patates, 2 tabak makarna :))))
Arada yiyebilirsin bence vücudunu da şaşırtırsın bence patates haşlaması yiyebilirsin mesela şuanda da kızartması kadar zararı olamaz az yağlı makarna ye derim vücudun ona da ihtiyacı var sonuçta

Arada yiyebilirsin bence vücudunu da şaşırtırsın bence patates haşlaması yiyebilirsin mesela şuanda da kızartması kadar zararı olamaz az yağlı makarna ye derim vücudun ona da ihtiyacı var sonuçta

hadi ordan seni makarnacı vücudun ihtiyacı varmış bak bak bak kendini kandırma

olmazsa öyle yapayım. gerçi h.sonu kızımın patates kızartmasından tırtıkladım. hani hiçç yemiyorum dersem yalan olur ama çok çok az. evde tavuklu patates vardı yemedim. sadece 1 but yedim. onun yerine kendime brokoli yaptım

hadi ordan seni makarnacı vücudun ihtiyacı varmış bak bak bak kendini kandırma
Kendime yemek için bahane arıyorum sus kız evde 2-3 paket yoğurtlu makarna yapılacak cinsten makarna beni bekliyor ama elim yapmaya gitmiyor Bu akşam balık salata yiyeceğim yarın da kıymalı dolma biber yapacağım yemeyeceğim makarna işte

Ben arada yiyorum vallahi geçen akşam fırında tavuk patates yaptım 1-2 çatalda elma dilim patatesten aldım zaten kendimi güçsüz hissediyorum spora hevesim yok bari gelir geri diyorum böyle yedikçe Brokoliyi bu sefer iyi haşlayacağım geçen gün bitiremedim resmen almadı midem

ucuz atlatmissin neyse kiii

Yaa ben almıyorum ki eşim çok abur cuburcu akşam film izleyeceğiz açıp getiriyor önümüze yedikçe yediriyor biliyorsun burnuma cipsin kokusu geliyor uzak tut benden diyorum

ayyy evet o zaman çok zor, bende pek dayanamazdım heralde Allahtan benim eşim öyle cips falan almaz ama benimkide, bisküvi ve gofret ci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…