evet canım zaten gerek yok ekmege. ben en son ne zaman yedim unuttum. melemen yaparsam yerim ama :)teşekkürler bu ekmek olayına bir çözüm bulmalıyım galiba :) :)
12.01.2016
Esra - 900
Damla - 950
Nehir - 1016
Zambak - 1132
Kitara - 1178
Beyaz lotus - 1235
Begüm - 1256
Callan - 1463
13.01.2016
Callan - 599
Yeşim - 812
Zambak - 890
Nehir - 902
Esra - 1000
Kitara - 1026
Damla - 1100
Begüm - 1332
Beyaz lotus - 1630
@esraas @damlasr @zambak86 C CallanPinckneybegum75 H Heart of Gold @YESIMBOZ @beyaz lotus
Ahahah seni seni
Canım karnabaharı haşla üzerine bol sarımsaklı yoğurt dök biraz pulbiberle süsle en hafif az kalorili şekli gerçi karnabaharın yemeğini bile yesen kıymalı soğanlı da yapsan kalorisinden zarar gelmez ki
Canım dün ben kereviz yaptım resmen kereviz aşığı oldu bugünler deBarbunyanın kalorisi var ama çok zararlı değil canın çektiyse ye bence bir süre sonra sıkılırsın sürekli brokoli karnabahar yiyorsan
canım barbunya iyidir suyunu çok yemeden ve ölçülü şekilde azda olsa ye H Heart of Gold
Arada yiyebilirsin bence vücudunu da şaşırtırsın bence patates haşlaması yiyebilirsin mesela şuanda da kızartması kadar zararı olamaz az yağlı makarna ye derim vücudun ona da ihtiyacı var sonuçtaay gerçekten yakında sebzeye benzicem :) her hafta brokoli kereviz karnıbahar pırasa ıspanak bezelye dönüşümlü yemekten içim dışım sebze oldu. acaba ne zaman yiyecem sadece patates, 2 tabak makarna :))))
Arada yiyebilirsin bence vücudunu da şaşırtırsın bence patates haşlaması yiyebilirsin mesela şuanda da kızartması kadar zararı olamaz az yağlı makarna ye derim vücudun ona da ihtiyacı var sonuçta
Arada yiyebilirsin bence vücudunu da şaşırtırsın bence patates haşlaması yiyebilirsin mesela şuanda da kızartması kadar zararı olamaz az yağlı makarna ye derim vücudun ona da ihtiyacı var sonuçta
aramiza hosgeldin canımyardımcı olursanız sevinirim@sbeden
Kendime yemek için bahane arıyorum sus kız evde 2-3 paket yoğurtlu makarna yapılacak cinsten makarna beni bekliyor ama elim yapmaya gitmiyorhadi ordan seni makarnacı vücudun ihtiyacı varmış bak bak bak kendini kandırma
Kurtarıcılarınbenimde hırslanmam gerek her gün yediğim cips yüzünden 1.ciliği kaçırıyorum çok kalorisi var
Ben arada yiyorum vallahi geçen akşam fırında tavuk patates yaptım 1-2 çatalda elma dilim patatesten aldım zaten kendimi güçsüz hissediyorum spora hevesim yok bari gelir geri diyorum böyle yedikçeolmazsa öyle yapayım. gerçi h.sonu kızımın patates kızartmasından tırtıkladım. hani hiçç yemiyorum dersem yalan olur ama çok çok az. evde tavuklu patates vardı yemedim. sadece 1 but yedim. onun yerine kendime brokoli yaptım
Yaa ben almıyorum ki eşim çok abur cuburcu akşam film izleyeceğiz açıp getiriyor önümüze yedikçe yediriyor biliyorsun burnuma cipsin kokusu geliyor uzak tut benden diyorumcips mi
alma şöyle şeyleri kız
alalım canim 90 grubu az . ellerine sağlık bebeğim
Selam arkadaşlar sabah az kalsın kötü şeyler yapacaktım gözüm o kadar çok kalorili şeylere takildiki bir anda yiyecektim ki tuttum kendimi çok şükür 2 dilim elma 2 dilim portakal 1 mandalina 1 dilim armut... ve 1 kase bol kirmizi bibrli limonlu yoğurt yedim eğer acıkırsam diye aksama kadar 2 adet yumurta haşladım ondan yiyeceğim dun fazla kaçırdım gece kek yedim ve süt içtim birazda hamimeler yedim çünku canım bitter çikolata çekti regl olmuşum fena kriz geldi onları yedim bende o yüzden bugün 400 kalori fazladan söyleyeceğim
O yüzden aksam ada kalorisiz şeyler yapmalıyım karnıbahar var elimde onu en az kalori ile yapmam gerekiyor pzt az kaldı ve ben artı kilo vermek istemiyorum
Yaa ben almıyorum ki eşim çok abur cuburcu akşam film izleyeceğiz açıp getiriyor önümüze yedikçe yediriyor biliyorsun burnuma cipsin kokusu geliyor uzak tut benden diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?